Laba visom,
ačiū, kas laikė kumščius - aš sveika

visi tyrimai geri.
QUOTE(Mastė @ 2012 01 26, 17:06)
*o 3+++, tai cia tipo her 2 teigiams ir harmonams jautrus?
**Ir siaip. vienas zmogus pabande man padeti susigaudyti savame gyvenime. Kadangi pas mane antroji dukryte gime ir is karto mire del daugybiniu apsigiminu, tai tipo, man reikejo suprasti tai kaip zenkla, kad man gyvenime skirtas tik vienas vaikelis..kadangi as sitos "pamokos" nesupratau ir susilaukiau trecio vaikelio.vat pasekmej turiu ir liga... idomiai. jei uz vaiku norejima baudziama...norisi gincytis, kad tai ir vel netesinga, bet,kas zino, gal taip ir yra
***dabar uzversiu klausimais tave apie tai kaip ka ruosi. saunuole tu

o vytini kokia mesa? ta prasme ne kiauliena?o sudai lasinius kaip ir kokius?nes ir as noriu

ir dar apie jogurtus:kaip juos ruosi? nes as be ju sunkiai...be to juk raset, kad pieno produktai mums netinka

tai dabar jau antra savaite dziustu be jogurtu

nerealia ju noriu.
****reiks ir man ta knyga pirkti, nes kazkaip ideju pristigtu ka valgyti. anksciau gryna kiauliaede buvau:) ir pieno gaminius nesveikai megau. nors ir vaisiu daug valgiau.is viso valgyti megau
*jo, Her2 su 3+, gavau Herceptiną metus dėl to, kam hormonams jautrus gauna Tamoksifeną.
**o dieve, nu čia tai jau nesąmonė - juk norėti vaikelio tai ne nuodėmė. o gal? ir aš užsispyrus su antru vaiku išgulėjau lovoj visą nėštumą, pykau ant gydytojo, kai tas pareiškė, kad turi būti natūrali atranka ir jei bus persileidimas, tai bus. Dabar galvoju, gal ir grėsė tas persileidimas kaip perspėjimas, kad vaikelis gims ne toks kaip visų.

nu klausk visko, bandysiu atsakyt. Vytinti gali kokią nori mėsą: ir kiaulieną, ir jautieną. Aš vytinu kiaulieną, nes ją gaunu "natur produkt" iš kaimo. Ir lašinius taip. Juos sūdyt ypač lengva, nes jei raumenuko nedaug, nebaisu, kad persūdysi - lašiniai paima sau tiek druskos, kiek jiems reikia, prieskoniai tik duoda aromatą.
Jogurtas pasiruošti paprasta: pakaitini litrą pieno iki užvirimo (kai kur rašo, kad užvirti, bet aš neužverdu), tada pravėsini tiek, kad galėtum laikyti įkišus jame pirštą ir nebūtų perkaršta. Supili mažą indelį natūralais jogurto (būtinai gyvo, sudėtyje neturi būti želatinos ir kitų priedų), išmaišai ir palieki per naktį. Per kiek laiko prisidaugins tų bakterijų ir pienas pavirs jogurtu, priklauso nuo kambario temperatūros. jei kambary šilta, pakas ir keleto valandų, jei vėsiau - prireiks ir visis nakties. Priedų į gautą jogurtą pridedu visokių - vaisiai, uogos pagal sezoną, tarkuotos morkos, agurkai, įvairūs grūdai, sėklos, riešutai, dribsniai, sėlenos ir t.t.
Aš jogurtą mėgstu ir jį valgau, pieno produktų nedievinu, bet be baimės suvalgau porciją varškės kartą per porą savaičių ar puodelį pieno išgeriu. Kasdien tai nenoriu aš jų.
Gal pabandyk bibliotekoj pasiieškoti knygų, bus pigiau, visų tikrai nenusipirksi, o kiekvienoj vis rasi kažką naujo ir sau priimtino.
Ir aš mėgstu skaniai pavalgyt, o gamint mėgstu dar labiau, tik kad būtų, kas valgo. Bet manau, jei kankiniesi nevalgydama, tai jau negerai. Bandau naujus receptus beveik kasdien, tik pakoreguoju viską pagal save, žodžiu, išradinėju dviratį
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 01 26, 17:57)
Labas, idomiai prakalbot
Mesa vytinta megstu niammmm, niammm. Pati nepasidarysiu, netikus as labai siuo klausimu
Man irgi kazkokia knyga siandien vyras parnes
Vakar buvo chemija, dabar 2 savaites atostogu. Jau neatsistato kraujas, jau 2 kart gavau filgrastima i ranka, vel skiria deksametazona, ko pasekoje edu edu edu...ir storeju

Tik rudeniop kai nevalgiau nei mesos nei cukraus nei pieno produktu buvau numetus kazkiek kg, dabar vel sunku
vaikai serga, serga... namie tupim, nervus gadina, neklauso, spjaudosi-gaudosi, ai vienzo... uzsiknisau.
Labas, pasiilgom tavęs

Vis paseku, kad tik paskaitai pas mus - laukiau, kada parašysi. Glėbys tau stiprybės ir kantrybės
Sveikatukės tavo vaikučiam
Jau visa savaitė skauda gerklę, netikus visai, statėm su mažium sniego senį kieme - vaikas sveikas, o aš užkimau
Jeigu vis gi suklumpame, geriau prarastume viską negu drąsą, viltį ir pasiryžimą vėl ir vėl bandyti.