su Naujais Metais!
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 05, 10:01)
matyt sampano per daug prisipirkusios vis gurksnoja,negali kalbet

Nu man jau šampanas baigės, galiu ir pacypsėt
Per atostogas sakiau, kam čia jų tiek daug reikia, ale kai jos baigėsi, tai supratau, kad gėris jos
Gal žinot kur pramoginių šokių užsiėmimai vyksta netoli Fabų ? Mano mokinukė baisiai spirga noru šokt
O čia žiemos biškį, kažkas panašaus į pernykštę

Per atostogas sakiau, kam čia jų tiek daug reikia, ale kai jos baigėsi, tai supratau, kad gėris jos

Gal žinot kur pramoginių šokių užsiėmimai vyksta netoli Fabų ? Mano mokinukė baisiai spirga noru šokt

O čia žiemos biškį, kažkas panašaus į pernykštę

įdomu ar šiemet bus pas mus tokia 
na bet šiandien iš darbo važiuojant gražiai snigo - didelėmis snaigėmis ...mmmm

na bet šiandien iš darbo važiuojant gražiai snigo - didelėmis snaigėmis ...mmmm
Žmona grįžta namo su nauju žiedu.
Vyras:
- Iš kur gavai?
- Loterijoj laimėjau...
Paskui grįžo su naujais kailiniais:
- Irgi loterijoj laimėjau...
Taip paskui mašina atsirado, ir butas, ir du bilietai atostogoms į Kubą.
Nuvažiavus žmona įlenda į jūrą ir ilgai ten sėdi...
Vyras jai:
- Lįsk iš vandens, gana jau sėdėt, nes dar loterijos bilietą persišaldysi!
Labas rytas, nugi lįskit jau iš pogrindžio

QUOTE(Treja @ 2012 01 13, 08:55)

Atsinesu kavos ir paplepesiu

1. SVEIKINU VISAS IR VISUS SU PRAĖJUSIOM ŠVENTĖM. LAI ŠIE NAUJIEJI DRAKONO METAI BUNA NUOSTABIAI DRAKONIŠKI. LAI SPJAUDOS TAS DRAKONAS LAIMĖS, SVEIKATOS, MEILĖS, GERŲ DARBŲ IR PINIGŲ UGNIMI

2. Mes kalėdas ir naujus sutikome kaime, standartiskai:). Kalėdų antrą diena laimei išvengėme baisios tragedijos. Išvykome į mišką, o juk buvo baisingas vėjas visą naktį ir rytą. Bet namie sėdėt nusibodo, tai kaip ir žadėjau važiavom voveruškų ir gryno oro ikvėpt. Miške kelią pastojo išvirtęs medis. Uošvis išlipo pažiūrti ar negalima butų kažkaip jo patraukt į šalį, žinoma paskui ir mano smalsusis sūnelis išmovė ir pradėjo nuo kelio šakas rinkti. Tik žiūriu uošvis tekinas link mašinos, rankom mosikuoja kažka. Nesupratau, pirma mintis kažkas skrenda , galva užkėliau nieko nematau, o vaikas dar ant kelio. Vien žodž akimirkos bėgyje viskas vyko. Pasirodo miške palei kelia eina elektros laidai ir tas medis virsdamas juos nutraukė, jie taip ir gulėjo ant žemės kibirkščiuodami. Mes net nepastebėjom

Tai vat merginos, vovruškų radau spec. neieškojau kaip grybaudama, bet perėjus truputuką per miška radau 5 iš ju 2 buvo pilnai tinkamos valgyti. Antrą kalėdų dieną bitės skraidė iš avilių, kai tuo tarpu jos turėtų saldžiai miegoti susimetusios į kamuolį. Pirmą naujų metų savaitę sliekai sau ramiai šliaužiojo po šaligatvius balose, o lazdyno pumpurėliai pasiruošę išsileisti. Asmeniškai mane tokia žiema gasdina. Bet džiaugiuos kad nors kiek sniego buvo ir mano vaikai paciuzino su rogutem nuo kalno, pazvejojo ant pirmo ledo- nors ir nuo liepto del saugumo

Stai tokie musu nuotykiai kol cia nebuvom

Ir 3.

Labas dzienas mergaitės.
Nuo vasario mėnesio jau turėčiau patapti tikrų tikriausia Fabijoniškių gyventoja
Numatyta lokalizacijos vieta Stanevičiaus g.
Gal galite mergaitės pasidalinti, kas gero ir kur yra šitam rajonėlyje? Kaip bendrijos dirba? Kaip šildymo kainos? Kuri manikiūrininkė geriausia
O kur kaip kada, aš šokti noriu
)))
Nuo vasario mėnesio jau turėčiau patapti tikrų tikriausia Fabijoniškių gyventoja

Gal galite mergaitės pasidalinti, kas gero ir kur yra šitam rajonėlyje? Kaip bendrijos dirba? Kaip šildymo kainos? Kuri manikiūrininkė geriausia

QUOTE(rivera @ 2012 01 13, 10:01)
Ir 3.
, Treja del sokiu, o mokykloje jums netinka sokiai?

O kur kaip kada, aš šokti noriu

QUOTE(rivera @ 2012 01 13, 10:01)
Girdėjau nelabai gerų atsiliepimų apie mokytoją

Oi kokis gėris namuos, vaikai gimtadienyje tusinas, MB dirba, ramyyyyyyyyyyyybė

QUOTE(Treja @ 2012 01 13, 16:28)
Tikrai taip - namai gėris

Ahoj mergaitės