Cia http://www.freewebs....inisgydymas.htm yra trumpai patariama kokia dieta galima sergant psoriaze, o ir seip neblogas pusliapiukas http://www.zvyneline.tai.lt/ sekmes

jungiuos ir aš į jūsų gretas, šią savaitę ir man bjaurastį diagnozavo
išrašė kažkokio tepalo gaminamo, į kurio sudėtį įeina dermovatas ir dar kažkoks biesas, tai dabar rytas vakaras tepliojuos

QUOTE(gelmytė @ 2006 04 26, 14:13)
jungiuos ir aš į jūsų gretas, šią savaitę ir man bjaurastį diagnozavo
išrašė kažkokio tepalo gaminamo, į kurio sudėtį įeina dermovatas ir dar kažkoks biesas, tai dabar rytas vakaras tepliojuos

Aš dar vis arbatinuos

Aš dar vis arbatinuos
o apie maistą negaliu nustot galvojus
net nepastebiu kaip prie šaldytuvo stoviu
Nu šakės

[/quote]
Man tas pats, ech....
Laikykimės, Ince, juk viskas vardan sveikatos

[/quote]
Man tas pats, ech....
Laikykimės, Ince, juk viskas vardan sveikatos

labas mergaitės, aš pati ta bjaurybe nesergu, bet mano vyras serga
jam 5 metus buvo tik galvoje o dabar paskutinius 5 metus jau kūnas, ir kuo tolyn tuo baisyn...Pikčiausia kad anyta neseniai man tėškė, kad galėčiau labiau vyru rūpintis, nes kol nebuvo vedęs taip nebuvo, nu kol pas ją gyveno.Bandžiau aiškint kad liga progresuoja, bet ai...Ka su durnium ginčytis,tepam tai kai yra galimybė-nes daugiausia būna išvažiavęs, tai nei jėgų nei noro nebeturi teptis pats.Norėčiau pasidalinti patarimais ar pastebėjimais:
dermovate tik išbalina laikinai odą tiems kas seniai juo gydosi ir nebepadeda( na mums tai tikrai
)
psoriaten stebuklų nedaro;
Ryškus pagerėjimas buvo geriant vitaminus MERZC SPECIAL DRAŽE
pabaigėm ir vėl š...
nu vienu žodžiu...Alaus vyriokas neatsisako,aštriai nemaitinu, bet gi darbo aplinka nepalanki gijimui
Neseniai prasitarė kad kojų pirštai skauda-garantuoju kad čia sanariai, nu bet praėjo.
Dabar valosi organizmą su Chorella ( jūros dumbliųkapsulės)ir alų geria
DAR vienas DALYKAS:
gal žinot, gal ne, kad sergančiųjų oda atsinaujina 6 kartus greičiau nei sveikųjų, o sveikųju tai kas 28 dienas.Vadinasi psoriaze sergančiųjų oda nespėja taip greit pasikeist ir dedasi nauji sluoksniai ant viršaus, taip gaunasi žvynai.
Reikia maudytis kas dieną ir dar dažniau ir padėti pasišalinti odos ląstelėms.
Bandau aš savo diedą priverst kasdien maudytis ir GERĖJA

dermovate tik išbalina laikinai odą tiems kas seniai juo gydosi ir nebepadeda( na mums tai tikrai

psoriaten stebuklų nedaro;
Ryškus pagerėjimas buvo geriant vitaminus MERZC SPECIAL DRAŽE

pabaigėm ir vėl š...
nu vienu žodžiu...Alaus vyriokas neatsisako,aštriai nemaitinu, bet gi darbo aplinka nepalanki gijimui

Neseniai prasitarė kad kojų pirštai skauda-garantuoju kad čia sanariai, nu bet praėjo.
Dabar valosi organizmą su Chorella ( jūros dumbliųkapsulės)ir alų geria

