Įkraunama...
Įkraunama...

Yra trečias - reik patarimų

QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 29, 17:54)
Skaitau Geforce postus ir nesuprantu, koks jis yra zmogus is tikro  g.gif Tie visi postai persunkti minkstumo, asaroniu, verkslenimo ta pati per ta pati "as per geras, as per minkstas, as per zioplas, as per daug leidau, as per daug pasitikejau, as per daug as per daug....". Deja, turbut tiesa yra ta, kad jus ir esat is tu geru minkstu vyruku, bet daug moteru tokie uzknisa iki negalejimo. Jau vien tas lindimas su gelem, kai ji nei paziuret i jusu puse nenori. Tikiuosi rasit tokia moteri, kuri dievins ta jusu geruma, bet sita faktas, kad nebe. Man asmeniskai vyras turi buti vyras : tureti tvirta zodi, pavydo gaidele, demesingumo bent lasa, tvirtumo ir grieztumo. 100 proc duodu, kad jei man vyras leistu eiti kur as tik uzsinoriu, vaziuoti pas ka tik noriu, kada tik noriu ir kiek tik noriu, apgaudineciau ji ir nei nemirkteleciau  doh.gif Gi vistiek su gelem pasitiks  lotuliukas.gif

Sekmes jums tvarkantis su dabartine padetimi ir randant tikraja laime gyvenime  4u.gif

na taip, as toks, ka padarysi....
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 11 29, 15:50)
kazkodel nemaciau as autoriaus zodziuose to galvojimo koks jis fainas, ir nepanasu, kad ji jau tokia vargse buvo....

Tai va pažiūrėkit čia:

QUOTE(Geforce @ 2011 11 29, 16:26)
Manau, kad esu tiesiog per geras jai ir per daug leidau, per daug pasitikejau ja...

Ar ne dailiai sužaista? biggrin.gif
Žmogus su gėlėm eina ir kažką taiso, kai JAU gerokai per vėlu. Tai viena. Antra, nu nebėga tos moterys nuo gerų vyrų. Tai, kad jis pas mergas nėjo, nemušė, nelakė ir algą parnešdavo - dar ne viskas.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2011 11 29, 17:36)
Tai va pažiūrėkit čia:
Ar ne dailiai sužaista? biggrin.gif
Žmogus su gėlėm eina ir kažką taiso, kai JAU gerokai per vėlu. Tai viena. Antra, nu nebėga tos moterys nuo gerų vyrų. Tai, kad jis pas mergas nėjo, nemušė, nelakė ir algą parnešdavo - dar ne viskas.

O man idomūs tokie dvigubi moterų standartai.. Jei vyras eina pas kitą moterį, tokiu savo elgesiu griauna šeimą - tai jis gaidys paskutinis, o vargšė moteris auka. Jei moteris elgiasi analogiškai, psirodo ji visviena lieka auka, o vyras kaip ir pirmuoju atveju - gaidys paskutinis bigsmile.gif
O tas jūsų pasisakymas:neina moterys nuo tų gerų vyrų, nu nesamonė visiška. Žinokite, nuo tų gerų dažniausiai ir išeina. Jei būtų alchašas, smurtautų, koliotų, vadintų ją padugne paskutine, sedėtų ir būtų patenkinta, kad dar neišmeta.. Pasiskaitinėkite daugumą SM temų, pati įsitikinsite. Moterys išeina tada, kai baigiasi meilė, o ji gali baigtis nepriklausomai nuo to geras jis buvo ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 11 29, 19:03)
O tas jūsų pasisakymas:neina moterys nuo tų gerų vyrų, nu nesamonė visiška. Žinokite, nuo tų gerų dažniausiai ir išeina. Jei būtų alchašas, smurtautų, koliotų, vadintų ją padugne paskutine, sedėtų ir būtų patenkinta, kad dar neišmeta.. Pasiskaitinėkite daugumą SM temų, pati įsitikinsite. Moterys išeina tada, kai baigiasi meilė, o ji gali baigtis nepriklausomai nuo to geras jis buvo ar ne  mirksiukas.gif

