Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

Gavau taloną į II šiandien, paž9rėsim ką sakys. Tinklapyje rašo: "Taikoma sisteminė ir lokali PUVA terapija sergantiems žvyneline, atopiniu dermatitu, egzema ir kitomis odos ligomis"? Ar kam nors iš čia esančių pasiūlė?
Dėl Malovičko, jau senokai apie tai rašiau, tai pasikartosiu. Kur ir kaip jis gyvena dabar, nežinau, mano informacija 3-4 metų senumo. Gal ir dabar jis tenegyvena Kaune, Pašilės gatvėj, gal priima žmones kaip ir anksčiau. Jis gydo žolėmis, duoda lašiukų, gydo nuo visko. Kai aš ėjau pas jį, tai žvynelinės kaina vienas vizitas - 200 lt, nes jis sakydavo, kad jam reikia augint kažkokias žoles šiai ligai ar rinkt sunkiai jas reik, ir pan., todėl tokia kaina, už vėžį - jis imdavo 300-400lt, eidavo šniūrais pas jį žmonės. Žinoma jis duodavo žolių ar lašiukų keliem mėn, tai tas 200 lt gaunasi keliem mėn. O dabar papasakosiu kaip gydė mane. Žodžiu, tai baisiai kaip dabar tada nebuvo, bet pakankamai stipriai. Pirmiausia jis dave kažkokius lašiukus gert ir žolių ir susakė ką nusipirkt prie tų žolių ir kaip pasidaryt tepalą. Bet pirmiausia buvo mėn laiko griežta dieta. Valgyt tik daržoves, be jokių prieskonių, druskos. Nieko pieniško, tik riekę duonos, ne visus vaisius, biškį bulvių, žodžiu racionas labai labai skurdus ir svarbiausia viskas be skonio rodės, nes be druskos, tai vienintelis išsigelbėjimas, kad buvo galima valgyt žirnelius konservuotus, tai dėdavau juo į daržovių salotas ir tai suteikdavo skonio. Po dietos reikėjo kelis kart statytis klizmą, o paskui valyt kepenis (šlykšti procedūra, ir vidurius paleidžia, ir vėmiau, ryte buvau nusilpus ir vos gyva, po to ryte reikėjo pasistatyt savo šlapimo klizmą. Po valymo, tą dieną reikėjo gerti šviežias sultis, tai išgėriau apelsinų, nuo jų gavosi alergiją, ištino ir nusilupo ausys. Po to atėjau pas jį, jau leido pamažu ragaut kitą maistą, vėl lašiukai, vėl tepalai, bet po 1-2 mėn, atrodžiau visaip kitaip. Beje, kai reikėdavo jis pasiųsdavo ir normalius tyrimus pasidaryt, (aišku siuntimo ar recepto jis neišduoda). Kai viskas apgijo nebeėjau, o paskui pasidarė gaila pinigų ir šiaip šiurpu prisiminus pirmą gydymo etapą. Jei kas pasiryšit, paieškosiu kontaktų, gal pagal juos jį rasit. Tik abejoju ar kuris vyras, ryšis tokiu būdu gydytis, gal Malovičko dabar ir kitaip gydo, čia individualu, bet mane gydė taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 25 spalio 2006 - 12:47
As taip pat pradžioje maniau, kad Skin cap neturi hormonų, bet paskui internete aptikau straipsnių apie jį. Atseit jame kelios laboratorijos aptiko kortikosteroidų, todėl nuėjusi pas dermatologę ir pasiteiravau apie jį. Ji sako, kad ten tikrai yra tų kortikosteroidų, bet labai nedaug. o kodėl sudėtyje nerašo, tai nežinau. Bet man jis kol kas padeda.
Atsakyti
Šiaip dėl to žolininko nežinau.. Kokios kainos...
O nuo žvynelinės geriausia yra trispalvė našlaitė. Tik jos sunku gaut.
Pas mane tos dėmės lyg buvo prapuolę daug maž, dabar vėl atsiranda, kažkoks košmaras... tai ką, visą laik ir reiks tais vaistais terliotis...
Vyras kartais juokauja - tai kaip prie tavęs dabar priliest?.. smile.gif Bet jau man kuo toliau, tuo mažiau juokinga daros...
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2006 10 25, 00:40)
[color=darkviolet]nėštumo metu naudojau psoriateną vaikas sveikas, maitinau - naudojau elokoną, vaikas gyvas ir sveikas, 