DAR vienas DALYKAS:
gal žinot, gal ne, kad sergančiųjų oda atsinaujina 6 kartus greičiau nei sveikųjų, o sveikųju tai kas 28 dienas.Vadinasi psoriaze sergančiųjų oda nespėja taip greit pasikeist ir dedasi nauji sluoksniai ant viršaus, taip gaunasi žvynai.
Reikia maudytis kas dieną ir dar dažniau ir padėti pasišalinti odos ląstelėms.
Bandau aš savo diedą priverst kasdien maudytis ir GERĖJA

na man tas prausimasis irgi gerai, bet juk negydo
Man dažnai prausiantis tos vietos aišku nusilupa, bet tose vietose būna raudona
tai čia kaip kam tas pagerėjimas
O psoriatenas man vietomis išgydė su visam

QUOTE(Čili @ 2006 04 28, 14:45)
na man tas prausimasis irgi gerai, bet juk negydo
Man dažnai prausiantis tos vietos aišku nusilupa, bet tose vietose būna raudona
tai čia kaip kam tas pagerėjimas

gal tu ir teisi-jeigu teptusi normaliai po 2 kartus į dieną tai gal geresnis poveikis būtų, bėda dar tame, kad psoriaten tūtele kokiems 6 kartams, daug pažeistos odos

QUOTE(zalia @ 2006 04 28, 14:20)
gal tu ir teisi-jeigu teptusi normaliai po 2 kartus į dieną tai gal geresnis poveikis būtų, bėda dar tame, kad psoriaten tūtele kokiems 6 kartams, daug pažeistos odos 

matai, aš jį vietoj kremo naudojau, nes ir gydytoja sakė,kad nėščioms tinka, prieš saulę degintis irgi galima su juo pasitepus, tai ir maliavojausi gerą pusmetį (likučius diedas galvai tepti sunaudojo

jei tik 6 kartams užtenka, tai tada joo...

Žinokit mačiau Maximose,Saulutės parduotuvėse iki gegužės pradžios akcija Johnsons aliejukui purškiamam

QUOTE(Cikadelė @ 2006 03 24, 22:16)
Šnekamės ir dalinamės bėdomis, džiaugsmais ir patarimais antroje temelėje
Senoji temelė štai čia Sena tema
Klausimėlis- ar jūsų žaizdos šlapiuoja? man vėl išberta vcisa krūtis, šlapiuoja, bėga limfa, visa liemenėlė išsitepusi
baigiu nudurnėt....nejaugi net vaikiuko negalėsiu maitint ta krūtimi? a kam beria išvis krūtis, ar čia man vienai? 

Senoji temelė štai čia Sena tema

Klausimėlis- ar jūsų žaizdos šlapiuoja? man vėl išberta vcisa krūtis, šlapiuoja, bėga limfa, visa liemenėlė išsitepusi

man irgi beria. dabar jau mažiau maitinu, mažiau ir beria. darydavau tvarsčius - patepu vaistais ir uždedu plėvelę. aš naudoju skin-cap aerozolį.
Papildyta:
pasidalinkit patirtim dėl nagų. ką su jais darot? kaip bandot gydyt? arba kaip slepiat? po laku nelabai jau pavyksta pasislėpt - labai jau trapūs nageliai pasidarė, po vieno lakavimo pradeda lūžinėt.

QUOTE(naca @ 2006 04 29, 19:13)
pasidalinkit patirtim dėl nagų. ką su jais darot? kaip bandot gydyt?
aš tai neturiu bėdų kol kas su nagais

QUOTE(Čili @ 2006 05 01, 20:39)
tai tau gerai. tikėkimės ir neturėsi. o tai prie visų bėdų dar viena, kuri paskutiniu metu labai paūmėjo. gerai buvo žiemą, kai nors lauke su pirštinėmis. o taip tai gniaužiu rankas į kumščius, kad nagų nematytų ir kitaip slepiu. o kažkada taip mėgau nagelius gražinti. ech - seniai tai buvo

Mergaitės ar nebandėt-yra nagams tokie vaistai, tik vyras sakė kad, geltoni nagai pasidaro ir netepė, buvo seniai daktarė išrašius, tik pav. neatsimenu