Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

Labai aciu visoms uz atsakymus!!!! 4u.gif

QUOTE(Čili @ 2006 09 26, 10:24)
dar pridėsiu biggrin.gif nėštumui nekenkia psoriazė, man kaip tik ji dingo  nestuke.gif metu,nes nesinervinau,sveika mityba buvo, hormonų pasikeitimas ir t.t. ax.gif

QUOTE(Ryna @ 2006 09 26, 11:48)
O man sakyčiau, kad net pablogėjo nėštumo metu...
Aš pirkau Polytar šampūną Camelia vaistinėje, esu visai patenkinta, bent jau niežulį nuima ir paprastas pleiskanas išnaikina  ax.gif

Jau taip buvau apsidziaugus, perskaicius Cili zinute, kad nestuke.gif ta zaraza beveik dingo.... o pasirodo buna ir priesingai... verysad.gif

Na, as pabandysiu ta Polytar sampuna nusipirkti, paziuresiu, kaip mano organizma jis paveiks.
O su juo nuplovus galva reikia dar paprastu sampunu nuplauti ar ne? Jei ne, tai ar plaukai nesmirda po plovimo?!?!?!? unsure.gif
Ir jus su juo kiekviena plovima plaunat, ar ne? unsure.gif
Calykusu, o kokias priemones tu naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2006 09 27, 07:28)
Labai aciu visoms uz atsakymus!!!!  4u.gif
Jau taip buvau apsidziaugus, perskaicius Cili zinute, kad  nestuke.gif  ta zaraza beveik dingo.... o pasirodo buna ir priesingai...  verysad.gif

aš vis dar esu įsitikinusi, kad tai priklauso nuo įsitikinimo smile.gif Pvz aš,tik pastojusi, sau griežtai uždraudžiau gerti kavą, o svarbiausia - nervintis, nes tai kenkia kūdikiui. Šiaip esu baisi nervininkė, bet nestuke.gif buvau labai rami, stengiausi nesureikšminti liūdnų dalykų,pastabų ir t.t., tad buvau kaip avinėlis, tai ir oda be stresų sugijo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2006 09 27, 08:28)
Calykusu, o kokias priemones tu naudoji?  ax.gif

aš nesergu, tfiu tfiu, bet vyras mano serga ax.gif Tepam Elocon, Dermovate, Psoriaten, dabar prausiasi su Jonsons Baby dušo žele, o galvą su paprastais šampūnais plauna ax.gif Dar kai maudosi vonioje kol nemato pripilu jūros druskos ax.gif Nu šiaip jis būna pasiunta, kad nieks nepadeda ir tiesiog specialiai nebesigydo verysad.gif
Atsakyti
man tai POLYTAR šampūnas visai netinka, sukelia alergiją, ir ne tik man vienai. man dabar padeda Neutrogenos T/GEL total šampūnas.
Atsakyti
www.vitiligo.com,puslapis RATOKDERM.Sioje klinikoje gydziausi vitiligo,man labai padejo,tenai gydoma ir psoriase.Tai labai panasios odos ligos tik isoreje atrodo skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(fragola @ 2006 09 28, 09:11)
www.vitiligo.com,puslapis RATOKDERM.Sioje klinikoje gydziausi vitiligo,man labai padejo,tenai gydoma ir psoriase.Tai labai panasios odos ligos tik isoreje atrodo skirtingai.

