Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

QUOTE(Čili @ 2007 01 12, 10:37)
Vakar išbandžiau Nizoralio šampūną, tai patys plaukai blizga, bet galva išvis niežti,sėdžiu darbe ir kasausi kaip nesiprausus bomžiukė mastau.gif mastau.gif  doh.gif  blush2.gif

cili esu girdejus kad nizoralis is viso netinka prie pso ... pati nebandziau jei ka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kreuklele @ 2007 01 12, 10:54)
cili esu girdejus kad nizoralis is viso netinka prie pso ... pati nebandziau jei ka  blush2.gif

ai, aš iš vyro nugriebiau vakar, tai vienas kartas gal baikė.. unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 01 12, 12:53)
ai, aš iš vyro nugriebiau vakar, tai vienas kartas gal baikė.. unsure.gif  blush2.gif

Nu nuo vieno karto mirt neturėtum, pso irgi išgyvens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 01 12, 12:53)
ai, aš iš vyro nugriebiau vakar, tai vienas kartas gal baikė.. unsure.gif  blush2.gif

na manau kad taip
Papildyta:
baike biggrin.gif
Atsakyti
As anksciau labai daznai i baseina eidavau, dabar tai ypac gerai butu kai laukiuosi, bet negaliu saves nugalet, isivaizduoju kaip ten visi i mane ziures kai visos kojos ryskiai raudonom demem isgrazintos. Vyras sako pleistriukais apsiklijuot kuno spalvos, ka manot jus? 4u.gif
Papildyta:
Ai tiesa, dar suzinojau susisiekusi su gamintojais, kad nescioms negalima Skin Cap nei purskalo, nei sampuno, nei duso zele ar kremu... o as pirma nusipirkau, paskui domiuosi, ot idomi esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 01 12, 09:40)

ujėėzus.... unsure.gif papasakok, kur židinukai, kuo gydotės ir t.t. wub.gif

Mes turim tik galvoj, ant kūno nėra, bet galvoj tai tų židinukų sulig kiekvienu kartu daugėja...Va rudenį gydėmes Daivonrksu ir da kažkuo, pakaitom tepėm 3 savaites, tai dingo viskas, daba vėl atsinaujino. Tai surašė daktarė visą litaniją ant lapelio, kokiom dienom ką tepyt, kirk kartų per dieną ir pan. dabar mergina kaime, pas močiutę, tai ten tepliojasi...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2007 01 12, 13:54)
Mes turim tik galvoj, ant kūno nėra, bet galvoj tai tų židinukų sulig kiekvienu kartu daugėja...Va rudenį gydėmes Daivonrksu ir da kažkuo, pakaitom tepėm 3 savaites, tai dingo viskas, daba vėl atsinaujino. Tai surašė daktarė visą litaniją ant lapelio, kokiom dienom ką tepyt, kirk kartų per dieną ir pan. dabar mergina kaime, pas močiutę, tai ten tepliojasi...

user posted imageužjaučiu verysad.gif
Man irgi atsirado nuo 5 metų.Pradžioj buvo tik galvoj o paskui išbėrė ir kūną doh.gif ir taip jau 28metai doh.gif Tik ne visada buvo taip blogai vis ką nors naują atrasdavau.Ir dabar taip sakant palaikau formą(soliariumas,dermovatas)ir lieka labai nedaug.Kažkur balandžio mėnesį "kalsiu "stiprią ataką kad biggrin.gif tai per vasarą visai nebūna ax.gif Tfu tfu tfu.

Ir dar neužakcentuok dukrytei kad tai kažkia gėdinga liga,kad jinai nesislapstytų unsure.gif kad jaustūsi laisvai kad yra kaip yra ax.gif
Papildyta:
Aųųųųųųųųųųųų Deliusion kaip sekiojasi ax.gif kur prapuolu gal kokioj ligoninėj unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incė: 12 sausio 2007 - 14:30
Snd buvau pas akusere kuri mane priziuri, tai sake kad galiu tiketis berniuko, nes laukiantis mergaites, dazniausiai liga labai pagereja arba isvis praeina. Na belieka laukti ir ziureti ar pasitvirtins laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 01 12, 18:15)
Snd buvau pas akusere kuri mane priziuri, tai sake kad galiu tiketis berniuko, nes laukiantis mergaites, dazniausiai liga labai pagereja arba isvis praeina. Na belieka laukti ir ziureti ar pasitvirtins laugh.gif

Tikrai netiesa irnesakyk.gif laugh.gif Turiu ir dukra ir sūnų ir maždaug taip pat ir buvo biggrin.gif

Bet labai smagu kad berniukas wub.gif wub.gif sveikinu ax.gif
Atsakyti
pritariu, kad netiesa. lygiai taip pat pagerėjo laukiantis ir dukros, ir sūnaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 01 12, 23:21)
pritariu, kad netiesa. lygiai taip pat pagerėjo laukiantis ir dukros, ir sūnaus g.gif

o man laukiantis pirmo leliaus visai dingo, o laukiantis antro leliaus taip suaktyvėjo doh.gif ir abu bernaičiai
Atsakyti
Na tada netikesiu daktarais biggrin.gif as labiau noriu mergaites, bet aisku svarbiausia kad tik sveikas leliukas butu. Kita savaite su draugu ir tevais vaziuojam pailseti i Tenerife, tikiuosi kad saulyte ir juros vanduo siek tiek mane apgydys, tik nezinau kaip reiks issirengti...as ziauriai kompleksuoju...
Atsakyti