Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

SVEIKŲ, LAIMINGŲ, RAMIŲ IR VILTINGŲ ATEINANČIŲ DRAKONO METŲ!!!

user posted image
Atsakyti
Su drakono metais!

user posted image
Atsakyti
su Naujais Metais!
Atsakyti
Kokios visos iškalbingos Naujais metais?! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 05, 10:01)
Kokios visos iškalbingos Naujais metais?! bigsmile.gif  biggrin.gif

matyt sampano per daug prisipirkusios vis gurksnoja,negali kalbet biggrin.gif
Atsakyti
Nu man jau šampanas baigės, galiu ir pacypsėt cool.gif
Per atostogas sakiau, kam čia jų tiek daug reikia, ale kai jos baigėsi, tai supratau, kad gėris jos biggrin.gif

Gal žinot kur pramoginių šokių užsiėmimai vyksta netoli Fabų ? Mano mokinukė baisiai spirga noru šokt ax.gif

O čia žiemos biškį, kažkas panašaus į pernykštę biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
įdomu ar šiemet bus pas mus tokia smile.gif

na bet šiandien iš darbo važiuojant gražiai snigo - didelėmis snaigėmis ...mmmm

Atsakyti

Žmona grįžta namo su nauju žiedu.
Vyras:
- Iš kur gavai?
- Loterijoj laimėjau...
Paskui grįžo su naujais kailiniais:
- Irgi loterijoj laimėjau...
Taip paskui mašina atsirado, ir butas, ir du bilietai atostogoms į Kubą.
Nuvažiavus žmona įlenda į jūrą ir ilgai ten sėdi...
Vyras jai:
- Lįsk iš vandens, gana jau sėdėt, nes dar loterijos bilietą persišaldysi!

Labas rytas, nugi lįskit jau iš pogrindžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 01 13, 08:55)

Labas rytas, nugi lįskit jau iš pogrindžio biggrin.gif

biggrin.gif Lendu
Atsinesu kavos ir paplepesiu smile.gif
user posted image

1. SVEIKINU VISAS IR VISUS SU PRAĖJUSIOM ŠVENTĖM. LAI ŠIE NAUJIEJI DRAKONO METAI BUNA NUOSTABIAI DRAKONIŠKI. LAI SPJAUDOS TAS DRAKONAS LAIMĖS, SVEIKATOS, MEILĖS, GERŲ DARBŲ IR PINIGŲ UGNIMI smile.gif.

2. Mes kalėdas ir naujus sutikome kaime, standartiskai:). Kalėdų antrą diena laimei išvengėme baisios tragedijos. Išvykome į mišką, o juk buvo baisingas vėjas visą naktį ir rytą. Bet namie sėdėt nusibodo, tai kaip ir žadėjau važiavom voveruškų ir gryno oro ikvėpt. Miške kelią pastojo išvirtęs medis. Uošvis išlipo pažiūrti ar negalima butų kažkaip jo patraukt į šalį, žinoma paskui ir mano smalsusis sūnelis išmovė ir pradėjo nuo kelio šakas rinkti. Tik žiūriu uošvis tekinas link mašinos, rankom mosikuoja kažka. Nesupratau, pirma mintis kažkas skrenda , galva užkėliau nieko nematau, o vaikas dar ant kelio. Vien žodž akimirkos bėgyje viskas vyko. Pasirodo miške palei kelia eina elektros laidai ir tas medis virsdamas juos nutraukė, jie taip ir gulėjo ant žemės kibirkščiuodami. Mes net nepastebėjom blink.gif . Movėm iš ten kuo greičiau džiaugdamiesi kad visi sveiki ir gyvi, nors nelaimė buvo nerealiai šalia unsure.gif . Žinoma pranešėm elektros tinklams, kad kokie žiopliukai kaip mes neužlėktų.

Tai vat merginos, vovruškų radau spec. neieškojau kaip grybaudama, bet perėjus truputuką per miška radau 5 iš ju 2 buvo pilnai tinkamos valgyti. Antrą kalėdų dieną bitės skraidė iš avilių, kai tuo tarpu jos turėtų saldžiai miegoti susimetusios į kamuolį. Pirmą naujų metų savaitę sliekai sau ramiai šliaužiojo po šaligatvius balose, o lazdyno pumpurėliai pasiruošę išsileisti. Asmeniškai mane tokia žiema gasdina. Bet džiaugiuos kad nors kiek sniego buvo ir mano vaikai paciuzino su rogutem nuo kalno, pazvejojo ant pirmo ledo- nors ir nuo liepto del saugumo biggrin.gif.

Stai tokie musu nuotykiai kol cia nebuvom smile.gif.

Ir 3. smile.gif, Treja del sokiu, o mokykloje jums netinka sokiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 13 sausio 2012 - 10:05
Labas dzienas mergaitės.

Nuo vasario mėnesio jau turėčiau patapti tikrų tikriausia Fabijoniškių gyventoja biggrin.gif Numatyta lokalizacijos vieta Stanevičiaus g.

Gal galite mergaitės pasidalinti, kas gero ir kur yra šitam rajonėlyje? Kaip bendrijos dirba? Kaip šildymo kainos? Kuri manikiūrininkė geriausia biggrin.gif

QUOTE(rivera @ 2012 01 13, 10:01)

O kur kaip kada, aš šokti noriu smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 01 13, 10:01)

Girdėjau nelabai gerų atsiliepimų apie mokytoją unsure.gif , nors ji dabar išėjo dekretan, nauja turėtų būt jau g.gif

Oi kokis gėris namuos, vaikai gimtadienyje tusinas, MB dirba, ramyyyyyyyyyyyybė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 01 13, 16:28)
Oi kokis gėris namuos, vaikai gimtadienyje tusinas, MB dirba, ramyyyyyyyyyyyybė rolleyes.gif 

Tikrai taip - namai gėris thumbup.gif

Ahoj mergaitės 4u.gif
Atsakyti