QUOTE(.GABIJA. @ 2012 04 05, 19:23)
Tai juodųjų vynuogių odelių sultys.Aš jau seniai pasidariau sau išvadą, kad tai eilinis biznis..
Taip, tai mano biznis. Man Medicinos akademija davė provizoriaus (dabar vaistininko), kaip profesijos, diplomą. Aš nieko daugiau nemoku, kaip pirkti pigiau, parduoti brangiau. Plius davė tą, ko jūs nenorite girdėti - žinias. Kodėl jūs nesmerkiate elektriko, kuris jums įveda elektrą laidais, pirktais senukuose? Jis elektrikas, jo tokia profesija. Tai jo biznis ir jo teisė taip užsidirbti duonai. Bet jūs jo nevadinate biznieriumi. Jei Gabija sugalvotų parduoti savo fraktalus, aš sakyčiau, kad tai eilinis biznis. Jūs važinėjate mašinomis, kurias pardavė biznieriai. Jūs pilatės toms mašinoms benziną, kurį parduoda biznieriai. Talonėlį, pagaliau, troleibuse mušate, bet juk iš to lobsta savivaldybė. Ar einate pėstute? Tai toleruojate, bet kad aš pardavinėju vynuogių ekstraktą, jūs tai vadinate eiliniu bizniu. Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(sann @ 2012 04 05, 21:39)
Ačiu už patarimus, aš taip ir maniau, kad čia eilinė reklama, bet dar norėjau išgirsti jūsų nuomonę. Chemija vyrui labai muša kraujo rodiklius, todėl nebežinome ką bevalgyti, ką begerti
Jūs susidarėte nuomonę išklausę tokio pačio. O manęs paklausėte? Jūs skiriate reklamą nuo informacijos? Mano puslapyje apskritai nėra reklamos. Ten, nuorodos gale, yra literatūros sąrašas. Pasiskaitykit pačios.
Apskritai, jei nepatinka, ką aš veikiu, necituokit mano puslapio, nediskutuokit ta tema.
Ir apskritai, keista, kaip norintys pasveikti žmonės gali taip elgtis. Keista. Tikrai.
Vaistininkas