QUOTE(Aggy @ 2011 12 07, 14:34)
O kaip jūs išvis radote supermamas? Perknisote žmonos kompą, radote jos prisijungimą prie SM, perskaitėte jos žinutes, ir pats susikūrėte profilį? Ir dabar vaidinate nuskriaustą? Galiu lažintis, kad jūsų žmona tai supratusi seniausiai išsiregistravo iš forumo. Skaityti jos parašytas žinutes įvairiose temose yra naglumo viršūnė. Ir jūs kalbate, kodėl čia staiga žmona jumis nepasitiki? Jūs gi tiesiogine to žodzio prasme išprievartavote jos privačią erdvę. Ir vis rašote kad ji nežino ką ji praranda ir pan. kyla klausimas, jūs kaip super žinovas, žinote ką prarandate JŪS?
supermamas as seniai zinojau. aisku, nerasinejau cia, nes man nebuvo reikalo.... Jau rasiau, kad po visu kelioniu, man kilo daug klausimu, tada, taip, as padariau nedovanotina dalyka, del kurio pats pykstu ant saves, as pasiknisinejau po jos zinutes. Nepateisinu saves del to, suprantu savo klaidas, bet kartais, kai negaliu prakalbinti zmogaus, norisi suzinoti, ka masto.... Ivyko, kas ivyko, jau nieko nepakeisi....As tikrai zinau ka prarandu, bet nemanau, kad pasiknaisiojimas po zinutes cia kaltas...
Visiems lengva sneket ir diskutuot, kol situacija tiesiogiai nepaliecia jusu, idomu, kaip jus elgtumetes mano vietoje? Nesiteisinu ir prisipazistu, kad pasielgiau kiauliskai, apie tai prisipazinau zmonai.
Papildyta:
QUOTE(Elodie* @ 2011 12 07, 14:18)
o tvirta peti ar turejo? as nesijausciau saugi salia vyro, kuris trypcioja vietoje neapsisprendes, kuris nevaldo savo gyvenimo, o leidzia ji valdyti aplinkybems. Sita situacija - irgi vienas pavyzdziu. jeigu man, susizavejus kitu vyru, maniskis man nestu geles ir lauktu, kol 'ateisiu i prota', turbut i ta prota niekada neateiciau.
Jusu situacija nepavydetina, bet imkite ja i rankas pagaliau, kaip Paradoksuale jau rase, palikai spresti zmonai uzuot pats sprendes, kaip nori gyventi toliau. Zmona ir nuspres uz tave, jeigu jai leisi, bet greiciausiai ne tavo naudai. Ir kaltinti uz tai negalesi nieko, nes pats savu noru atsisakei spresti, kaip nori gyvent. Ko tu bijai?
tvirto peties, vyriskos nuomones - taip, truko viso sito - prisipazistu. Bandziau atvirai apie tai kalbetis - tyla....
Na nera man kito kelio - tik pasitraukti... Suprantu....