QUOTE(Tarja @ 2011 11 25, 21:39)
Bytte, aš taip pat esu Cool Summer, bet visiškai nedraugauju su alyviniais atspalviais. Nu man jie tokie negražūs, kad net negaliu prisiverst ką nors pasimatuot
Beskaitydama Osinkoj radau vieną tipą - Kontrastinga vaiski vasara /
Contrasting resplended summer. Čia nėra baisiųjų alyvinių

, tad gal jums tiks? Man šitas tipas ryškumu turi "pavasariškumo"
resplended summer tai rudaakės vasarėlės... kiek skaičiau man artimiausia luminant pagal aprašymą... bet nesu tikra ar teisingai perskaičiau... dar truputi kažkuom panašę į save mačiau porcelianinės vasaros atstovę, bet ten kaip suprantu pelenų atspalvio plaukai turi būt... o pas mane nėr...
PORCELAIN Summer:
Soft, refined skin tones-beige-ivory, pearly-pink, softly tanned blend with soft blue-green eyes and ash blonde, light ash brown, or gray hair. Occasionally a deeper eye color appears in turquoise, teal, or aquamarine
gal kas išversit

aš radau saita kur visi potipiai sudėti angliškai...
My Webpage
ta antra su ryškia suknia irgi yra resplended atstovė... spalvos iš jos individualios paletės ...iš visų tamsiaplaukių osinkoje besirodančių merginų man geriausiai paletė atitinka
miki marsy?, kuri irgi yra contrasting resplended summer atstovė.
QUOTE(Perfect @ 2011 11 26, 12:22)
bytte, leiskit nesutikt
Moteris, mano manymu, turi atrodyti graži, tvarkinga ir būti laiminga.
Blondinu plaukus ir aš. Na, nedavė dievas man gražios plaukų spalvos, tai ką - vaikščioti man kaip kokiai pilkai pelei? Jei aš sau ir aplinkiniams graži nublondintais plaukais, nematau nusikaltimo juos dažyti.
Nu va, o donstop sau graži tamsiais plaukais. Mano galva, jei jūsų plaukų spalva tokia kaip dukros, tai jus dievas apdovanojo gražia ir reta plaukų spalva
Tarkim mergina visai žila ir dažo natūralia savo tamsia plaukų spalva, turi baltą odą ir dėl to tenka eiti į gatvę gana daug visko užsitepus ant odos (pagrindas, pudra, visi kt. suteikiantis natūralumą dalykai), nes antraip atrodo su fingalais... o dar visos problemos daug ryškiau matosi (nežinau ar jų ji turi, bet tai buvo viena iš priežasčių dėl ko aš nustojau balint veidą... bet koks spuogiukas, raudonis nuo šalčio žiauriai matėsi)... be to ji turi kvadratinę veido formą, o jos plaukai labai garbanoti... tai jai lieka arba visai trumpi plaukai arba tiesinti tenka... Taigi kiekvieną dieną ji tiesina plaukus, kas trečią dažo plaukus, ir visada pilną komplektą ant odos... Tai kaip ji elgiasi teisingai? ar jei reikia pasirinkt mažiau vargo kainuojantį variantą... dažyt blond spalva, laikyt berniukišką šukuoseną... na veidą vistiek tektų pilnai dažyt... nebent savaiminis įdegis būtų naudojamas...
o mano klasiokės nusiblondino (ar dar kaip kitaip nusidažė jų manymu negražią savo plaukų spalvą) ir bando būt pavasario tipo atstovėm, kaip jos įsivaizduoja, su mažomis pastangomis. Nors pastangų turėtų įdėti daug, vien todėl kad plaukų spalva netinka prie veido. O kodėl jos taip daro? Ogi todėl kad joms toks tipažas priimtinesnis. Nors kartais naturąlų grožį lengviau pabrėžti nenatūralia plaaukų spalva ir savaiminiu įdegiu, nei nervuotis dėl savo išvaizdos ir bėgti pas plastikos hirurgus. Aišku tada mažaiu tektų varkt kas dien, bet kiekvienam savo ane