Sveikutes
Kad ir kaip nenoreciau jungtis i serganciu gretas,bet deja....
Zodziu,si "dziaugsma" turiu ne tiek jau ir daug -kokie 3 metai,neskaitant to kad visa gyvenima vargino sausos alkunes,taciau niekad negalvojau ,kad tai PSO.Greiciausiai paastrejima sukele didelis kiekis vaistu,kurie buvo leidziami ,geriami pries stuburo operacija-visokie ..profenai.Ir tai galejau gyvent,kol neprasidejo baisus galvos niezulys ir raudonas lankas ant kaktos prie plauku.Va tada ir teko susipazint kas tai yra.Tiesa nuejau i odos dispanceri ir tuom kartu skysciu Dermovate isgyde mano liga-tikrai dingo visai.Dziaugiausi,bet ..
Noriu dar pasakyt ,kad nestumo pradzioj lyg bande vel rastis,bet paskui visus 9 menesius net buvau pamirsus apie tai.Buvo tikrai liuks.Visas grozis prasidejo jau po gimdymo praejus kokiem 2 men.ir aisku tesiasi iki dabar.Dabar kaip uzburtas ratas-apsigydau ir vel ,sumazeja,pabalteja ir vel raudona.Vaikstau i soliariuma ,pasauseja,baseinas irgi neveikia blogai,tik kad pati nejaukiai jauciuosi kt zmoniu akivaizdoje.Ejau pas privacius dermatologus ,kur vizitas 100lt. ir pasakymas ,kad si liga negydoma

.Grazi perspektyva.Ai ...
Bet gerai kad yra toks skyrelis,gerai kad yra kur paskaityt,pasidalint savo bedom ir manau ,kad pasinaudosiu jusu patarimais ir bendrom jegom istversim nesmagumus.
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2006 05 13, 12:30)
tokie mažiukai labai jau retais atvejais serga žvyneline
Man iš tavo aprašymo labiau primena atopinį dermatitą

Maniškei tas pats

rankų,kojų sulenkimai, raudonos dėmelės,kartais tiek išsausėjusios,kad net iki žaizdų

Bet gydytojų pagalba gerėja

tikiu,kad ir tavo leliui ne žvynelinė
O kuo tepat,nes pas mus tokie nedideli sausumai toj vietoj kur pamperiukas baigiasi ant kojyciu.Ir atsirado panaudojus kokias tai sauskelnes.Bet patept butu gerai.
Papildyta:
[quote=Delusion,2006 05 13, 22:31]
Pastok ir būk
, viskas bus gerai. Aš ar Cikadelė - gyvas pavyzdys
Žvynelinė paveldimą tik iš vyro pusės, tad, jei sergi tik Tu, kad vaikas paveldės šią ligą- tikimybė labai maža. Nėštumo metu daug kas būna kitaip nei prieš nėštumo, gal tau net neprireiks vaistų nuo skausmo.
Na jei cia tiesa,tai nors tiek man ramiau,kad si liga mano,o ne vyro,tai labai tikiuosi ,kad mano mergaitems taip nebus.