Įkraunama...
Įkraunama...

Ar priauginti nagai gali būti nagams nepriimtini?

QUOTE(LEMINAKE @ 2008 11 03, 16:59)
Kokia tai priemone?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  As jau daugiau nei metus esu prisiauginusi gelinius nagus. Pakeiciau 3 manikiurininkes, pirmoji mano supratimu naudojo pati prasciausia geli koks tik gali buti, atsokinedavo gelis is krastu jau keliu dienu  unsure.gif  O darant korekcija, laikant pirstus lempoje geldavo ranka iki alkuniu.
Kita manikiurininke dare neblogai, bet pasikeite gyvenamoji vieta, tai teko keisti ir maninkiurinke  verysad.gif
Dabartine manikiurininke naudoja Katerinos atrodo geli (kazkaip kitaip rasosi) tai gelis neatsokineja nuo krastu, bet kiekviena diena izvelgiu nauju iskilimu is sonu  aggressive.gif nesuprantu kodel? juk tikrai juos pasaugau, praktiskai jokiu darbu nedirbu...

bandyk akrila ,jis neskilineja is krastu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 11 03, 16:05)

na žinok, mano kolegei atsoko iš kraštų, tik nežinau kodėl, tiesiog nesigilinau
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 17:08)
na žinok, mano kolegei atsoko iš kraštų, tik nežinau kodėl, tiesiog nesigilinau

atsokti gali del netaisiklingo padarymo aisku ir skilt del to gali ,bet vistiek akrilas yra stipresnis sitais atvejais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 11 03, 17:05)

Kad nelabai zinau, kad dirba su akrilu verysad.gif nedideliame mieste gyvenu.. verysad.gif Pektadieni eisiu korekcijos darytis, tai dar netrumpinsiu. o jei ir toliau taip skilines, tai dar sekancia korekcija pasidarysiu visai trumpucius . O jei ir tai nepades, tai nieko nebeliks tik nusiimti... cry.gif cry.gif cray.gif cray.gif o mano pacios nagai tokie siaubingi, kad neklauskit, sluoksniuojasi beprotiskai, o jei bent 0,3 cm uzauga netycia, tai tiesiog nenuluzta, o nuplysta mega_shok.gif cray.gif
Atsakyti
sorry, neskaiciau visko, tik atsakau i temos klausima is patirties. as du kartus buvau prisiauginusi gelinius nagus skirtinguose salonuose, net skirtinguose miestuose, abu kartus tie nagai atsoko. taip, kad isitikinau, kad tai ne prasto darbo isdava, paprasciausiai nepriima mano organizmas jokiu svetimkuniu.tas pats beje, buvo ir su priaugintais plaukais doh.gif kiek pinigu i bala blink.gif
Atsakyti
Atsokineti, del organizmo tikrai gali 4u.gif zinoma, bet dar tam yra begale kitu priezasciu, priemoniu bei manikiuristes darbo kokybe, bei kaip pati kliente prisiziuri savo nagucius mirksiukas.gif
Atsakyti
mano manikiūrinikė sakė, kad toms, kurioms nesilaiko gelis, gali laikytis akrilas, kurioms nesilaiko akrilas - turėtų laikytis gelis. per kelis savo darbo metus ji pasakojo turėjusi tik vieną klijentę, kuriai nesilaikė nei tas , nei tas. man akrilas atšokinėdavo iš kraštų, dabar jau kelis papildymus dariau geliu ir viskas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(perry @ 2008 04 30, 13:35)
visiskai pritariu amurai, reikia keisti manikiurininke beee.gif
galiu pasakyt is savo patirties, jau daugiau nei metus turejau gelinius ir po to akrilinius nagus, visa laika pas ta pacia manikiurininke ejau, viskas buvo super,  mirksiukas.gif

labukas, o gal galetum parekomenduot savo ex manikiurininke.. maniske tai labai kainas issikele, o kokybe man nelabai... verysad.gif
Atsakyti
Vieną kartą buvau prisiaugimus geliu, tai antrą dieną viskas nušokinėjo unsure.gif
Atsakyti
Pirma karta buvau pasidariusi Nailbare,tai atsoko visi po savaites. Man pasake,kad mano organizmas nepriima...Tai nusiemiau. Drauge patare nueiti pas jos meistre. Kai jai pasakiau,kad mano organizmas nepriima,ji tik pasijuoke. Pasake,kad jei atsokineja gelis arba akrilas,kaltas tik meistras. Padare su geliu. Nesioju daugiau negu 2 metus. Jokiu bedu. Meistre jau du kartus keite darbo vieta, o as paskui ja vaikstau smile.gif
Atsakyti
laba smile.gif as pati priaugineju gelinius nagus. gal kuriai idomu?
Atsakyti
QUOTE(radvile2 @ 2009 03 19, 20:33)
laba smile.gif  as pati priaugineju gelinius nagus. gal kuriai idomu?
poster_offtopic.gif
Mergaite, ne ten pataikei schmoll.gif
Atsakyti