Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 01, 10:34)
Kitą savaitę  tongue.gif  dabar darbais užsivertus, o gal net pribaigsiu savo žiemos kapsulę, jau liko labai mažai  cool.gif

Atsikalbinejimai, atsikalbinejimai tongue.gif tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 01 gruodžio 2011 - 10:47
QUOTE(Perfect @ 2011 12 01, 11:16)
QUOTE(Mamce @ 2011 12 01, 11:04)

Trečioj nuotraukoj ar plaukai dažyti g.gif

Ne, plauku nedazau. Tik ten, kur garbanota, tai lengvas cheminis buvo detas.

Del odos - tai nuotraukose isvis sau lavonelis atrodau. Net vasara neidegu, o jei jau pagauna saule, tai tada degu raudonai, paskui bunu pilka (ne rusva). Ruda niekada nebunu.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image

Kaip tik šiam savaitgaliui blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 12 01, 11:34)
Kitą savaitę  tongue.gif  dabar darbais užsivertus, o gal net pribaigsiu savo žiemos kapsulę, jau liko labai mažai  cool.gif

irnesakyk.gif mums tiks ir iš interneto platybių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2011 12 01, 11:44)

Nesupyksit? Man ten jūs labai gerai atrodot 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 12 01, 10:54)

wub.gif
ar ta sodriai melyna is pirmo Rudeneliams tinka? Ji lyg tokia i violetavuma rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 01 gruodžio 2011 - 11:10
QUOTE(Perfect @ 2011 12 01, 11:54)
[
QUOTE(Mamce @ 2011 12 01, 11:44)

Nesupyksit? Man ten jūs labai gerai atrodot 4u.gif biggrin.gif

Ta su cheminiu? Baik tu - man irgi labai grazu banguoti plaukai, labai moteriska, bet turiu tik siaudine pastoge sad.gif su kuria ryte atsiklelus negaliu iseiti i zmones.
O kai pasakau kirpejoms, kad gal vel noreciau cheminio, tai ziuri kaip i nenormalia - tipo, dabar jau cheminio nieks nededa ir , apskritai, tai plauku gadinimas.... Ir, aisku, labai baisu su juo eksperimentuoti, nes vienos kirpejos sudeda "lengva", tai visai nesilaiko, o kitos sudeda taip, kad jau styro - tada baisiai atrodydama turi laukti keleta menesiu, kol jis "pasileis" ir bus tikrai grazus.

Paziurejau kitu merginu foto ir nusprendziau, kad ... neturiu nei maziausio supratimo ar spalvu jausmo biggrin.gif Man, jei zmogus grazus, tai jam tinka visos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 12 01, 12:10)
Man, jei zmogus grazus, tai jam tinka visos spalvos  biggrin.gif

Arba pasakyčiau atvirkščiai - jei žmogus apsirengia tinkančių spalvų drabužiais, jis pasidaro gražus mirksiukas.gif
Rimtai, mano (subjektyvia) nuomone jums trumpai nukapoti plaukai schmoll.gif
Pagalvokit vėl apie garbanojimą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2011 12 01, 12:10)
kad ... neturiu nei maziausio supratimo ar spalvu jausmo 

Na, čia tam ta tema ir egzistuoja, kad mokytis, patarti. Lankykitės čia dažniau ir pradėsit suprast spalvas friends.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 01, 12:07)
wub.gif
ar ta sodriai melyna is pirmo Rudeneliams tinka? Ji lyg tokia i violetavuma rolleyes.gif

Na, čia jau tokia kobalto mėlynumo ax.gif Laaabai mėlyna. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 01, 10:44)
Atsikalbinejimai, atsikalbinejimai tongue.gif  tongue.gif

Nei velnio tongue.gif viskas susidėjo: mokslai, darbas, naujo darbo paieškos, pokalbiai, namų ruoša, sugedo mašiniukas, sportas + vyras namuose, tai vakarienė ir pusryčiai, nes būdama viena tai grauždavau tik daržoves dėl figūros lotuliukas.gif

QUOTE(Perfect @ 2011 12 01, 10:54)
irnesakyk.gif mums tiks ir iš interneto platybių biggrin.gif

Tai, kad labiau norisi apie savo patarimų išgirst tongue.gif kurie labai praverstų, nes vistiek dabar mano visos sudaromos kapsulės su senais rūbais, kaikurie iš jų turi vos vieną/du derinius, bet man ekonomiškiau atrodo elgtis taip, o į ateity kažkas tikrai praverstų. tongue.gif
QUOTE(Shana @ 2011 12 01, 11:07)
user posted image

Ech wub.gif
Atsakyti
Gražu tai, kas paprasta
user posted image

user posted image

Einu jau... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 12 01, 12:27)
Rimtai, mano (subjektyvia) nuomone jums trumpai nukapoti plaukai  schmoll.gif
Papildyta:

Na, čia tam ta tema ir egzistuoja, kad mokytis, patarti. Lankykitės čia dažniau ir pradėsit suprast spalvas  friends.gif  tongue.gif

Ir as manau, kad trumpi man nelabai, bet kazkodel visos kirpejos tai man pataria ir megsta mane taip kirpti. Aisku, kai jos susukuoja, atrodau neblogai, bet kita ryta issiplovus galva vel virstu siaudien pastoge biggrin.gif

Tikrai, pasizvalgius i jusu dedamas deriniu foto, imu atkreipti demesi, kurios spalvos kartu atrodo/dera graziai ir man patinka. Aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 01, 12:36)
dabar mano visos sudaromos kapsulės su senais rūbais, kaikurie iš jų turi vos vieną/du derinius, bet man ekonomiškiau atrodo elgtis taip, o į ateity kažkas tikrai praverstų.  tongue.gif

Sveikintinas požiūris. Pastebėjau, kai pradėjau lankytis šioj temoj, spintoj suradau ,,daug derinių". Anksčiau sirgau liga ,,neturiu kuo apsirengti". Šios temos dėka ,,sveikstu".
Linkiu ir jums pasveikti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 12 01, 12:27)

Rimtai, mano (subjektyvia) nuomone jums trumpai nukapoti plaukai  schmoll.gif

mamce,as irgi pritariu del trumpu plauku, nes jie nukirpti per trumpai, veidas pagal mane jusu pailgas, tad tokie trumpi kirpimai tik dar labiau paryskina jo pailguma, trumpi kirpciukai sakyciau daro ta pati, jusu tikslas is pailgo veido padaryti ovalu.
Imetu cia tokia nuorodele kokie kirpimai tinka pailgam veidui: 4u.gif
http://www.thehairst...long-face-shape

Kirpciai turetu buti mai ilgi arba ilgi kirpti istrizai, nesiojami ant sono, niekad nebandet?
user posted imageuser posted image
bytte, dekui uz komentara, eisiu pesiot tu nedoreliu antakiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 01 gruodžio 2011 - 11:54
QUOTE(Mamce @ 2011 12 01, 12:41)
bet kazkodel visos kirpejos tai man pataria ir megsta mane taip kirpti.
Tikrai, pasizvalgius i jusu dedamas deriniu foto,  imu atkreipti demesi, kurios spalvos kartu atrodo/dera graziai ir man patinka. Aciu uz pagalba  smile.gif

Vadinasi, laikas ieškotis naujos kirpėjos mirksiukas.gif
Asmeniškai aš paskutiniu metu neleidžiu daryt jokių eksperimentų su savo plaukais ax.gif Ateinu su konkrečiu pageidavimu ,,kirpti tiek ir taip". cool.gif

Šaunu. Į sveikatą mirksiukas.gif
Atsakyti