QUOTE(rivera @ 2011 12 16, 12:52)
Labas dienas

. Savaite iki kaledu, siaubiakas

. O tiek dar visko, tiek

Dar ir saskaitos uz sildyma negavom, turbut kaledu senis po eglute dovanu pades. Gal tada net nesikelt kaledu ryta

. Is kaimyniniu namu pazystami jau apturejo si malonuma

. Baisu
O jus dar maziukai. Kaip augat, kaip sekasi tavrkytis?
Su dovanom sunkiai, nezino patys ko nori ir as nezinau dar ko noriu ar ko reikia. Zinoma jei sumos butu neribotos tai oooo noru daug atsirastu:).
Siaip i mokykla knyga, i darza knyga vat ta knyga i darza tai man ne prie ko

. Mes knygu knyguciu turim pilna, nes vyresnelis tikrai saugojo ir priziurejo, mego knygas tad ir pirkom visi. Nezinau net kokia dabar reiktu dovanot mazulkai. Todel rinkausi tokia kad tiktu ir jai ir jam

. O siaip manau darzeliniam vaikui dar zaislas labiau suzavetu nei knyga.
Šventes labai apkartina toks stresas... Kažkaip pas mane šiais metais viskas bus paprastai. Per šventes atvažiuos mano tėvai ir vyro tėvai, tai prašiau, kad vieni vieną maistą pasidarę atsivežtų, kiti kitą, aš pati padengsiu stalą ir pagrindinius patiekalus pasigaminsiu. Su dovanomis, tai susirašiau ant lapelio kas ko norėtų ar kas kam patiktų ir viskas kažkaip paprastai gavosi

susiplanavau visas išlaidas, nes kai neplanuoji kiek išleist gali tai išleidi laaaabai daug
O dėl dovanų idėjų, tai sm yra tema, kur kalba apie tai r galima rasti tikrai įdomių ir orginalių minčių šventinėms dovanėlėms, tai kam tai galvos skausmas siūlau paskaitinėti
Mažius mano gana ramus tai labai neblogai viskas

Svarbiausia į ritmą įsivažiuoti

O įdomu kokio čia amžiaus mamyčių vaikučiai yra? Pasidalinkit

Gal albumą savi ir mažiukų turit sukūrę?