QUOTE(ragnez @ 2011 12 08, 23:30)
Žiba, as rasau apie
suntea reakcija i
A.Ozelio minti apie akupunkturos panaudojima energijos tekmei sustabdyti i vezio apimta organa.
beje, manau, kad tiketi energijomis - is tiesu nekriksioniska. tai kitos religijos elementas. kai kas tokius dalykus vadina new age'u.
dabar pasikartosiu: man asmeniskai priimtina atrodo viskas, kas konkreciam zmogui gali padeti. nesvarbu, tai malda, ar reiki seansas. todel ir nepatiko
suntea komentaras.
Kad aš nekomentavau nei apie akupunktūros veikmingumą, nei gilinausi, kokia tai religija.
Nebent man kyla klausimas, kodėl gimst tokie mitai, kad akupunktūros negalima sergant vėžiu, kad negalima masažo, nes sanatorijoj sesutės taip pasakė, kad negalima cukraus, nes vėžys tik tuo ir minta, kad negalima vitaminų... Daug tų kad. O kai paklausi kodėl, net patys gydytojai, ar jiems asistuojantis personalas, tik tikinamai klapsi akim, ir sako, negalima. Negalima, nes Tas, tik to ir laukia. O Tas, tai vėžys. Bet įvardinti bijo...
Kodėl paklausiau dėl proto. Grupelė krikščionių, praktikuojančių katalikų, kalbėjo apie išgyjimus. Liudijo. Natūraliai kilo mintis, jei visi prašo sveikatos, Dievo globos, ir meilės, kodėl niekas neprašo proto.
Aš nesigilinu, kuom kas užsiiminėja. Iš visų išvardintų ir bandytų dalykų, labiausiai padeda savihipnozė. Bet apie ją mažiausiai prirašyta.