Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 01, 14:33)
Drąsiai siųskit Sh@na, dontsop, bytte, tikrai įdės ir nustatys tipą  4u.gif
Antroje nuotraukoje tai tikrai šukuosena netinka ir atrodo baisiais. Va pirmoje tinkamas kirpimas pagal veidą. wub.gif

Nusiųsiu tik su jų pačių leidimu blush2.gif
Atsakyti
Mamce man jūsų veidas neatrodo ilgas, na nėra trumpas, bet normalus. Sakyčiau stačiakampio formos, dažniausiai būna minimas tik kvadratas... retais atvejais išskiria stačiakampį ir kvadratą... kvadrato formos veidui tinka lengvai krentančios vidutinio ilgio šukuosenos, gal todėl taikliausias variantas mano akimis antra foto.
persiprašau dėl šukuosenų... kvadratui:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

spalvinis tipas - soft summer mano akimis.
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2011 12 01, 14:23)
Nusiųsiu tik su jų pačių leidimu  blush2.gif

Jei norit, atsiuskit man, as idesiu i albumeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 01, 15:17)
Ir nesiparink, is idetu foto tikra neatrodo, kad vaizdelis toks niurus kaip aprasineji 4u.gif

foto senos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 01, 14:35)
foto senos  blush2.gif

Tai baigiam savęs gailėtis ir marš į kokią svorį metančių temą 4u.gif

Aš svorio numečiau vien kartą į savo nuotrauką pažiūrėjusi. Buvo riba jau. Dabar vėl ataugau, tai irgi mažinu šiek tiek, sportuoju, masažuojuosi. Svarbiausia imtis veiksmų, o ne kalbų 4u.gif
Atsakyti
Pradedam offtopic'ą apie svorio metimą? Mielai prisijungsiu biggrin.gif

Mamce - aš taip pat manau kad soft summer, ir pritarčiau, kad garbanoti plaukai labai tinka smile.gif

Shana, paskutinio derinuko megzta rankinė thumbup.gif Aš irgi užsimaniau megztos... Kaip jum atrodo?

http://server3.manod....jpg?1262555271

Aišku labiausiai žavi mintis, kad galima numegzti pagal savo poreikius, norimo dydžio ir spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 01, 14:44)
Tai baigiam savęs gailėtis ir marš į kokią svorį metančių temą 4u.gif

Aš svorio numečiau vien kartą į savo nuotrauką pažiūrėjusi. Buvo riba jau. Dabar vėl ataugau, tai irgi mažinu šiek tiek, sportuoju, masažuojuosi. Svarbiausia imtis veiksmų, o ne kalbų 4u.gif

drinks_cheers.gif
as tas pats. Nuo geguzes iki dabar -6 kg, irgi paziurejus i nuotrauka. Bytte, jei tai tikroji nepasitenkinimo priezastis tai kapsule nepades 4u.gif ispirk sau gerai viena kart, o po to bus proga nauja garderoba pirktis 4u.gif
atsiprasau uz OT
Atsakyti
dietos nebesilaikysiu schmoll.gif , laikiausi n kartų... seniau vesdavau linuote, paskui nebe... paskutinis pavasarinis metimas drastiškai griežtos dietos nedavė jokio rezultato, nei - 1 kg... reiktų gyvenimo būda keist, o tam neturiu valios. Be to net ir numetus svorį galiu likti prie H figūros tipo...
įdėjau foto ... laukiu pomidorai2.gif ir bijau.gif

man paskutiniu metu irgi labai pradėjo megztos patikti, tokių grožių čia kažkurią dieną prisižiųrėjau, net susimąsčiau ... tik rankenas reik iš kažkur padorias gaut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 01, 14:51)

Shana, paskutinio derinuko megzta rankinė  thumbup.gif  Aš irgi užsimaniau megztos... Kaip jum atrodo?

http://server3.manod....jpg?1262555271

Aišku labiausiai žavi mintis, kad galima numegzti pagal savo poreikius, norimo dydžio ir spalvos biggrin.gif

doh.gif Pas mane rankdarbiams abi rankos kaires. Labai grazu, mano mama mezga meno kurinius, o as su ginklu geriau susigaudau nei su virbalais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 01, 15:51)
paskutinio derinuko megzta rankinė  thumbup.gif 

Tokią mezga Osinkoje, yra schemos ax.gif
Man asmeniškai megztos visai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2011 12 01, 15:23)
Nusiųsiu tik su jų pačių leidimu  blush2.gif

Pasirodo, nemoku atsiųsti nuotraukų per forumą. Gal galėtumėt parašyt el. pašto adresą, nusiųsčiau į jį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 01, 14:56)
doh.gif Pas mane rankdarbiams abi rankos kaires. Labai grazu, mano mama mezga meno kurinius, o as su ginklu geriau susigaudau nei su virbalais tongue.gif

Aš pati tai nemoku schmoll.gif Bet visada galima užsakyti kad kas numegztų smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 01, 15:01)
Tokią mezga Osinkoje, yra schemos  ax.gif
Man asmeniškai megztos visai nepatinka.

O kodėl nepatinka? Negražu?
Aš galvoju man prie sportinės/laisvalaikio kapssulės būtų visai neblogai g.gif
Atsakyti