O elokonas harmoninis?
Siaip man kazkaip ne rodiklis, kad vaikas gime sveikas, kad dabar sveikas... Noriu garantuot, kad del harmonu (kuriu galiu isvengt) mano busimas vaikas ne tik gimtu sveikas, bet ir po 5-20 metu jis nesusirgtu kokiu kaulu retejimu, ar ivairiais veziniais susirgimais... ir labai keista, kad to skin-cap sudetyje nepazymimi harmonai, jei ju ten yra...
manau, kiekvienai musu uztenka is maisto gaunamu nuodu, modifikuotu produktu, todel labai nenoriu naudot hormoniniu preparatu ir bandau visais im. budais issiaiskint, tie vaistai horm. ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 10 25, 13:33)
mano vyras su Psoritenu dasivarė, kaip tu sakai iki sunkios stadijos. Nieko jis nepadėjo  schmoll.gif scin -cap išpurškėm 100 ml per kokias 4-5 dienas  doh.gif efektas yra, nauji židinukai pranyko visai, seniems ko gero daugiau vaistų reikia.
Kiek žinau bent jau tos vaistinės, kuriose išduodami kompens. vaistai tikrai gali užsakyt, jau ne pirmą vaistą užsisakau  ax.gif  Beje Scin -cap sudėtyje ižvelgiau tik cinko junginius ir jokių hormonų  rolleyes.gif

aišku daug daugiau reiks.
mano gyd dar kai tik atsirado sakė, kad jame nėr kortikosteroidų. ir aš manau, kad uždraustų vaistą pardavinėt, jei neatitiktų jo sudėtis su kaip užrašyta g.gif aš naudoju 13m, ir nėštumo metu ,ir maitinant.

o kokio tinklo vaistinėj užsisakinėjai skin-cap?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 25 spalio 2006 - 17:59
nusipirkau siandien skin-cap doh.gif 70,55lt doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif mazesne pakuote....
nu, bet ka darysi, ryt parasysiu kas naujo- nes siandien jau 2 k. pasipurskiau.
jau taip tie zvynai nervina kad nebegaliu- atsikeliu ryte vis kakta isberta žiauriai žiauriai..o i pokalbi del darbo reikejo eit- tai pudros pritepiau kad taip nesimatytu bet vistiek.............. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kleopatra25 @ 2006 10 25, 22:50)
nusipirkau siandien skin-cap doh.gif  70,55lt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif mazesne pakuote....
nu, bet ka darysi, ryt parasysiu kas naujo- nes siandien jau 2 k. pasipurskiau.
jau taip tie zvynai nervina kad nebegaliu- atsikeliu ryte vis kakta isberta žiauriai žiauriai..o i pokalbi del darbo reikejo eit- tai pudros pritepiau kad taip nesimatytu bet vistiek.............. doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o kur taip brangiai gavai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 10 26, 17:29)
o kur taip brangiai gavai? g.gif

Aha, man irgi toks klausimas kilo... As Eurovaistinej pirkau uz 63 (be nuolaidos, nes tingejau sekmadieni eilej stovet).
O siaip girdejau, kad panasiai tiek kainuoja (virs 70) Farma vaistinese
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2006 10 25, 15:14)
O elokonas harmoninis?
Siaip man kazkaip ne rodiklis, kad vaikas gime sveikas, kad dabar sveikas... Noriu garantuot, kad del harmonu (kuriu galiu isvengt) mano busimas vaikas ne tik gimtu sveikas, bet ir po 5-20 metu jis nesusirgtu kokiu kaulu retejimu, ar ivairiais veziniais susirgimais... ir labai keista, kad to skin-cap sudetyje nepazymimi harmonai, jei ju ten yra...
manau, kiekvienai musu uztenka is maisto gaunamu nuodu, modifikuotu produktu, todel labai nenoriu naudot hormoniniu preparatu ir bandau visais im. budais issiaiskint, tie vaistai horm. ar ne...

