Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

[quote=Delusion,2006 10 27, 00:58]

Klausiau ir kas tas Skin- cap smile.gif, tai jis naudojamas irgi nuimti viršutinį sluoksnį.

jis gydo. jį naudojant nereikia nuiminėti sluoksnio prieš tai. sakau iš asmeninės patirties. aišku galutinai neišgydo, tik kontroliuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 27 spalio 2006 - 16:31
labi noriu lankyti baseiną. gal kas esat susidūrę su situacija ''psoriazė+baseinas''? ar tai realu, ar lieka tik svajonė?
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 10 28, 16:22)
labi noriu lankyti baseiną. gal kas esat susidūrę su situacija ''psoriazė+baseinas''? ar tai realu, ar lieka tik svajonė?

o prie ko žvynelinė ir baseinas? Nematau trukdžių, juk ne grybelinė liga. Nebent pati jauti kažkokį diskonfortą psichologinį.

mano pasiekimai: stebėtinai per greitą laiką situacija labai pagerėjo, tik neaišku ar ilgam. Vaistinėj pagamintas vaistas jau po pirmo patepimo labai sėkmingai nuėmė stora kaušą nuo galvos odos, ant kūno dėmės kai kuriose vietose beveik išnyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nesitikėjau taip greit tokio gero rezultato, tik klausimas, kaip ilgai išbus tokia gera situacija, bijau, kad šiam kartui neteks pabandyt PUVA, nes iki to laiko nieko nebeliks (tikiuosi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 29 spalio 2006 - 09:01
QUOTE(Delusion @ 2006 10 29, 10:01)
o prie ko žvynelinė ir baseinas? Nematau trukdžių, juk ne grybelinė liga. Nebent pati jauti kažkokį diskonfortą psichologinį.

mano pasiekimai: stebėtinai per greitą laiką situacija labai pagerėjo, tik neaišku ar ilgam. Vaistinėj pagamintas vaistas jau po pirmo patepimo labai sėkmingai nuėmė stora kaušą nuo galvos odos, ant kūno dėmės kai kuriose vietose beveik išnyko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , nesitikėjau taip greit tokio gero rezultato, tik klausimas, kaip ilgai išbus tokia gera situacija, bijau, kad šiam kartui neteks pabandyt PUVA, nes iki to laiko nieko nebeliks (tikiuosi)

Labai dziaugiuosi thumbup.gif
Man taip pat padejo Skin-cap. Per diena galvos oda pagrazejo. Vyras grizes po komandiruotes net pasigedo zaizdeliu kaktoj smile.gif

Beje, dar vyras priveze visokiu vaistu ir sampunu is DE, reikes ir tuos isbandyt, kai su Skin-Cap'u per daug oda susidraugaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 29 spalio 2006 - 17:14
QUOTE(Delusion @ 2006 10 29, 10:01)

mano pasiekimai: stebėtinai per greitą laiką situacija labai pagerėjo, tik neaišku ar ilgam. Vaistinėj pagamintas vaistas jau po pirmo patepimo labai sėkmingai nuėmė stora kaušą nuo galvos odos, ant kūno dėmės kai kuriose vietose beveik išnyko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , nesitikėjau taip greit tokio gero rezultato, tik klausimas, kaip ilgai išbus tokia gera situacija, bijau, kad šiam kartui neteks pabandyt PUVA, nes iki to laiko nieko nebeliks (tikiuosi)

O kas ten per vaistas, ir ar tik pagal receptą daro.. Mano mamai būt gerai, nes pas ją tai labai daugant kojų ir sunkia forma.. bent man atrodo... O mūsų daktarė, tai turbūt greičiau į kapus nuvarys, nei ką naudingo patars.. Mama jau nenori nė eit pas ją - jokios naudos...
Atsakyti
QUOTE(lindamm @ 2006 10 29, 17:23)
O kas ten per vaistas, ir ar tik pagal receptą daro.. Mano mamai būt gerai, nes pas ją tai labai daugant kojų ir sunkia forma.. bent man atrodo... O mūsų daktarė, tai turbūt greičiau į kapus nuvarys, nei ką naudingo patars.. Mama jau nenori nė eit pas ją - jokios naudos...

visam kūnui tai eloconą tepiau, jis kompensuojamas ir hormoninis, bet padėjo, o tas pagaminamas tai tik patį luobą nuo galvos odos nuimt, ten receptą gydytoja rašė ir jį gamino tik Ažuolyno vaistinėj.
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 10 28, 17:22)

Aš kai buvau nestuke.gif lankiau, buvo thumbup.gif Tiesa, pas mane išbėrimų nebuvo baisiai daug, o aš stengiausi per daug nesidemonstruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 10 25, 18:55)
o kokio tinklo vaistinėj užsisakinėjai skin-cap?

