Sveikos plepes
QUOTE(manjana @ 2011 11 25, 19:56)
Fotki nulūžo man
Tiesa
dontstop skalpavimas jau ne pirmoj temoj tai man labai patinka

Iš tikrųjų - mane žavi, kad žmogus žino, kaip nori atrodyt, negaili tam nei laiko, nei pastangų, yra patenkiinta rezultatu.
Veliau paziuresi

As irgi zaviuosi, juolab kad pati budama naturaliai netamsi, kuri laika tamsinausi, ir zinau, kiek tai darbo reikalauja. As tiesiog matyt tiek istvermes ir kantrybes neturiu
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 20:04)
Tiesiog viską ką aš darau kasdienai, tai: ryškinu antakius, ryškinu blakstienas, koreguoju akių formą ir dydį, maskuoju tamsius paakius. O išeidama iš namų dar pasinaudoju lūpų blizgiu.
Vakar aptarinėjom Ditos von Teese atvejį, aš suprantu, kad ji (kaip ir bet koks kitas žmogus) ne visiems atrodo graži, bet šitoje temoje atsirado bent dvi jos gerbėjos

, tai aš ir Bytte.
Manau toks ispudis, apie issimaliavojima, susidaro, kai pasakot, kad turit 150 seseliu spalvu

As turiu gal virs 10, ir tai puses nenaudoju
Dita man patinka, nes sugebejo sukurti kazka labai savo, nepakartojamo. Bet vienas dalykas yra zvaigzdes, jos is isvaizdos gyvena, tai ju pajamu saltinis, i tai investuojama dag laiko ir pinigu
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 21:06)
Tai va, kad man kirpčiai didžiausia tragedija.
Aha. as vel apmastumuose, esu atsiauginus ir nzn kirpti vel ar ne
QUOTE(Perfect @ 2011 11 26, 11:22)
bytte, leiskit nesutikt
Moteris, mano manymu, turi atrodyti graži, tvarkinga ir būti laiminga.
Blondinu plaukus ir aš.
Man atrodo Bytte turejo omeny, kad blondinina visos, nepriklausomai nuo to, ar tinka
Man vyras nupirko raudona skrybele - pasimatavau ir sake nerealiai tinka ir grazu, tai nupirko. Pasidemonstruosiu jum veliau