Elokonas- hormoninis, bet jis švelniausias iš visų Dermovate, Daivobet ir kt. O dėl vaiko ligų po 20 metų, tai pati gali saugotis kaip tik nori, jei giminės genuose bus užprogramuota ligos, jos ir bus.

beje, šį kart patekau pas normalią gyd. II, pašnekėjom apie gydymo metodus. Tai va tas PUVA yra ir II ir KMUK, tik KMUK turi vonią, tai tokiuose vaistuose prieš tą kvarcinč spyntą paguli ir po to eini švitintis smile.gif, o II neturi vonios, tai prieš procedūrą išgeri vaistų, jie patenka į kraują, ir paveikia ligos pažeostus židinius, tada tas kvarcas geriau veikia. Prie šio gydymo, dar gydoma ir tepalais. Klausiau ir kas tas Skin- cap smile.gif, tai jis naudojamas irgi nuimti viršutinį sluoksnį. O man davė receptą vaistų pagaminimui, tai jais pasitepi kelias dienas išeilės, ir nuima sausa odos kaušą nuo galvos, tada jau tept elokonu, nes per tą sausą luobą vaistai nepatenka ir negydo. Kai biški apsigydysiu, eisiu bandyt į II tą PUVA. Tiek naujienų iš mano fronto, po poros savaičių jau galėsiu pasakyt ar padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 26 spalio 2006 - 23:01
Nu, Delusion, apie tą žolininką pasiskaičiau ir tikrai nebesinori eiti pas jį schmoll.gif visų pirma, jei jis toks natūropatas, renka žoleles ir t.t., tai turėtų žinoti, kad ardyti žarnyno mikrofloros su šlapimo ( blink.gif ) ar paprastom klizmom negalima smile.gif
Kad skurdus racionas padeda naikinti žvynelinę, tas jau tiesa, mano tėvukui už teko keletą dienų išsivemti, gerti vien vandenį ir nieko nevalgyti, ir sunkiausios formos žvynelinė paslaptingai dingo smile.gif Čia matyt kaip ir su vėžiu - kuo mažiau "maitini" ligą, tuo greičiau nyksta smile.gif
Sakiau reiks pabandyti Polio Brego organizmo valymo dienas, gal irgi kažkiek padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 10 27, 10:40)
Nu, Delusion, apie tą žolininką pasiskaičiau ir tikrai nebesinori eiti pas jį schmoll.gif visų pirma, jei jis toks natūropatas, renka žoleles ir t.t., tai turėtų žinoti, kad ardyti žarnyno mikrofloros su šlapimo ( blink.gif ) ar paprastom klizmom negalima smile.gif 
Kad skurdus racionas padeda naikinti žvynelinę, tas jau tiesa, mano tėvukui už teko keletą dienų išsivemti, gerti vien vandenį ir nieko nevalgyti, ir sunkiausios formos žvynelinė paslaptingai dingo smile.gif Čia matyt kaip ir su vėžiu - kuo mažiau "maitini" ligą, tuo greičiau nyksta smile.gif
Sakiau reiks pabandyti Polio Brego organizmo valymo dienas, gal irgi kažkiek padės smile.gif

Kas ten per daiktas... g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lindamm @ 2006 10 27, 10:46)
Kas ten per daiktas...  g.gif  4u.gif

jis yra išleidęs knygų apie organizmo valymą mirksiukas.gif panašu kaip iškrovos dienos, vieną dieną pageri skysčių, bet prasivalo viskas, ir dažnai daugelio ligų atsikratai smile.gif knygose labai plačiai apie jo metodą rašoma smile.gif
Atsakyti