Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

Jurgita wub.gif wub.gif wub.gif
lengvo nešiojimo ir smagaus laukimo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif, penktadienio kavos ???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 03 09, 09:21)
Labas rytas smile.gif, penktadienio kavos ???

Jungiuos su pavakarine sekmadienio kava mirksiukas.gif.... Išleidau vyrukus kašės pažaist, tai galiu sau ramiai kafkės įkalt ax.gif
Atsakyti
kaip tylu čia ax.gif

ka veikiat? kaip gyvenat? g.gif

artėja ir savaitgalis - kokie planai?

aš tai pikta, mano vaikis išdykes, neklauso, auklėtoja sako visi jie tokie - amžius toks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insk: 14 kovo 2012 - 19:11
QUOTE(insk @ 2012 03 14, 19:09)
kaip tylu čia  ax.gif
ka veikiat? kaip gyvenat?  g.gif
artėja ir savaitgalis - kokie planai?
aš tai pikta, mano vaikis išdykes, neklauso, auklėtoja sako visi jie tokie - amžius toks  unsure.gif

Aga tylu cia, vat tuos neklausancius matyt "tvarkom" smile.gif. Ir maniskiai neklauso ir kada tas neklausimo amzius pasibaigs, kai bus 30, ar daugiau g.gif .
Kovoju as su vyresneliu del pamoku ir kitu reikalu, o mazoji stebi ir uz ka didysis gauna ji stengasi taip padaryt kad pati gautu pagyrima. Nu gudrumas nenusakomas.
Sakykit ar jusiskiai is mokyklos ar bureliu tokie buzini pareina ? Nu negaliu nors kiekviena diena skalbk ir valyk. Visas moly. Neliko sniego tai matyt purvais pradejo metytis doh.gif . Kepure ir ta moly doh.gif , apie batus ir kelnes ner ko ir sakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 14 kovo 2012 - 21:45
Laba

Auxeli - aciu uz sese. ax.gif thumbup.gif

Jurgitak - Lengvo nesiojimo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas...užuodžiat kaip kvepia pavasaris rolleyes.gif

Auxeli, ko tu šiąnakt mano sapne rėkei ant manęs blink.gif lotuliukas.gif Jau kad bareisi, tik niekaip nepamenu kodėl mastau.gif hihihi.gif

Kaip lėkčiau šiandien sodan ridiskų sodint, ale prižadėtas vaikams ilgai lauktas vandens parkas...Ech, nu teks turkštis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 03 17, 10:57)
Labas rytas...užuodžiat kaip kvepia pavasaris rolleyes.gif

Auxeli, ko tu šiąnakt mano sapne rėkei ant manęs blink.gif  lotuliukas.gif Jau kad bareisi, tik niekaip nepamenu kodėl mastau.gif  hihihi.gif

Kaip lėkčiau šiandien sodan ridiskų sodint, ale prižadėtas vaikams ilgai lauktas vandens parkas...Ech, nu teks turkštis ax.gif

Nerealu lauke wub.gif

Aš tai žinau ko rėkė - nu meet'e kad nebuvai turbūt lotuliukas.gif

Aš nusidėrėjau kaip ir rytdienai g.gif Mes dažnai varom, abonementus tėvelis nupirko, tai dabar reikia ir reikia turkštis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 03 17, 10:57)
[color=green]Labas rytas...užuodžiat kaip kvepia pavasaris rolleyes.gif

bigsmile.gif ne tik uzuodziu, bet ir girdziu, matau thumbup.gif . Gerves klykia laukuos, bites duzgia apie pirmasias gelytes, varnenai, vieversiai cirskia, upeliai ciurlena, saulyte sildo zandukus thumbup.gif wub.gif PAVASARIS JAU CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 17 kovo 2012 - 21:45

Hegira, nėr už ką mirksiukas.gif

Eik jau, Treja, rimtai rėkiau???? Gi cykiai cykiai miegojau g.gif O ir rėkt negalėč, bo bais pasiilgus tamstos esu wub.gif mirksiukas.gif

Pavasaris už lango thumbup.gif. Šiandien 17 rodė, kai pravažinėjom Kauną thumbup.gif yahoo.gif.
Atvažiavom gi savo mažosios pasveikusios pasiimt. Ta proga, kad jau viskas OK, varysim ryt į Druskininkus paslidinėt. Tokis noras užėjęs.... Tikiuos neatkrisim rolleyes.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2012 03 17, 23:52)

Ta proga, kad jau viskas OK, varysim ryt į Druskininkus paslidinėt. Tokis noras užėjęs.... Tikiuos neatkrisim rolleyes.gif ...

Niu kaip sekės? bigsmile.gif

Mes vakar vandens parke nusikūlėm, kai kas ypač, nes grįžus vakare dar prieš 19 val nusirengė "pa trusam", lindo po kaldra ir išmiegojo 13,5 valandų, šiandien tik ryte atsimerkė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2012 03 18, 17:07)
Mes vakar vandens parke nusikūlėm, kai kas ypač, nes grįžus vakare dar prieš 19 val nusirengė "pa trusam", lindo po kaldra ir išmiegojo 13,5 valandų, šiandien tik ryte atsimerkė lotuliukas.gif

Pas mumi analogiška situacija buvo lotuliukas.gif , skirtumas tik tas, kad nusirengt nebesugebėjo, nulūžo su visais drabužiais, teko "išlukštent" abi biggrin.gif

Šiandien jaučiu bus tas pats, bo duodas nuo ryto lauke doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 18 kovo 2012 - 17:15