Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

QUOTE(Cole @ 2006 10 04, 08:52)
Susidraugaut bigsmile.gif. Ir tada patyliukais, kad nieko neįtartu ir nepultų priešintis, užliūliuot  tongue.gif . Ji neišgydoma, bet užmigdyti tikrai galima  mirksiukas.gif.
O jau kai miega, belieka tik tepaliuku pasimozot - ir nė žymės  bigsmile.gif . Kol pabus unsure.gif ... o gal ir nepabus kokius 5 10 15 metelių ar ilgiau ax.gif...
O kad nepabustų, stengtis sveikiau maitintis, nuolat drėkinti odą, vengti stresinių situacijų ir pan.

Kažkokia priplaukus aš šiandien mastau.gif  hihihi.gif.

O man ji niekad nebuvo uzmigusi... Nuo atsiradimo kokia 15 metu pletesi, bujojo, po to apsistojo. Kokius 5 meteleliu mazejo, liko kelios demes. O dabar vel is bujojo beveik iki pradinio lygio per pusmeti...
Turbut butu keista jos neturet smile.gif
Atsakyti
oi,kiek čia mūsų,žuvelių,prisirinko bigsmile.gif

mano pso yra snaudžianti šiuo metu, bet vistiek drėkinu, riebinu odą smile.gif apribojau išgeriamų kavos puodelių skaičių iki 1 per dieną, ir rezultatai liuks smile.gif Reikia atrasti dalyką, kuris iššaukia paūmėjimą, tada lengviau kovoti su pso mirksiukas.gif man tai: nervai, kava, alkoholis(nebevartoju), rūkymas(irgi seniai užmirštas dalykas) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 10 03, 19:53)
iš kur užsakei? šiaip jis kūnui daugiau ir skirtas, bet tinka ir galvai. yra ir šampūno, bet man schmoll.gif . tikiuosi, kad taviškiui labai padės. pradžioje gali nustebinti greitas poveikis - man dauguma praėjo per kokią savaitę (o buvo kokį 60 procentų kūno), o paskui jau lėčiau. ir pradžioj sunaudojau labai daug verysad.gif , o kaina didelė. bet dabar retai tenka pirkt rolleyes.gif

vaistinėj vienoj pasiūlė užsisakyt, nes šiaip neveža kažkodėl.Sumokėjau 63 lt unsure.gif bandysim ax.gif o tai purški tik vsio ar reikia įtrint ax.gif Nu dabar nėra ant ko pabandyt - vyras išvažiavęs keliom dienom biggrin.gif
O man ji niekad nebuvo uzmigusi... Nuo atsiradimo kokia 15 metu pletesi, bujojo, po to apsistojo. Kokius 5 meteleliu mazejo, liko kelios demes. O dabar vel is bujojo beveik iki pradinio lygio per pusmeti...
Turbut butu keista jos neturet

Neįsivaizduoju kaip ją užmigdyt kad nei dėmės neliktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 10 04, 08:06)
oi,kiek čia mūsų,žuvelių,prisirinko bigsmile.gif

mano pso yra snaudžianti šiuo metu, bet vistiek drėkinu, riebinu odą smile.gif apribojau išgeriamų kavos puodelių skaičių iki 1 per dieną, ir rezultatai liuks smile.gif Reikia atrasti dalyką, kuris iššaukia paūmėjimą, tada lengviau kovoti su pso mirksiukas.gif man tai: nervai, kava, alkoholis(nebevartoju), rūkymas(irgi seniai užmirštas dalykas) biggrin.gif

papasakok- kaip drėkini, riebini??? kelis kartus i diena ar kaip??? mirksiukas.gif 4u.gif gal ir man kokia nauja idėja pasufleruosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 10 04, 08:06)
Reikia atrasti dalyką, kuris iššaukia paūmėjimą, tada lengviau kovoti su pso mirksiukas.gif man tai: nervai, kava, alkoholis(nebevartoju), rūkymas(irgi seniai užmirštas dalykas) biggrin.gif

Man stipriausiai provokuoja nervai, alkoholis, actas, saldumynai, aštrūs patiekalai.
Papildyta:
QUOTE(kleopatra25 @ 2006 10 04, 09:16)
papasakok- kaip drėkini, riebini??? kelis kartus i diena ar kaip???  mirksiukas.gif  4u.gif  gal ir man kokia nauja idėja pasufleruosi...  g.gif

