Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
_asamaM man jūsų natūralūs plaukai labiau patiko, gal dėl foto, gal išties, bet pasirodė daug spalvingesni, nei dažyti. Ta spalva labai gražiai sužaidžia su jūsų akių spalva. Kiek ten šilto, kiek šalto nežinau, bet šiaip kontrastinga vasara... bet galva guldau kad jums netiks visos tos violetavos cool paletės spalvos... nu kam jie jas įkišo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 16:07)
AsamaM, neskriauskit plauku schmoll.gif Atsiauginti sunku. O kaip norit dazyt?

Turiu čia sirgalių komandą (vieno nario), kuris krenta ir alpsta dėl juodos spalvos, arba tamsios su bordo/raudonu atspalviu.
Aš gi pabandžius patamsinti vos vienu tonu - bijočiau tokio reikalo.

Kažkada jau labai seniai vienas kirpėjas man buvo primėtęs medaus spalvos sruogelių. Jų buvo nedaug, ryškiai spalviškai neišsišoko, žiūrint į nuotraukas atrodo gražu (nors tada ir -10m taip pat puošė, tai lygiaverčiai vertinti sunku).
Kolkas svarstau tik tokį variantą.

O realiai manau, kad reiktų normalaus kirpėjo-stilisto, kuris kirpimo pagalba leistų pasijaust kiek šviežiau smile.gif Gal pažįstat kokį Vilniuje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 11 28, 16:54)

O aš pastaruoju metu su tokiom negerom mintim apie juos (dažyt, nukirpt)  doh.gif

asamaM nono.gif
Nejuokaukit, rimtai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_asamaM @ 2011 11 28, 17:28)
Kažkada jau labai seniai vienas kirpėjas man buvo primėtęs medaus spalvos sruogelių. Jų buvo nedaug, ryškiai spalviškai neišsišoko, žiūrint į nuotraukas atrodo gražu (nors tada ir -10m taip pat puošė, tai lygiaverčiai vertinti sunku).
Kolkas svarstau tik tokį variantą.

Jūsų vietoj nič nieko neklausyčiau ir nič nieko nedaryčiau. bebe.gif
Atsakyti
Shana,
Dėjau kažką panašaus į nuotrauką, tokią pusiau lotuliukas.gif
Surinkau tris balsus, kad esu cool summer ir vieną, kad esu cool winter biggrin.gif ech, o taip norėjau būti rudeniu, pasirodo čia reiktų turėti bent jau neutralią odos spalvą verysad.gif

Išsitraukiau pagaliau savo gelsvai baltą/pieno spalvos megztinį. Iš mano turimų rūbų gražiai žiūrisi tik su tamsiai ruda ir geltona (truputį ryškesne) maikėmis, todėl suku galvą. Nusipirkti rudas timpas, nes juodos ir pilkos visai netinka prie tos spalvos, bet ar tada šiuose deriniuose labai akį rėž juodi batai? g.gif kito pasirinkimo nematau kaip ištraukti tą megztinį iš spintos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 28, 17:37)
kito pasirinkimo nematau

Gal parduoti? blush2.gif Kam toks daiktas, prie kurio dar reikia kažką dasipirkti. O ir derinys su juo gausis tik vienas, arba vėl dapirkinėt unsure.gif
Atsakyti
Merginos, ar galeciau atsiusti kuriai nors senbuvei nuotrauka, kad idetu i albuma ir paspeliotumet mano tipa? Neapsisprendziu del saves... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 17:23)
Manau Perfect patiks

Taip, taip, taip!!!!!!!!! biggrin.gif

Žiūriu, Shana, mane pažįsti kaip nuluptą biggrin.gif Išgerkim alaus užtat drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu sakes, panos, leciau rasykit, nespeju per darbus su jumis doh.gif

QUOTE(bytte @ 2011 11 27, 14:36)
dominica man jūs gražesnė su didesniu kontrastu  4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 09:31)
T
Dominica, žiūrėjau albumą ir negalėjau atsistebėt, lyg 2 skirtingų žmonių foto  blink.gif Aš už tamsų įvaizdį (1 foto)  thumbup.gif

QUOTE(_asamaM @ 2011 11 28, 15:54)
Man taip pat tamsesnė Dominica - labai graži (nors ir šviesesnė spalva negražia jos turbūt padaryti negali smile.gif).
Aš spalvų kiek nesupratau..
Dominica, foto Nr. 1 ir 6 skirtingos plaukų spalvos?

