Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

smile.gif na ir pridiskutavot, nespėju skaityt visko smile.gif
Tai va, raportuojuos ir aš paltus nešioju vis dar savo senus, naujų neieškau... ypač išsitraukiau vieną tokį, kur I kurse nešiojau doh.gif ir įlendu, ir tinka, ir gražus, ir iš mados neišėjęs ax.gif man sunku su rūbais - pirkti užsiknisu ir nerandu nieko originalaus, gražaus (t.y. labai retai), o prie senųjų taip prisirišu, kad išmesti gaila... Taip ir kaupiasi spintoj turtai nesunešiojami blush2.gif
Mašinoj šildomos sedynės irgi neturiu, ale ir nenoriu, nes bijau, kad nelabai sveika - pašildyt pašildo, bet į orą tai vis viena šaltą iškišam uodegas... Ar tuomet joms ir nebūna blogai?..
Meetukas man geriau kokį trečiadienį, nes penktadienis jau suplanuotas smile.gif blush2.gif
O visos foto - o! kokia nostalgija!!! wub.gif buvo toks geras, gražus, smagus laikas... Pastebėjau, jog vienoj foto užfiksuotos net tos, kurios abidvi dabar Kanadoj sėdi smile.gif Va kaip, pasirodo, laikas bėga ir kaip viskas keičiasi smile.gif

nepamirškit prabalsuoti smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 10 13, 23:12)
Treja, dabar pamislinau....tigis pas tavi kaip ir pas mus su Auxeliu tokis pat ženkliukas  ant mašinos, značit, turi šildyt g.gif

Nu va, užtat ir pašūkavau biggrin.gif MB sakė nėr ir nereikia, būtum jau seniai savo nugarą supartalinus galutinai unsure.gif

QUOTE(laumuze @ 2012 10 14, 15:13)
nepamirškit prabalsuoti smile.gif ax.gif

Dar kokią eilę atstovėjom blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 10 13, 23:16)

šauniai 4u.gif

QUOTE(laumuze @ 2012 10 14, 14:13)
smile.gif na ir pridiskutavot, nespėju skaityt visko smile.gif

ai, nuroviau šiandien gariūnuose kažką, šiaip skurdžiai ten su pasirinkimu ir dydžiais doh.gif

tai gal trečiadienį meetą darom? g.gif nors aš tokia po klaustuku dėl ploto, bo mano mergos apsikosėjo, žiūrėsiu kaip bus doh.gif

aš gi tau fotkių skolinga, oi vis pamirštu doh.gif nu va dabar didelį darbą pribaigiau, tai rasiu minutę kitą iki sekančio dar didesnio darbo biggrin.gif

QUOTE(Treja @ 2012 10 14, 17:39)
Nu va, užtat ir pašūkavau biggrin.gif MB sakė nėr ir nereikia, būtum jau seniai savo nugarą supartalinus galutinai unsure.gif
Dar kokią eilę atstovėjom blink.gif

žinok svarbu neužsikaitint labai, nes tada tai tikrai pertraukti gali unsure.gif

mes tai irgi kokią eilę prastovėjom blink.gif jau maniškis sakė einam kur už kampo ir užbraukysim, bet neleidau, tai stovėjom doh.gif nu bet matot kas pirmauja...jofana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 10 14, 18:27)
šauniai 4u.gif

mes tai irgi kokią eilę prastovėjom blink.gif jau maniškis sakė einam kur už kampo ir užbraukysim, bet neleidau, tai stovėjom doh.gif nu bet matot kas pirmauja...jofana doh.gif