na bent jau aš tai ničnieko nesupratau iš to puslapio blush2.gif
Atsakyti
O aš i-nete va ką radau: "RATOKDERM is a laser technology for treating vitiligo, available in Milan, Italy" . Verčiu:"RATOKDERM yra lazerinė technologija vitilingo gydymui, prieinama Italijoj Milane".
Na tokių dalykų, kaip supratau, nei Lietuvoj, nei artimiausiam užsieny nėra g.gif .
Fragola, parašyk smulkiau, kur gydeisi, kaip viskas vyko, kiek kainavo... ax.gif . Angliškai labai sunku skaityti, o ir ne visos moka mirksiukas.gif .
Atsakyti
As gydziausi vitiligo,bet ir psoriase gydoma panasiai tik kitokios sudeties kremas naudojamas.Ispradziu padaromos nuotraukos,kad butu matyti kiek yra pazeista oda ligos(tamsios nuotraukos kokios yra RATOKDEM puslapije).Paskui daromos proceduros:uzklijuoja tokia lipnia juosta su skilutemis ant tos vietos kur yra vitiligo ar psoriase ir svitina su lazeriu.Kaip man aiskino,kad tas lazeris yra kaip stiprus saules spindulys kuris iššaukia nykstanti melanina.Po proceduros nuimama lipni juosta ir kur buvo skilute buna raudonas taškelis.Tokia procedura daroma ne viena.Kai padaromas proceduru kursas tada i savaite 2 kartus reikia deginis,irengimas panasus i soliariuma, bet neturi nieko bendra su soliariumo poveikiu ir isvis soliariumas kategoriskai draudziamas.Kai yra saule tada pakaitomis reikia degintis ir sauleje ir su liampa,ir pries deginimasi reikia tepti krema kuris aktyvina saules ir liampos poveiki.Kai demes (vitiligo) susilygina su nepazeistos odos spalva su liampa degintis galima ir maziau,bet vistiek reikia,kad palaikyti melanina epidermije.Taigi vasara vaziuoju prie juros,o ziema deginuosi su liampa.Vitiligo ir psoriasė yra labai panasios ligos,jos gali buti progresuojancios ir tap sakant ramios(išsigydei ir viskas).Mano nelaimei pas mane progresuojanti ir be liampos,saules ir kremo demes vel gali atsinaujinti.Taigi 1val.proceduros kainuoja apie 100EU,kremas 400ml.35EU,mini liampa apie 1200EU.Tikiupsi,kad mano infomacija bus kam nors naudinga ir kad tures galimybe gyditis RATOKDERME,graziai atroditi ir pasitikėti savimi.
Atsakyti

įdomi, gal ir naudinga info: (gal kam pravers, ne tik man) blush2.gif

http://www.raptiva.l...iasis/index.jsp

http://www.tindirind...topic.php?id=93
http://www.medicine....raipsnioID=4782
http://www.lnk.lt/di...0e447f132f5afde

http://www.biteplius...t...=(705382018

4u.gif
Atsakyti
o kur dingo Zalia?
Atsakyti
Sveikos ,mano dukrelei jau gerai.Pabandėm ir hemopatinį tepaliuką psoriateną,o ecolon,tai po 1d.tepimo thumbup.gif thumbup.gif .Tai ,va einam truputį plaukus pakirpsim,kad galėtų palaidais pavaikščiot,jau ta kasa nusibodo .Smagu,kai vaikas laimingas.Sveikatos visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sypsenaa @ 2006 09 27, 08:28)

Na, as pabandysiu ta Polytar sampuna nusipirkti, paziuresiu, kaip mano organizma jis paveiks.

Mes kai plovėm su juo,tai žiauriai dukrai smirdėjo.Po to įsigudrinom perplauti iki odos su kitu šampūnu tongue.gif ,tai tas kvapas truputį sumažėdavo,bet daugiau neperkam,na nenori ji su juo plaut,sako juk jei aš užuodžiu,tai kiti blink.gif ...
Buvau pirkus paprastą pigų visai šampūną nuo pleiskanų Thomas Philips parduotuvėje.Buvau paėmus 5 buteliukus.Tai ,va tas tai jai gerai.Bet baigiam ,o dabar neberandu jo ten verysad.gif
Atsakyti
Sveiki!Sergu jau kokie geri metai..paskutini pusmeti isbere visa kuna,tai kaip dalmantinas vaikstau...kuri laika ejau i soliariuma,bet ..nieko gero,kaip ir su hormoniniais ar homeopatiniais tepalais..
zodziu sugalvojau gulti i ligonine ax.gif
ir norejau paklaust gal zinot kur butu geriau? Vilniuje santariskese ar Kauno klinikose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doomride: 01 spalio 2006 - 19:29