Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 11 25, 22:26)
as taip pat kai paskaiciau jog plaukai pelenu spalvos iskart apie vasara pagalvojau biggrin.gif

Laukiu nesulaukiu eksperčių nuomonių, taip įdomu ar pataikiau karsta.gif

QUOTE(Etama @ 2011 11 25, 23:04)
nemanau, kad bus daug naudos iš mano apsisakymo, bet savaiminį aš gaminuosi natūralų, pati, ir tam nereikia daug priemonių ar įgūdžių.

Beje, man rodos šiandien atradau tinkančia sau lūpdažio spalvą (soft summer).

O gal galima plačiau apie savaiminio įdegio gamybą? 4u.gif
Abejoju ar dar kada susigundysiu tuo vargu, bet maža ką.. assa.gif neišmokstu lygiai išsitepti, kitas dalykas tada jau tikrai būni priversta teptis visą laiką, nes jau tas atsiplaunantis vaizdas norint sugrįžti į natūralumą tai.. schmoll.gif beto man dar dabar liko mįslė.. na kur tepti, kur netepti biggrin.gif kažkaip neturiu noro mozotis juo absoliučiai visą kūną, bet kai pagalvoju apie pačią krūtinę, visokias bikini zonas, galų gale pažastis unsure.gif
Graži lūpdažio spalvytė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 25 lapkričio 2011 - 23:20
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 23:20)
O gal galima plačiau apie savaiminio įdegio gamybą?  4u.gif
Abejoju ar dar kada susigundysiu tuo vargu, bet maža ką..  assa.gif neišmokstu lygiai išsitepti, kitas dalykas tada jau tikrai būni priversta teptis visą laiką, nes jau tas atsiplaunantis vaizdas norint sugrįžti į natūralumą tai..  schmoll.gif  beto man dar dabar liko mįslė.. na kur tepti, kur netepti  biggrin.gif  kažkaip neturiu noro mozotis juo absoliučiai visą kūną, bet kai pagalvoju apie pačią krūtinę, visokias bikini zonas, galų gale pažastis  unsure.gif
Graži lūpdažio spalvytė  cool.gif

Kad nesidubliuoti ir be reikalo nerašyti, štai nuorodos į bendramintės gamintus savaiminius įdegius;
pirmas receptas; antras receptas; kremo su savaiminio įdegio medžiaga receptas. Aktyvioji medžiaga, suteikiati spalvą yra DHA, parūgštinimui reikia vit. C pvz., o šiaip viskas elementaru. Vanduo-aliejus ir juos rišantis emulsiklis (nors pati esu dariusi ir purškiamą, tik iš distiliuoto vandens, DHA, vit C. Draugė pratestavo-sakė patiko, taigi nebūtina pienelio-kremo konsistencija) 4u.gif

Bet yra ir gatavų natūralių pirkti, štai ir apžvalgos. Dauguma giria Laverą, pati nebandžiau, man priimtiniau darytis pačiai 4u.gif
Va, man tie patys kl. iškyla drinks_cheers.gif aišku, nesiteptum tiek, kad būtum jau kardinaliai ruda iš pieno baltumo, bet jei jau tepi, tai ir norisi, kad matytųsi. O kaip pažastys kokios liktų baltos (ir kokia forma balta dėme būtų "išpiešta"), nebekalbu apie kitas vietas doh.gif biggrin.gif Dėl nusiplovimo-manau po kelių dienų, kai jau pradeda nueiti spalva, reiktų į kokią pirtį nueiti, vonioj išmirkti ar gerai kūną nusišveisti-turėtų padėti. Bet vargelis vėl dvigubas-paruošti odą savaiminiam, ištepti ir išlaikyti tolygią spalvą, o po to dar nušveisti, kad iš naujo užtepti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 26 lapkričio 2011 - 01:31
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 23:30)
visos mano klasiokės blondina plaukus... nafiga jos tai daro? ką gražiau atrodo? taigi nei špakliaus nededa kad atrodytų kaip žmonės biggrin.gif bet nori būt blondinėm...

bytte, leiskit nesutikt blush2.gif

Moteris, mano manymu, turi atrodyti graži, tvarkinga ir būti laiminga.
Blondinu plaukus ir aš. Na, nedavė dievas man gražios plaukų spalvos, tai ką - vaikščioti man kaip kokiai pilkai pelei? Jei aš sau ir aplinkiniams graži nublondintais plaukais, nematau nusikaltimo juos dažyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 26, 11:22)

sutinku. Jei nesisruoginčiau šviesiai, tai likčiau be veido...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 11 26, 14:30)
sutinku. Jei nesisruoginčiau šviesiai, tai likčiau be veido...