Ačiū.
Mes irgi jau prabalsavome ir vyras šašlykiukus kepa pasirelaksinimui.Gaila,kad per vyro darbus vis neišeina pirtelės malonumais savaitgaliais pasinaudoti doh.gif Sūnus jau ir baseiną išvalė ir viską paruošė,laukiam laisvesnių savaitgalių.
Trečiadienį jei priimsit galiu pilnai jungtis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 14 spalio 2012 - 19:47
QUOTE(bizyte @ 2012 10 14, 20:27)
žinok svarbu neužsikaitint labai, nes tada tai tikrai pertraukti gali unsure.gif

nu bet matot kas pirmauja...jofana doh.gif

Tai va, aš kai saiko neturiu, tai amen būtų...mano viena kolegė labai rimtai nugarą susigadino su šituo šiknašildžiu unsure.gif

jooo doh.gif , maniškis sakė jeigu šitie laimės, emigruosim hihihi.gif

Man trečiadienis tinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 14 spalio 2012 - 20:13
Jei priimtumete, tai ir as bandyciau sudalyvauti blush2.gif
Atsakyti
Bizyt - dėl foto - viskas ok, suprantu, kad darbelio turi nemažai - prie progos mirksiukas.gif

Jo.... rinkimų rezultatai - įdomūs g.gif aišku, DP geriau nei DK, kai reikia iš dviejų blogybių rinktis, bet... jei agurkai valdys, tai kaip vienoj laidoj sakė - nu ir nafik blink.gif doh.gif

labas rytas smile.gif gardžios kavos visoms ir nuostabaus pirmadienio! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumuze @ 2012 10 15, 09:09)
Jo.... rinkimų rezultatai - įdomūs g.gif aišku, DP geriau nei DK,

Nu vat ir aš tuom guodžiuos, vis tik nėra tokie nemąstantys žmonės ax.gif Nu delfyne įdomios medžiagos atsirado, įdomu kaip čia baigsis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laumuze @ 2012 10 15, 08:09)
Bizyt - dėl foto - viskas ok, suprantu, kad darbelio turi nemažai - prie progos  mirksiukas.gif

Jo.... rinkimų rezultatai - įdomūs g.gif aišku, DP geriau nei DK, kai reikia iš dviejų blogybių rinktis, bet... jei agurkai valdys, tai kaip vienoj laidoj sakė - nu ir nafik blink.gif  doh.gif
labas rytas smile.gif gardžios kavos visoms ir nuostabaus pirmadienio!  4u.gif

pasistengsiu šiom dienom 4u.gif

tokio rezultato tikrai nesitikėjau unsure.gif nesuprantu kas už juos balsuoja doh.gif tikrai, nu ir nafik doh.gif

QUOTE(Treja @ 2012 10 15, 08:18)
Nu vat ir aš tuom guodžiuos, vis tik nėra tokie nemąstantys žmonės ax.gif Nu delfyne įdomios medžiagos atsirado, įdomu kaip čia baigsis unsure.gif

ogi niekaip turbūt, eilinį kartą pasikapos, pasispjaudys ir baigta bus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 10 15, 09:45)
tokio rezultato tikrai nesitikėjau unsure.gif nesuprantu kas už juos balsuoja doh.gif tikrai, nu ir nafik doh.gif

Nu kas, pavažinėjo po Lietuvos kaimus, pagirdė, agurkais pavaišino, mačiūtės blynus išgyrė, vat ir užbalsavo....Oi oi, man tai didesnį siaubą kelia, kad vienmandatėj į antrą turą DK kirpėja išėjo, vat čia tai tikrai nafik doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kokios smagios meetu nuotraukytes wub.gif As gal pakuitus kompe ir rasciau kokia viena, kai buvom Big'e tuo metu lyg Ziogas dar buvo smile.gif

As kazkaip vis uzmrstu SM blush2.gif O ir laiko ne prudai... Bet pasijungus, net nustebau, kiek priraset thumbup.gif Jau pagaliau isivaziavom i Vilniaus tempus, darzelis, darbas, mokslas, spek suktis smile.gif
QUOTE(JM @ 2012 10 14, 19:47)
Trečiadienį jei priimsit galiu pilnai jungtis  thumbup.gif

Man taip pat tinka treciadienio vakaras drinks_cheers.gif Penktadieni isvykstam darbuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkelė:): 15 spalio 2012 - 12:07
Sveikos Fabietės smile.gif
Ir aš jūsų kažkaip pasiilgstu smile.gif Čia tokių smagių pokalbių su kaimynėm išvis nebūna ax.gif
bet šiaip visai smagiai gyvenam, vyresnieji jau dideli, mažasis irgi jau į žmogutį panašėja smile.gif Linkėjimai visoms mirksiukas.gif
Atsakyti