galiu pasakyti, kad ten skirtumo tarp plauku greiciausiai nera... biggrin.gif pirmose 6 foto plaukai nedazyti. nuo 7 sviesos sruogos+1 tonu sviesesni, kas realiai nelabai ir matosi. dabar kai jau geras gabalas ataugo nuo dazymo- kai kur sruogos pasviecia per plaukus sviesiai, o per visa ilgi realiai tokia pati spalva, gal prie saknu vos vos tamsiau... nezinau, gal su amzium durneju ir blondineju lotuliukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 09:38)
user posted image

jega megztinis! pirkciau ir as toki smile.gif

QUOTE(_asamaM @ 2011 11 28, 16:28)
O realiai manau, kad reiktų normalaus kirpėjo-stilisto, kuris kirpimo pagalba leistų pasijaust kiek šviežiau smile.gif Gal pažįstat kokį Vilniuje? biggrin.gif

as pazistu smile.gif jei reiia galiu atsiust kontaktus. kerpuosi pas ja 5 metus ir visada tik super gerai nukerpa smile.gif cia viena is tu kirpeju, kurios kirpimai ataugineja ne 'bele kaip', o taip, kad gali pvz 2-3 menesius nesikirpt, ir vis tiek atrodys tvarkingai

ir dar! savaitgali pabandziau rozinius skaistalus. ant manes atrodo tragiskai lotuliukas.gif tokia prisigeres kaledu senelis sumaisyta su rusiska matrioska. tai niekaip nesupratau, kodel soft summerems blogai persikiniai, nes man jie zymiai graziau negu ta klaiki ruzava!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 28 lapkričio 2011 - 16:59
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 20:14)
Aš deja negaliu savęs priskirti prie gražių moterų, nei be makiažo, anei su juo  laugh.gif Na neapdovanojo gamta, ką jau čia ..

Aš su ati visai nieko, bet jau be... O vaikyti, veina ką daro mano nukraštyta oda doh.gif

QUOTE(Mamce @ 2011 11 26, 18:35)
O tavo plauku spalva naturali? Nesviesinta? Man tai neatrodo musu plaukai vienodi...  Gal tik tose nuotraukose prietemoje panasus. Mane vaikysteje pravardziuodavo "ryza", dabar ta spalva gal kiek supilkejo, bet auksinis javu atspalvis isliko.

Tose nuotraukose tai vienodi biggrin.gif Mano pusė natūralių jau ataugę, apačioje tik dažyti (greičiau ataugtų doh.gif).

Klausei dėl amžiaus, man atrodo, kad yra įvairių, nors gal jaunesnių daugiau. Bet atrodyti gražiai norisi bet kokio amžaius moteriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 11:40)
Siaip ji skaitosi rudenine labai, bet gal koki atspalvi prisitaikyti galima g.gif

Teal'inė? blush2.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 16:46)
Cia kazkas ieskojo su kuo derinti teal'ine

Aš. Ačiū 4u.gif

Einu dar praeitoj temoj pasižiūrėt derinių, nes rašėt, kad buvo smile.gif

Beje, jei jau niekas manęs nepamena, tai gal ateity galėčiau gauti prisijungimo prie albumo duomenis, norėčiau įkelti keletą savo nuotraukų ir paprašyti patarimų dėl veido, plaukų ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2011 11 28, 17:54)
nu sakes, panos, leciau rasykit, nespeju per darbus su jumis  doh.gif

tongue.gif negalim lėčiau. Diskutuojam juk tooookiais svarbiais klausimais. Apie grožį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2011 11 28, 17:54)
kodel soft summerems blogai persikiniai, nes man jie zymiai graziau negu ta klaiki ruzava!

Nežinau, praėjusioj temoj kalbėjom, kad ko gera, reikia rinktis makiažą pagal veidą, akis, dantų baltumą ir t.t. Pvz. ant mano lūpų gražiai atrodo lūpdažiai, kurie skirti pavasariams blush2.gif
Atsakyti
Perfect, tai taip, bet kas cia per prikolas, kad net pudros netepant ant mano saltos odos salti skaistalai atrodo baisiai, o silti- gerai? biggrin.gif
Atsakyti