Tai va. 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos plepes biggrin.gif
QUOTE(manjana @ 2011 11 25, 19:56)

Fotki nulūžo man  unsure.gif

Tiesa dontstop skalpavimas jau ne pirmoj temoj  tai man labai patinka biggrin.gif Iš tikrųjų - mane žavi, kad žmogus žino, kaip nori atrodyt, negaili tam nei laiko, nei pastangų, yra patenkiinta rezultatu.

Veliau paziuresi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif As irgi zaviuosi, juolab kad pati budama naturaliai netamsi, kuri laika tamsinausi, ir zinau, kiek tai darbo reikalauja. As tiesiog matyt tiek istvermes ir kantrybes neturiu rolleyes.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 20:04)

Tiesiog viską ką aš darau kasdienai, tai: ryškinu antakius, ryškinu blakstienas, koreguoju akių formą ir dydį, maskuoju tamsius paakius. O išeidama iš namų dar pasinaudoju lūpų blizgiu.

Vakar aptarinėjom Ditos von Teese atvejį, aš suprantu, kad ji (kaip ir bet koks kitas žmogus) ne visiems atrodo graži, bet šitoje temoje atsirado bent dvi jos gerbėjos  biggrin.gif , tai aš ir Bytte.

Manau toks ispudis, apie issimaliavojima, susidaro, kai pasakot, kad turit 150 seseliu spalvu biggrin.gif As turiu gal virs 10, ir tai puses nenaudoju lotuliukas.gif

Dita man patinka, nes sugebejo sukurti kazka labai savo, nepakartojamo. Bet vienas dalykas yra zvaigzdes, jos is isvaizdos gyvena, tai ju pajamu saltinis, i tai investuojama dag laiko ir pinigu smile.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 21:06)
Tai va, kad man kirpčiai didžiausia tragedija.

Aha. as vel apmastumuose, esu atsiauginus ir nzn kirpti vel ar ne doh.gif

Blondinu plaukus ir aš.

Man atrodo Bytte turejo omeny, kad blondinina visos, nepriklausomai nuo to, ar tinka tongue.gif

Man vyras nupirko raudona skrybele - pasimatavau ir sake nerealiai tinka ir grazu, tai nupirko. Pasidemonstruosiu jum veliau smile.gif
Atsakyti
Shana, laukiam foto!

as beskaitydama osinka radau kazkokias maisytas paletes. yra:
summer-spring user posted image
summer-autumn user posted image
summer-winter user posted image

kaip cia jas suprasti? kiek zinau, pvz summer-autumn, lygtai vasara su rudens itaka, butu soft summer g.gif summer-spring gal kokia bright summer, o summer-winter cool summer? ar cia kazkokie kiti dalykai?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 11 26, 01:29)
Va, man tie patys kl. iškyla drinks_cheers.gif aišku, nesiteptum tiek, kad būtum jau kardinaliai ruda iš pieno baltumo, bet jei jau tepi, tai ir norisi, kad matytųsi. O kaip pažastys kokios liktų baltos (ir kokia forma balta dėme būtų "išpiešta"), nebekalbu apie kitas vietas doh.gif  biggrin.gif

dar ir rankos, jei išsitepsi iš visų pusių tas rankas, ties riešais ir sulenkimo vietose vistiek labai negraži būna kremo linija, jei netepsi vėl kažkaip negražu schmoll.gif
O atsiplauna tikrai ne taip greitai, bandžiau biggrin.gif

Blondinu plaukus ir aš. Na, nedavė dievas man gražios plaukų spalvos, tai ką - vaikščioti man kaip kokiai pilkai pelei? Jei aš sau ir aplinkiniams graži nublondintais plaukais, nematau nusikaltimo juos dažyti. 4u.gif

Būtent: gražiai ir tvarkingai. Nereikia vaikščioti pilkai pelytei, bet nemanau, kad reikia ir pritempinėti save prie kažko, kas natūraliai labai labai netinka. Manau ji turėjo omeny, kad daug kas seka stereotipais.. nes dabar susiformavęs požiūris, kad gražu arba visiška blondinė arba visiška tamsiaplaukė, įrudusi smarkiai, priaugintais nagais, plaukais, papais ir panašiai.. todėl poto visos ir stengiasi taip atrodyti, nepriklausomai nuo to ar tinka, ar iš tikrųjų gražu, bet suformuotas toks požiūris. O kitos tiesiog pabrėžia savo privalumus ir paslepia trūkumus ir tikrai dažniausiai būna gražesnės 4u.gif
QUOTE(Shana @ 2011 11 26, 14:53)
Aha. as vel apmastumuose, esu atsiauginus ir nzn kirpti vel ar ne doh.gif

Aš jau irgi artėju prie to taško.. lotuliukas.gif blogiausia, kad nusikirpus laaaabai ilgai atauginėja. Nors mano plaukai auga greitai, bet kirpčiukai atrodo vietoje stovi doh.gif tai per tą ilgą laiką kol atauga, pamirštu nuoskaudas ir sunkumus ir vėl nusprendžiu pabandyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2011 11 26, 15:47)

as beskaitydama osinka radau kazkokias maisytas paletes. yra:

summer-autumn user posted image

kaip cia jas suprasti? kiek zinau, pvz summer-autumn, lygtai vasara su rudens itaka, butu soft summer 

g.gif
Imesk nuoroda, paskaitysiu osinkoje.
Sakyciau pvz sita palete, man, kaip buvus Soft summer ir perejus i Autumn, yra labai artima g.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 11 26, 16:37)
. nes dabar susiformavęs požiūris, kad gražu arba visiška blondinė arba visiška tamsiaplaukė, įrudusi smarkiai, priaugintais nagais, plaukais, papais ir panašiai.. todėl poto visos ir stengiasi taip atrodyti, nepriklausomai nuo to ar tinka, ar iš tikrųjų gražu, bet suformuotas toks požiūris. O kitos tiesiog pabrėžia savo privalumus ir paslepia trūkumus ir tikrai dažniausiai būna gražesnės  4u.gif

Aš jau irgi artėju prie to taško..  lotuliukas.gif  blogiausia, kad nusikirpus laaaabai ilgai atauginėja. Nors mano plaukai auga greitai, bet kirpčiukai atrodo vietoje stovi  doh.gif  tai per tą ilgą laiką kol atauga, pamirštu nuoskaudas ir sunkumus ir vėl nusprendžiu pabandyti  lotuliukas.gif

Labai lietuviskas stereotipas doh.gif

Aha, man su tais kirpciais irgi problema doh.gif Eisiu ziureti senu foto, gal pagelbes g.gif
Atsakyti
dontstop, bytte, ir kitos, ar dar pamenat mano nuotraukas, kurias buvau įkėlusi, kai prašiau pagalbos nustatinėjant tipą? Jei taip, gal galit pasakyt savo nuomonę, kokios formos mano veidas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 25, 17:44)
Taigi mūsų net plaukų spalva praktiškai vienoda lotuliukas.gif O aš soft summer. geriausia tą klopedijos darytą nuotrauką nusiųsti byttei ir dontstop į a. ž. Pasakys jos thumbup.gif

O tavo plauku spalva naturali? Nesviesinta? Man tai neatrodo musu plaukai vienodi... Gal tik tose nuotraukose prietemoje panasus. Mane vaikysteje pravardziuodavo "ryza", dabar ta spalva gal kiek supilkejo, bet auksinis javu atspalvis isliko.

Skaitau jusu diskusija ir galvoju, koks vidutinis jusu amzius? Kiek cia merginu virs 30 m., virs 35 m.? Ar pagrindinis kontingentas 20-30 m.?
Atsakyti
As irgi jau senai nebespeju su jusu tempais biggrin.gif seniau buvau gana aktyvi cia, bet paskutiniu metu, tai beveik nebespeju nieko parasyti.

Zinokit, as irgi pardejau abejoti savo tipu lotuliukas.gif donstop ir mano pacios manymu, as ziema, man tinka visos ziemos spalvos, bet pagal viska, ziemoms netinka rudi skaistalai, o vat as naudoju toki bronzeri Loreal brunette harmony (is desines), ir as su savo tamsiai rudais plaukais, zaliom akim, paryskintom juodu tusu sau atrodau labai liux biggrin.gif net lupu praktiskai galima netepti niekuo. Tai kaip cia suprast g.gif Gal as nifiga ne ziema biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 26 lapkričio 2011 - 19:15