Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

QUOTE(Jurgitak @ 2012 03 08, 20:55)
Alia kaip visos atkuto! biggrin.gif Trėja, šnipe tu  4u.gif

Aga, tik pakarksėjai apie naujieną, tai tik apie tokią ir pagalvojau blush2.gif biggrin.gif Šaunuoliai tėveliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2012 03 08, 20:54)
WAAAAAAAU Jurgita - nerealiai waaaau  4u.gif  wub.gif Fantastika wub.gif

Žinok man irgi kažkas iš fantastikos srities.
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 03 08, 20:57)
Aga, tik pakarksėjai apie naujieną, tai tik apie tokią ir pagalvojau blush2.gif  biggrin.gif Šaunuoliai tėveliai 4u.gif

Nu aš irgi tik apie šitą..... Malačiai, kitų žodžių nebeturiu 4u.gif
Atsakyti
Jurgitak, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Tai kuri kompaniją palaikys? biggrin.gif
Atsakyti
Jurgitak, jatau nuuuuuu, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau pavydžiu beveik biggrin.gif lengvo tau nešiojimo, yes, turėsiu modeliuką clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2012 03 08, 21:05)
Tai kuri kompaniją palaikys?  biggrin.gif

Mano sesuo, tik ji biški anksčiau - rugsėjį kažkur, ar rugpjūčio gale... biggrin.gif Aš tai tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
Oi ne, as ir susilaikysiu smile.gif. Turiu dziaugsmeli , kol kas gana smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 03 08, 21:07)
lengvo tau nešiojimo,

Va šito labiausiai ir noriu. Pradžia nėra sunki - nepykina, tik baisiai kvapai erzina ir dar daugiau miegot traukia biggrin.gif

QUOTE(Fanta* @ 2012 03 08, 21:13)
Aš tai tikrai ne biggrin.gif

Savaitę pieš sužinant, aš tą patį sakiau, kai paklausė ar trečio neplanuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2012 03 08, 21:40)
Va šito labiausiai ir noriu. Pradžia nėra sunki - nepykina, tik baisiai kvapai erzina ir dar daugiau miegot traukia biggrin.gif
Savaitę pieš sužinant, aš tą patį sakiau, kai paklausė ar trečio neplanuoju  biggrin.gif

biggrin.gif

Negąsdink lotuliukas.gif Tikiuos, neparsivežiau kokio kalniečio lotuliukas.gif
Atsakyti
Jurgita Sveikinimai diziausi ir lengvo nesiojimo biggrin.gif Jau kai as prisimenu savo trecia nestuma tai oj oj, bet kai paziuriu i maziu, tai ach ach biggrin.gif
O mano sesuo liepa gimdys, net nesitiki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiba: 08 kovo 2012 - 22:02
O kokis straipsnis lotuliukas.gif
Gal kas točnai kompaniją susigundys Jurgitak palaikyt mirksiukas.gif
Atsakyti