Klausi ne manęs, bet ir aš atsakysiu ax.gif . Po dušo išsitrinu Balmandol aliejuku - sulaiko drėgmę ir pariebina. Viskas.
Mano pso irgi snaudžia smile.gif. Vasarą kaip užmigo, tep iki dabar smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kleopatra25 @ 2006 10 04, 09:16)
papasakok- kaip drėkini, riebini??? kelis kartus i diena ar kaip???  mirksiukas.gif  4u.gif  gal ir man kokia nauja idėja pasufleruosi...  g.gif

ai, perku iš AVON avižų pienelį, jis be kvapo, baltas toks, ir puikiai drėkina odą, tai kaskart po dušo tepuosi, dar naudoju leliukišką kosmetiką-aliejukus, excipial lipolosjoną 4u.gif
Atsakyti
[quote=Čalykušu,2006 10 04, 10:09]
vaistinėj vienoj pasiūlė užsisakyt, nes šiaip neveža kažkodėl.Sumokėjau 63 lt unsure.gif bandysim ax.gif o tai purški tik vsio ar reikia įtrint ax.gif Nu dabar nėra ant ko pabandyt - vyras išvažiavęs keliom dienom biggrin.gif

užtenka papurkšt, tik pradžioj sunku kontroliuoti, kad mažai išpurkšti, tai ir dėl to daug išsinaudoja. o gal galima užsakyt ir didesnę pakuotę - labiau apsimoka, bet lietuvoj lyg nėra, latvijoj yra.
Atsakyti
Nieko kito nelieka kaip ir susigyvent...
Pirma dėmelė atsirado po gimdymo. O po to pasitaikė viena labai durna situacija, visiškai netikėta ir jos vertė ~9000 Lt. Ir ją reikia išmokėt per metus... Gal tiek streso nebūtų, jei ne prieš pasiimta paskola 20000 Lt.
Tai paskui prasidėjo, po vieną dėmelę ir žiūriu kad daugėja. Tai ėjau pas daktarę, bet ta pažiūrėjus, be jokių tyrimų išrašė tepalo ir viskas.
O ką jum ir tyrimų nedaro, ar čia tik pas mus tokia tvarka?
Atsakyti
QUOTE(lindamm @ 2006 10 04, 17:26)
Nieko kito nelieka kaip ir susigyvent...
Pirma dėmelė atsirado po gimdymo. O po to pasitaikė viena labai durna situacija, visiškai netikėta ir jos vertė ~9000 Lt. Ir ją reikia išmokėt per metus... Gal tiek streso nebūtų, jei ne prieš pasiimta paskola 20000 Lt.
Tai paskui prasidėjo, po vieną dėmelę ir žiūriu kad daugėja. Tai ėjau pas daktarę, bet ta pažiūrėjus, be jokių tyrimų išrašė tepalo ir viskas.
O ką jum ir tyrimų nedaro, ar čia tik pas mus tokia tvarka?

Siaip man vaikystej daug tu tyrimu dare, na, tiksliau gydytojai apziurinedavo, aokrapstydavo. O dabar jau kokie 14 metu as i juos visia nesikreipiu, nes nieko doro vis tiek nepasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2006 10 04, 18:39)
Siaip man vaikystej daug tu tyrimu dare, na, tiksliau gydytojai apziurinedavo, aokrapstydavo. O dabar jau kokie 14 metu as i juos visia nesikreipiu, nes nieko doro vis tiek nepasakys smile.gif

ir aš jau 8 m nesikreipiu. paskutinį kartą buvau ir gal po tokios pat pertraukos, kad kvarcą išrašytų. o vaistų kompensuojamų man nereikia, nes nieko gero, o ir tų reikia maldauti su lauknešėliais schmoll.gif

o vaikystėj tyrė kol nustatė. o paskui ko čia tirti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 04 spalio 2006 - 17:05
QUOTE(naca @ 2006 10 04, 18:02)
ir aš jau 8 m nesikreipiu. paskutinį kartą buvau ir gal po tokios pat  pertraukos, kad kvarcą išrašytų. o vaistų kompensuojamų man nereikia, nes nieko gero, o ir tų reikia maldauti su lauknešėliais schmoll.gif

o vaikystėj tyrė kol nustatė. o paskui ko čia tirti

o kam to velnio reik?
Atsakyti
QUOTE(lindamm @ 2006 10 04, 18:07)
o kam to velnio reik?

Anksčiau labai siūlydavo kvarcą,ir man asmeniškai kai kvarcuodavaus,tai pagerėdavo,o po pusės metų budavo blogiau.Tas pats ir su saule,žiema labiausiai išberdavo tas vietas kur vasara nusidegindavau.Dabar jau daug metu vengiu saulės schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti