Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dominica @ 2011 11 28, 19:04)
jei nepamirsiu pabandysiu savaitgali nufotkint kaip atrodo veidas su skirtingais skaistalais. man rodos kokius 5 skirtingus namie turiu  ax.gif

Labai įdomu būtų smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
man wine nuo cranberry nesiskiria... bet vienok grazi ta cranberry, visad norejau raudonos sukneles, bet man nei viena raudona netiko. nu ir aisku cranberry atrasti lietuviskose pardese...... schmoll.gif

OT: gal kuri dirbate su manikiurais pedikiurais? arba pazistate zmoniu, kurie dirba? parasykite i AZ, labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Wine labai graži bigsmile.gif gal ši-soft summer raudona?
Atsakyti
soft summer yra cranberry. bet ir wine manau tiktu smile.gif
Atsakyti
Dar kartą dėkui už pagalbą išsiaiškinant savo spalvinį tipą, aš irgi kažkaip prie pavasario nuo pat pradžių buvau linkusi biggrin.gif

O įdėtame video tai iš nugaros tikrai labai mane primena biggrin.gif Bet veido spalva ne tokia, ir priekyje kažkaip plaukai tokie ryškesni atrodo, o mano blankūs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digse: 28 lapkričio 2011 - 19:14
QUOTE(dominica @ 2011 11 28, 18:31)
man wine nuo cranberry nesiskiria... bet vienok grazi ta cranberry, visad norejau raudonos sukneles, bet man nei viena raudona netiko. nu ir aisku cranberry atrasti lietuviskose pardese......  schmoll.gif

Man cranberry saltesne. Nzn ar Wine tinka Summer g.gif

O aplamai - daug graziu spalvu yra, o pabandykit pardese rasti, jau dvi savaites ziurineju grazaus kokio pan camel atspalvio, visi kazkokie ismurzinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 20:19)
Man cranberry saltesne. Nzn ar Wine tinka Summer g.gif

O aplamai - daug graziu spalvu yra, o pabandykit pardese rasti, jau dvi savaites ziurineju grazaus kokio pan camel atspalvio, visi kazkokie ismurzinti doh.gif

abi kiek pamenu eina i summer palete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 18:32)
As Babi duociau prisijungima 4u.gif

Kadangi jau gavau duomenis viešai pasižadu rytoj įkelti savo nuotraukas 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2011 11 28, 19:41)
Wine labai graži bigsmile.gif gal ši-soft summer raudona?

Iš palečių, kurias turiu soft summer, tai visose vyno spalva tamsesnė g.gif
Atsakyti
Ikeliau kelias foto, nr 12 yra turbut naturaliausia inanoma, su minimum dazo, akys matosi ir plaukai panasiausi i naturalius (kai daziau ta spalva tai saknu galejau 3 men nedazyt).
Ir dar kelios su kirpciukais ka radau, kaip manot, kirptis man juos g.gif - lauksiu minciu smile.gif
Atsakyti
laba vakara, na ir tempai kalbejimo biggrin.gif isgeriau puodeli karsto sokolado gerimo kol perskaiciau 7 puslapius bigsmile.gif noreciau ir as prisijungimo i albumeli. savaigali prisirinkau savo nuotrauku su veidu, nelabai megstu fotografuotis bet kelias radau nuoraukas, tai galeciau pasirodyt, o labai idomu ir visas jus pamatyt ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 19:54)
Ikeliau kelias foto, nr 12 yra turbut naturaliausia inanoma, su minimum dazo, akys matosi ir plaukai panasiausi i naturalius (kai daziau ta spalva tai saknu galejau 3 men nedazyt).
Ir dar kelios su kirpciukais ka radau, kaip manot, kirptis man juos g.gif  - lauksiu minciu smile.gif

Kirpčiukai man ne schmoll.gif Kažkaip sutrumpina veidą, man gražiau be jų. O plaukų spalva mano akimis tai labiausiai tinka tokia netamsi ryža smile.gif
Atsakyti