Kokios idėjos dovanoms šiemet?
mes irgi jau po karnavalų visų.
QUOTE(Dzimute @ 2011 12 15, 22:52)
Dovanos banalios šiemet. Paprastai pati gaminu ką nors, šiais metais nebuvo laiko tam... Tad sąrašas paprastas: vyrui chalatas, vaikui žaislas ir dubenėlis maistui, tėvams kosmo diskas, broliui kvietimas pasivažinėti bagiais
Labas dienas
. Savaite iki kaledu, siaubiakas
. O tiek dar visko, tiek 
Dar ir saskaitos uz sildyma negavom, turbut kaledu senis po eglute dovanu pades. Gal tada net nesikelt kaledu ryta
. Is kaimyniniu namu pazystami jau apturejo si malonuma
. Baisu
Nuo ko pradėti dabar galvoju?
Turiu sūnų, jam šiuo metu šeši mėnesiai. Atsikraustėm gyventi neseniai, prie bigo. Man pačiai 22metai.
O jus dar maziukai. Kaip augat, kaip sekasi tavrkytis?
Su dovanom sunkiai, nezino patys ko nori ir as nezinau dar ko noriu ar ko reikia. Zinoma jei sumos butu neribotos tai oooo noru daug atsirastu:).
Siaip i mokykla knyga, i darza knyga vat ta knyga i darza tai man ne prie ko
. Mes knygu knyguciu turim pilna, nes vyresnelis tikrai saugojo ir priziurejo, mego knygas tad ir pirkom visi. Nezinau net kokia dabar reiktu dovanot mazulkai. Todel rinkausi tokia kad tiktu ir jai ir jam
. O siaip manau darzeliniam vaikui dar zaislas labiau suzavetu nei knyga.
Dar ir saskaitos uz sildyma negavom, turbut kaledu senis po eglute dovanu pades. Gal tada net nesikelt kaledu ryta
QUOTE(Larance @ 2011 12 15, 12:19)
Nuo ko pradėti dabar galvoju?
Turiu sūnų, jam šiuo metu šeši mėnesiai. Atsikraustėm gyventi neseniai, prie bigo. Man pačiai 22metai.
QUOTE(Dzimute @ 2011 12 15, 20:52)
Su dovanom sunkiai, nezino patys ko nori ir as nezinau dar ko noriu ar ko reikia. Zinoma jei sumos butu neribotos tai oooo noru daug atsirastu:).
QUOTE(rivera @ 2011 12 16, 12:52)
Labas dienas
. Savaite iki kaledu, siaubiakas
. O tiek dar visko, tiek 
. Is kaimyniniu namu pazystami jau apturejo si malonuma
. Baisu
. Mes knygu knyguciu turim pilna, nes vyresnelis tikrai saugojo ir priziurejo, mego knygas tad ir pirkom visi. Nezinau net kokia dabar reiktu dovanot mazulkai. Todel rinkausi tokia kad tiktu ir jai ir jam
. O siaip manau darzeliniam vaikui dar zaislas labiau suzavetu nei knyga.
Šventes labai apkartina toks stresas... Kažkaip pas mane šiais metais viskas bus paprastai. Per šventes atvažiuos mano tėvai ir vyro tėvai, tai prašiau, kad vieni vieną maistą pasidarę atsivežtų, kiti kitą, aš pati padengsiu stalą ir pagrindinius patiekalus pasigaminsiu. Su dovanomis, tai susirašiau ant lapelio kas ko norėtų ar kas kam patiktų ir viskas kažkaip paprastai gavosi
O dėl dovanų idėjų, tai sm yra tema, kur kalba apie tai r galima rasti tikrai įdomių ir orginalių minčių šventinėms dovanėlėms, tai kam tai galvos skausmas siūlau paskaitinėti
Mažius mano gana ramus tai labai neblogai viskas
O įdomu kokio čia amžiaus mamyčių vaikučiai yra? Pasidalinkit
Labas rytas
Uodžiat jau Kalėdas? Ir dovanas
Kalėdos čia pat, tik ko tais gyvenimas iš lapelio dar nesibaigia, sąrašas ilgas
Ir naktys jau per trumpos darosi. Namai netvarkyti... Gal kas labai mėgstat tvarkytis?
Išlekiam su vyru pasportuot, tai bent šitaip galva pailsi
Dovanos supirktos, pradėsiu gražiausią momentą - pakavimą
Uodžiat jau Kalėdas? Ir dovanas
kur Kalėdos, kokios Kalėdos
jokios dvasios nejaučiu, bent jau sniego būtų...ir sąrašiukas patrumpėtų, bet nei vieno, nei kito
QUOTE(Treja @ 2011 12 21, 12:16)
Aha, ir aš sakau, pavasaris už lango
, tik žybsinti eglutė namuos vakarais primena realybę
Dar ryt/poryt atlaikyt karnavalų maratoną ir ramu, atostogos
Aha ryt musu vakarelis
QUOTE(rivera @ 2011 12 21, 13:26)
Aha ryt musu vakarelis
. Treja ka nesies sau ir savo draugui
. Nesugalvoju ka cia pasiimt skanaus
.
Nu aš gal sumuštinių sutepliosiu
Noriu sniego, noriu šalčio, noriu laisvadienių
!!!
Tokiais plepėjimo tempais ir vasaros Kalėdinėj temoj sulauksim
Tokiais plepėjimo tempais ir vasaros Kalėdinėj temoj sulauksim
Tiesa yra buve vienos kaledos pries kokius 5 m. kad per pacias kaledas miske voveruskas rinkom