Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

mes irgi jau po karnavalų visų.
Kokios idėjos dovanoms šiemet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2011 12 15, 22:52)
Kokios idėjos dovanoms šiemet?  g.gif

Dovanos banalios šiemet. Paprastai pati gaminu ką nors, šiais metais nebuvo laiko tam... Tad sąrašas paprastas: vyrui chalatas, vaikui žaislas ir dubenėlis maistui, tėvams kosmo diskas, broliui kvietimas pasivažinėti bagiais smile.gif
Atsakyti
Labas dienas biggrin.gif. Savaite iki kaledu, siaubiakas doh.gif . O tiek dar visko, tiek mega_shok.gif
Dar ir saskaitos uz sildyma negavom, turbut kaledu senis po eglute dovanu pades. Gal tada net nesikelt kaledu ryta biggrin.gif. Is kaimyniniu namu pazystami jau apturejo si malonuma doh.gif . Baisu blink.gif

QUOTE(Larance @ 2011 12 15, 12:19)
smile.gif

Nuo ko pradėti dabar galvoju?biggrin.gif
Turiu sūnų, jam šiuo metu šeši mėnesiai. Atsikraustėm gyventi neseniai, prie bigo. Man pačiai 22metai.

O jus dar maziukai. Kaip augat, kaip sekasi tavrkytis? ax.gif

QUOTE(Dzimute @ 2011 12 15, 20:52)
Kokios idėjos dovanoms šiemet?  g.gif

Su dovanom sunkiai, nezino patys ko nori ir as nezinau dar ko noriu ar ko reikia. Zinoma jei sumos butu neribotos tai oooo noru daug atsirastu:).
Siaip i mokykla knyga, i darza knyga vat ta knyga i darza tai man ne prie ko schmoll.gif . Mes knygu knyguciu turim pilna, nes vyresnelis tikrai saugojo ir priziurejo, mego knygas tad ir pirkom visi. Nezinau net kokia dabar reiktu dovanot mazulkai. Todel rinkausi tokia kad tiktu ir jai ir jam smile.gif. O siaip manau darzeliniam vaikui dar zaislas labiau suzavetu nei knyga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 16 gruodžio 2011 - 10:53
QUOTE(rivera @ 2011 12 16, 12:52)
Labas dienas biggrin.gif. Savaite iki kaledu, siaubiakas  doh.gif . O tiek dar visko, tiek mega_shok.gif
Dar ir saskaitos uz sildyma negavom, turbut kaledu senis po eglute dovanu pades. Gal tada net nesikelt kaledu ryta biggrin.gif. Is kaimyniniu namu pazystami jau apturejo si malonuma  doh.gif . Baisu blink.gif
O jus dar maziukai. Kaip augat, kaip sekasi tavrkytis?  ax.gif
Su dovanom sunkiai, nezino patys ko nori ir as nezinau dar ko noriu ar ko reikia. Zinoma jei sumos butu neribotos tai oooo noru daug atsirastu:).
Siaip i mokykla knyga, i darza knyga vat ta knyga i darza tai man ne prie ko schmoll.gif . Mes knygu knyguciu turim pilna, nes vyresnelis tikrai saugojo ir priziurejo, mego knygas tad ir pirkom visi. Nezinau net kokia dabar reiktu dovanot mazulkai. Todel rinkausi tokia kad tiktu ir jai ir jam smile.gif. O siaip manau darzeliniam vaikui dar zaislas labiau suzavetu nei knyga.

Šventes labai apkartina toks stresas... Kažkaip pas mane šiais metais viskas bus paprastai. Per šventes atvažiuos mano tėvai ir vyro tėvai, tai prašiau, kad vieni vieną maistą pasidarę atsivežtų, kiti kitą, aš pati padengsiu stalą ir pagrindinius patiekalus pasigaminsiu. Su dovanomis, tai susirašiau ant lapelio kas ko norėtų ar kas kam patiktų ir viskas kažkaip paprastai gavosi smile.gif susiplanavau visas išlaidas, nes kai neplanuoji kiek išleist gali tai išleidi laaaabai daug doh.gif
O dėl dovanų idėjų, tai sm yra tema, kur kalba apie tai r galima rasti tikrai įdomių ir orginalių minčių šventinėms dovanėlėms, tai kam tai galvos skausmas siūlau paskaitinėti thumbup.gif

Mažius mano gana ramus tai labai neblogai viskas smile.gif Svarbiausia į ritmą įsivažiuoti smile.gif
O įdomu kokio čia amžiaus mamyčių vaikučiai yra? Pasidalinkit smile.gif Gal albumą savi ir mažiukų turit sukūrę?smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Uodžiat jau Kalėdas? Ir dovanas biggrin.gif Kalėdos čia pat, tik ko tais gyvenimas iš lapelio dar nesibaigia, sąrašas ilgas biggrin.gif Ir naktys jau per trumpos darosi. Namai netvarkyti... Gal kas labai mėgstat tvarkytis? lotuliukas.gif Išlekiam su vyru pasportuot, tai bent šitaip galva pailsi doh.gif Dovanos supirktos, pradėsiu gražiausią momentą - pakavimą wub.gif
Atsakyti
kur Kalėdos, kokios Kalėdos lens.gif jokios dvasios nejaučiu, bent jau sniego būtų...ir sąrašiukas patrumpėtų, bet nei vieno, nei kito biggrin.gif
Atsakyti
Aha, ir aš sakau, pavasaris už lango biggrin.gif , tik žybsinti eglutė namuos vakarais primena realybę ax.gif Dar ryt/poryt atlaikyt karnavalų maratoną ir ramu, atostogos
nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2011 12 21, 12:16)
Aha, ir aš sakau, pavasaris už lango biggrin.gif , tik žybsinti eglutė namuos vakarais primena realybę ax.gif Dar ryt/poryt atlaikyt karnavalų maratoną ir ramu, atostogos
nail.gif

Aha ryt musu vakarelis smile.gif. Treja ka nesies sau ir savo draugui biggrin.gif. Nesugalvoju ka cia pasiimt skanaus smile.gif.
Atsakyti
Mes jau po visų dArželio švenčių, galiu ramiai dabar atsipūsti cool.gif

Oras šiandien primena pavasarį wub.gif

LABA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 21 gruodžio 2011 - 14:42
QUOTE(rivera @ 2011 12 21, 13:26)
Aha ryt musu vakarelis smile.gif. Treja ka nesies sau ir savo draugui biggrin.gif. Nesugalvoju ka cia pasiimt skanaus smile.gif.

Nu aš gal sumuštinių sutepliosiu g.gif Saldėsių jaučiu bus per akis...
Atsakyti
Noriu sniego, noriu šalčio, noriu laisvadienių ax.gif !!!

Tokiais plepėjimo tempais ir vasaros Kalėdinėj temoj sulauksim hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auxelis: 21 gruodžio 2011 - 22:16
lotuliukas.gif su tokiais orais visko gali but kad greit ir sulauksim tos vasros smile.gif. Nors is idejos ziema turi but ir gera ziema wink.gif.
Tiesa yra buve vienos kaledos pries kokius 5 m. kad per pacias kaledas miske voveruskas rinkom doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 22 gruodžio 2011 - 00:48