Berods Camelia g.gif Aš tai įkalbinėju vyrą nuvažiuot į Žvėryno natūralios medicinos centrą pas Jeleną Tulčina, atlikt tyrimus, kuriais nustatoma kokie maisto produktai įtakoja ligos paūmėjimą, tuo labiau, kad pastebim
kad kai kas tikrai išprovokuoja- pvz. pomidorai pomidorai2.gif tik pinigo reik pataupyt- 800 lt tyrimukai kainuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čalykušu: 07 lapkričio 2006 - 14:12
QUOTE(mamukas2 @ 2006 10 28, 16:22)

Baseiną lankau praktiškai reguliariai jau apie 10 metų. Kažkada stipriai paaštrėjus ligai kompleksavau ir net tuo metu gydžiusios gydytojos klausiau. Sakė, kad chloruotas vanduo žvynelinei nėra labai gerai jos nuomone (bet aš jokių pablogėjimų dėl jo tikrai nepastebiu), o jei kiltų kokių problemų dėl baseino, tai ji gali pažymą išrašyti, kad jokiomis užkrečiamomis odos ligomis nesergu. Bet pažymos neprireikė, tik keletas pažįstamų per visus tuos metus pasidomėjo, kas čia pas mane per bėdos su oda...
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 07, 14:11)
Berods Camelia  g.gif Aš tai įkalbinėju vyrą nuvažiuot į Žvėryno natūralios medicinos centrą  pas Jeleną Tulčina, atlikt  tyrimus, kuriais nustatoma kokie maisto produktai įtakoja ligos paūmėjimą, tuo labiau, kad pastebim
kad kai kas tikrai išprovokuoja- pvz. pomidorai  pomidorai2.gif tik pinigo reik pataupyt- 800 lt tyrimukai kainuoja  doh.gif

man rodos pataupyk pinigus, Tulčina lieps išvalyt žarnyną, pastatys klizmų už 400lt doh.gif ir pasakys valgyti tai ką jau esu sakius ne kartą, ir nieko naujo smile.gif Bet kaip sakant, jūsų teisė rinktis ax.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo mamos patirtimi. Pas ją liga pagrinde ant kojų, raudoni plėtmai su krūva žvyno. Tai ji gavo tokį patarimą - paimti vištos taukų ir sumaišyti tu tokiais tarybiniai dantų milteliais (Gal atsimenat, tarybiniais laikais buvo tokios plastmasinės apvalios dėžutės) , ir ištept.
Ir tikrai padėjo, ant kojų keli taškiukai liko po poros patepimų. Sakytum, kaip uodo poroj vietų įkasta..
Pabandykit, vis ne 400 Lt, sutaupysit... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as paskaitinejau truputi nuo pirmuju paslapiu. Pas mus tap pat yra si problema.Liga atsirado vyrui dar besimokant vidurineje.Jam buvo 17 m. Prie ausies maziuke zaizdele,kuri lyg niekur nieko plito.Ziema budavo stipriau,vasara lyg apgydavo.Kai pradejo vadovauti savo firmai,tai matyt nuo ivairiu stresu liga apeme visa galva,eme rastis ant kuno,tepem ir gi kuo tik galejom.Esam isbande ,,Neuroskin,, ten budavo ivairus net barzdai skusti priemones,losijonai,ir bala zino ko dar. Tik labai brangu,uz komplekta teko moketi apie 500 lt.
o reikedavo triju kas trys menesiai. Paskiau pasirodo kad tie vaistai labai stiprus,nes jie skirti atauginti odai po stipriausiu nudegimu.
Si liga pastebejau megsta vadovaujanti darba dirbancius,daug streso patiriancius zmones. Reikia gal kokiu masaziuku jiems ar kokiu zolyciu voniu.Sako dar pieno daug negerti.Oi kaip ... blink.gif
Papildyta:
Dar va sitoki radau ,,NEOSINO,, CREME. doh.gif
Atsakyti