Nepykit, autoriau, bet net visu jusu zinuciu neistengiau iki galo perskaityti

Gal leisit man pasisakyti, net nezinant tikros situacijos. Kiek spejau perskaityti, man toks vyras nepatiktu. Mato, kad as slystu is ranku, kad gali mane prarasti ir nieko nedaro?

Jeigu susizaveciau kitu vaikinu, zinot kas mane sustabdytu? Kai mano vyras, paemes mane uz rankos, ramiai, bet tvirtai paaiskintu: zinau apie tavo romana. Man jis nepatinka, jis mane skaudina, zemina ir su juo neketinu taikstytis. Bet jeigu tu nori likti su manim, visu pirma, tuoj pat nutrauki rysius su juo, antra <...> (isirasykit pagal situacija). Tai buti vyriskas gestas. Zino ko nori ir to siekia. Su tuo kas jam nepatinka - nesitaiksto (!!!). Nesupykit, bet tai labiausiai atstumianti jusu savybe (zinoma, kiek jas galima izvelgti is keliu zinuciu, parasytu internetu) - taiktymasis su viskuo, kad tik 'ji liktu su manim'. Kad ir kiek idealizuojame ta meile, as nenoreciau kad mano vyras pateisintu bet koki mano elgesi. Tai butu skuduras, o ne tvirtas, patikimas vyras nuo gyvenimo negandu. As noreciau, kad mano vyras, kad ir kaip stipriai mane myletu, neleistu saves zeminti ar skaudinti. Nei man, nei kam kitam. Taskas.
Kas gali priversti isimylejusia ar susizavejusia moteri susimastyti? Suvokimas, kad savo elgesiu ji daro nepakeiciamus ir negrazinamus dalykus. Jeigu mato, kad palaksciusi kazkur, gales grizti atgal ir dar buti sutikta su gelemis

na tai atleiskit, bet bent baimes viso to prarasti pas ja bus lygiai nulis. Lygiai toks pats nulis bus ir pagarbos vyrui. Nezinau, ar ant tokio pagrindo galima pastatyti tvirtus santykius
Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2011 12 01, 00:39)
As ne vyras, bet pasakyti galiu, kad gal irgi per gera buvau savaljam... Tiesa, tame "per geras" telpa l.daug.... ir ne tik teigiamu dalyku, bet... kita vertus gal as kazka kitaip daryt pradejau arba jis raregejo, ens pasibastes pnepilna pusmeti sugrizo, kai gyventi su kita nesigavo visiskai... NEaisku kas dabar bus ir kaip bus, bet... zmogus laimingas gali buti tik budamas savimi. Ir... zmoniu skoniais skirtingi visame kame....
Na va, antras puikus pavyzdys autoriui, kokios ateities galite tiketis. Jeigu naujajam vyrui nepatiks jusu zmona ir jis ja 'praspirs', galite tiketis, kad jinai sugris
Kodel zmones PATYS leidzia save sitaip skaudinti ir zeminti? Nekaltinkite kito zmogaus, PATYS pasirenkate toleruoti toki elgesi, patys uzdegate jam zalia lempute - stai toki elgesi as ir toliau pateisinsiu, ir ateityje galesiu atleisti. Nesuprantu, kur jus tikites nuvaziuoti su tokiais santykiais?
Papildyta:
QUOTE(Geforce @ 2011 11 30, 15:33)
kartoju - nieko as cia negrazinu ir tikrai nesu tobulas vyras.... atostogauti ir visur kitur isvaziuodavom visa seima kartu... viskas buvo kaip tikroj seimoj... tiesiog ji nori, kad pagyventu del saves.... ne syki taip sake, tad ir keliavo viena... del saves.... o del neisleidimo ir panasiai, manau, kad kai zmogus kazko nori, drausk nedraudes, vistiek savo pasieks....
Drausti negalima, bet toleruoti irgi nereikia. Zmona turi zinoti, kad neleisite jai sedeti ant dvieju kedziu. Nori - iseik, bet kelio atgal nebus. O jusu atveju tai skamba sitaip - nori - eik, lauksiu atves su gelemis

Jus ta vadinate meile, as, atleiskite, matau tik nepasitikinti savimi, nemylinti ir negerbianti saves vyra. Atleiskite, kad taip grubiai, bet man aukos vaidmuo labai nepatrauklus
Gyvenu gerai, kitaip nemoku