Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

QUOTE(Treja @ 2012 10 12, 07:23)
Laba 4u.gif
nors kai kas turbūt jau labai laukia žiemos, ania, bizyte? biggrin.gif

Reiktų kada susibėgt, nebepamenu jau kaip atrodot verysad.gif

*****, kol taip šalta visur, nelaukiu, mielai kur vėl į šiltus kraštus patraukčiau biggrin.gif

gal kas Gariūnuose lankotės, kaip ten su paltais reikalai? yra pasirinkimas, nėra? normalūs, nenormalūs? g.gif biggrin.gif

QUOTE(laumuze @ 2012 10 12, 08:45)
o taip, susibėgti būtų neblogai... Katre vis klausinėja apie Tavo mergaites smile.gif vis vardus pamiršta ir vėl prisimena... smile.gif kažkaip smagūs tie prisiminimai, foto kažkaip jaukiai tai primena...
Gal kada kokiuose mandarino kiniečiuose ar čili kafijos išgersim visos?  ax.gif  blush2.gif

maniškės irgi baisiai pasiilgo dviejų mergaičių, klausinėjo čia kada ax.gif gal rimtai kurį vakarą imam, spjaunam į viską ir susibėgam? bigsmile.gif kitą savaitę, grait sakot kada galit drinks_cheers.gif

galim ir pas mane, vyrą išspirsiu kur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 12 spalio 2012 - 15:42
QUOTE(bizyte @ 2012 10 12, 16:40)
kitą savaitę, grait sakot kada galit drinks_cheers.gif

galim ir pas mane, vyrą išspirsiu kur biggrin.gif

Aš grait sakau, kad galiu II, III arba V biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 10 12, 18:29)
Aš grait sakau, kad galiu II, III arba V biggrin.gif

niu tai gal penktadienį? neskausmingiausia diena biggrin.gif
Atsakyti
Meet'u pakvipo... Mmmmm.... Nooooriu... Diena kol kas nėra svarbi. "Neskausmingiausias" penktadienis, ale ar tik neišsivažinėsim? g.gif

Bizyte, saviškį spirk pas maniškį. Bus didžiųjų T vakaras. Dar ir daugiau T turim smile.gif, tegul jungiasi mirksiukas.gif

Br.... šalta.... Ir man reik palto, batų.... Ir grait, grait - neturiu nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2012 10 12, 19:23)
Meet'u pakvipo... Mmmmm.... Nooooriu... Diena kol kas nėra svarbi. "Neskausmingiausias" penktadienis, ale ar tik neišsivažinėsim? g.gif

Bizyte, saviškį spirk pas maniškį. Bus didžiųjų T vakaras. Dar ir daugiau T turim smile.gif, tegul jungiasi mirksiukas.gif

Br.... šalta.... Ir man reik palto, batų.... Ir grait, grait - neturiu nieko doh.gif 

mes tai ne ax.gif bent jau šiai dienai toks planas ax.gif

nu va...variantas, manau nieko prieš būtų tikrai drinks_cheers.gif

mano tokia pat situacija, kaip kokia našlaitė doh.gif verkiant reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 10 12, 20:28)
mano tokia pat situacija, kaip kokia našlaitė doh.gif verkiant reikia unsure.gif

Pernai du turėjau, bet jau jie savo atgyveno ir nusprendžiau išmesti. Tai blyn dabar vargšė doh.gif ...
Gal rimtai reik sekmadienį iki kokių gartų palėkt g.gif...

Mes dar nežinia ką kitą penktadienį veiksim. Norėjau iki lenkų palėkt, ale kad Gustui penktdienį į polikliniką 19.15 doh.gif . Tai tubūt penktadenį jau pas tėvus neišlėksim, tai ir šeštadienį lenkai nuplaukia
Atsakyti
Miargai, nešalkit, bo nušalsit rūras kaip aš doh.gif Aš irgi buvau nabagė, su ploščiuku mandra pavaikščiojau, vakare po darbo mašinon kaip atsisėdau, kaip surakino aną galą nuo šaltos sėdynės, taip ir nujaučiau, kad bus man šakutės. Akurat....šiandien daktarė nepaglostė unsure.gif Tai mygom paltą nusipirkau hihihi.gif

Man penktadienis gerai, lyg ir nieko neplanavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 10 12, 20:42)
Miargai, nešalkit, bo nušalsit rūras kaip aš doh.gif Aš irgi buvau nabagė, su ploščiuku mandra pavaikščiojau, vakare po darbo mašinon kaip atsisėdau, kaip surakino aną galą nuo šaltos sėdynės, taip ir nujaučiau, kad bus man šakutės. Akurat....šiandien daktarė nepaglostė unsure.gif Tai mygom paltą nusipirkau hihihi.gif

Sveik 4u.gif
Kiek girdėjus, labai negera būna, kai dubcę nušali... Tfu tfu tfu.... nesusidūrus.
Mašinoj aš šikinės šildymą pasijungiu, tai fik suprasi, kartais taaaaaaiiiip užkaitina, kad atrodo nudegs hihihi.gif.... Bet visvien kepinuos, patinka ax.gif
Atsakyti
aha, aš irgi rūrą mašinoj šildau, bet taip saikingai, nes sako, kad irgi greit pertraukti gali doh.gif o palto neturiu, nerandu...gavnopoly kainos doh.gif išsitraukiau senieną paltuką (tokį visiškai morališkai ir fiziškai pasenusį), nors prieš kelias dienas tik su švarkeliu dar vaikščiojau blush2.gif

ne, nu mano mergos jau loja unsure.gif
Atsakyti
Pamenat tokio lygio meet'us?
user posted image
Papildyta:
Šitas irgi gerulis buvo... Vaikų kino vakaras wub.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jatau kokie lialiukai wub.gif

O rimtai, kodėl pas mane nėr rūrašildžio mašinoj??? Ainu duot velnių MB
umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 12 spalio 2012 - 20:15
Ar naujokes priimat į meetukus blush2.gif turime vietos ir erdvės,galime ir pas save pakviesti blush2.gif
Atsakyti