Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(stylista @ 2011 11 30, 23:45)
oi faini derinukai,  drinks_cheers.gif nespeju jau saugoti visu ax.gif patinka

Pageidaujate dar? ploja.gif
Papildyta:
user posted image

Kuklus....
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 11 30, 20:17)
O jus nekeliat savo sukomplektuotu kapsuliu pavyzdziu foto? Nes kai idedat internetinius rinkinukus,tai akys apsala. Idomu, kaip pavyksta realybej surinkti kazka panasaus.

Keliam kartais ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 30, 21:12)
2 - 3 savaites  4u.gif

Šešėliavimo technika kaip užkritusiam vokui, kurią rekomendavau Shanai  4u.gif

Aciu 4u.gif
Dontstop, o panasu varianta sviesu/tamsu galima atlikti piestuku pagalba su biski seselio? Pertvarkiau kosmetine, turiu pvz toki piestuka, vienas galas baklazaninis kitas rusvas g.gif Ir ar butinas didelis kontrastas tai technikai?

Perfect, labai grazus tas su kailinukais, ruda suknyte ir raudonais bateliais wub.gif
Atsakyti
Užteks.... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 01, 00:10)
tas su kailinukais, ruda suknyte ir raudonais bateliais wub.gif

......tiktų į teatrą blush2.gif Arba šiaip... Į pasimatymą su nuosavu vyru wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 30 lapkričio 2011 - 23:13
QUOTE(Perfect @ 2011 11 30, 23:15)
Užteks.... blush2.gif
Papildyta:

......tiktų į teatrą blush2.gif Arba šiaip... Į pasimatymą su nuosavu vyru wub.gif

wub.gif Aha

Makeup for Heart-Shaped Faces
http://www.profcosme...aped-faces.html
Atsakyti
Einam, Shana, miegot...Vėl barsis, kad ne apie tą kalbam bash.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos is ryto,

Ikeliau i albumeli pora savo nuotrauku. Buciau labai dekinga, jei mergaites zvilgteretu ir pasakytu savo nuomone, kas as labiau : vasara ar pavasaris? (teoriskai, pgl. testa lyg ir pavasaris, bet pgl. spalvu palete, man visia netinka oranzines)
Reik skubet issiaiskint krypti, kuria turesiu laikytis prasidejus ziemos ispardavimams biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 01, 00:10)

Dontstop, o panasu varianta sviesu/tamsu galima atlikti piestuku pagalba su biski seselio? Pertvarkiau kosmetine, turiu pvz toki piestuka, vienas galas baklazaninis kitas rusvas g.gif Ir ar butinas didelis kontrastas tai technikai?

Kontrastas būtinas dielis, kitaip nesimatys efekto - kuo didesnis kontrastas, tuo didesnis efektas. Pieštuką be abejo galima naudoti, bet tai reikalauja ypatingų įgūdžių, aš, pvz, nemokėčiau ax.gif

Mamce, nieko bendro su pavasariu nematau unsure.gif Keista, kodėl taip rodo testas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 01 gruodžio 2011 - 09:04
Tai vis gi vasara? Einu paskaityt apie vasaru tipus. Idesiu dar pora kitu pobaisiu nuotraukeliu , nes siaip jau baisiai nemegstu fotkintis ( esu ne per geriausios nuomones apie save biggrin.gif ) - bet gal dar prisides prie "diagnostikos".
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 12 01, 11:04)
Tai vis gi vasara? Einu paskaityt apie vasaru tipus. Idesiu dar pora kitu pobaisiu nuotraukeliu , nes siaip jau baisiai nemegstu fotkintis ( esu ne per geriausios nuomones apie save  biggrin.gif ) -  bet gal dar prisides prie "diagnostikos".

3 foto, kur plaukai ryškiai raudoni, gal ir pavasario tipas, kitose 3 nuotraukose kaip pagal mane, tai vasara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 12 01, 11:04)

Trečioj nuotraukoj ar plaukai dažyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 01, 09:04)
Kontrastas būtinas dielis, kitaip nesimatys efekto - kuo didesnis kontrastas, tuo didesnis efektas. Pieštuką be abejo galima naudoti, bet tai reikalauja ypatingų įgūdžių, aš, pvz, nemokėčiau  ax.gif

Sian bandziau, bet nemou graziai to tamsesnio bruksnio pasidaryti ant virsutines voko dalies unsure.gif dar itariu, kad man truksta geru pendzeliuku g.gif Bet dgmz pasidaziau rolleyes.gif Bijau to kontrasto, nes nesinori atrodyt labai issimaliavojus g.gif

QUOTE(Mamce @ 2011 12 01, 10:04)
Tai vis gi vasara? Einu paskaityt apie vasaru tipus. Idesiu dar pora kitu pobaisiu nuotraukeliu , nes siaip jau baisiai nemegstu fotkintis ( esu ne per geriausios nuomones apie save  biggrin.gif ) -  bet gal dar prisides prie "diagnostikos".

Man vasara rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 30, 22:10)
Niu, melynesne, temai atgaivinti, prašom, kokį koliažiuką beprasidedančiai žiemai biggrin.gif

Kitą savaitę tongue.gif dabar darbais užsivertus, o gal net pribaigsiu savo žiemos kapsulę, jau liko labai mažai cool.gif
Labai patiko ta ruda suknelė su tamsiai tamsiai raudonais (čia gal ta labiau spanguolinė ar vyno, bordo? unsure.gif ) bateliais. Pakišo labai gerą idėją, turiu panašios spalvos kakavinę suknelę ir kelnes, tai ieškosiu tokio kardigano, kažkaip net nebuvau pagalvojus apie tokių spalvų derinimą, bet atrodo liuks thumbup.gif
Atsakyti