nu ir briedas...dar neteko tokio skaityt... doh.gif ...moterys palieka gerus vyrus...absurdu absurdas...i gerus vyrus moterys isikibusios dantimis, nagais ir t.t. ir pan.
o meile, patikek, tikrai baigiasi, kai praregi ir pamatai, kad tavo gerietis yra visai ir ne toks jau geras...melagystes, issisukinejimai, neisteseti pazadai, apsileidimai, piktnaudziavimas kazkuom oi kaip zudo meile...ir zudo negailestingai, negriztamai...o neiseina ir nepalieka tokiu vyru, ne delto, kad patinka smurtai, koliones, izeidinejimai, o buna gyvenime ivairiu situaciju ir sunkinanciu tam isejimui aplinkybiu...ar paciai teko tai patirti, jei tvirtini, kad moterims tai patinka? doh.gif ...
Atsakyti
Nepykit, bet Jus man truputi lopas atrodot blush2.gif isleidzia zmona pas kolega pasisveciuot ax.gif negalejot kartu kur nuvaziuot? Ka jus veiket tuo metu, kai ji po uzsienius trankesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 11 30, 17:18)
Nepykit, bet Jus man truputi lopas atrodot blush2.gif  isleidzia zmona pas kolega pasisveciuot ax.gif  negalejot kartu kur nuvaziuot? Ka jus veiket tuo metu, kai ji po uzsienius trankesi g.gif

paskaitykit visas zinutes, tada suprasit....
Atsakyti
Tai skaiciau. Viska gerai daret, tik zmona sugalvojo iseit. O tie pasakymai "gal gimus vaikui per mazai demesio buvo", tai cia lyg tarp kitko. Save pristatot kaip tobula vyra, nekalta visai.
Papildyta:
O man keista, kad kartu negalejot niekur nuvaziuot pasibut, viena ja isleidot. Negalejot ar nenorejot? Gal tiek abejingas buvot, tiek priprates per 12 metu, kad net nepagalvojot ir nebematet, kad su jumis moteris gyvena. ir priedo is kuno ir kraujo.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 11 30, 17:25)
Tai skaiciau. Viska gerai daret, tik zmona sugalvojo iseit. O tie pasakymai "gal gimus vaikui per mazai demesio buvo", tai cia lyg tarp kitko.  Save pristatot kaip tobula vyra, nekalta visai.
Papildyta:
O man keista, kad kartu negalejot niekur nuvaziuot pasibut, viena ja isleidot. Negalejot ar nenorejot? Gal tiek abejingas buvot, tiek priprates per 12 metu, kad net nepagalvojot ir nebematet, kad su jumis moteris gyvena. ir priedo is kuno ir kraujo.

kartoju - nieko as cia negrazinu ir tikrai nesu tobulas vyras.... atostogauti ir visur kitur isvaziuodavom visa seima kartu... viskas buvo kaip tikroj seimoj... tiesiog ji nori, kad pagyventu del saves.... ne syki taip sake, tad ir keliavo viena... del saves.... o del neisleidimo ir panasiai, manau, kad kai zmogus kazko nori, drausk nedraudes, vistiek savo pasieks....
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2011 11 30, 16:03)
nu ir briedas...dar neteko tokio skaityt... doh.gif ...moterys palieka gerus vyrus...absurdu absurdas...i gerus vyrus moterys isikibusios dantimis, nagais ir t.t. ir pan.
o meile, patikek, tikrai baigiasi, kai praregi ir pamatai, kad tavo gerietis yra visai ir ne toks jau geras...melagystes, issisukinejimai, neisteseti pazadai, apsileidimai, piktnaudziavimas kazkuom oi kaip zudo meile...ir zudo negailestingai, negriztamai...o neiseina ir nepalieka tokiu vyru, ne delto, kad patinka smurtai, koliones, izeidinejimai, o buna gyvenime ivairiu situaciju ir sunkinanciu tam isejimui aplinkybiu...ar paciai teko tai patirti, jei tvirtini, kad moterims tai patinka? doh.gif ...

Meilę žudo ir paprasčiausias nuobodulys, ir pernelyg geras gyvenimas ne tik jūsų paminėti aspektai. Matosi, kad mažai gyvenimo matėte, arba matėte jį tik iš šiukšlinosios jo pusės rolleyes.gif Aš pvz buvau palikusi vyrą, nes nuo jo gerumo vemti vertė ir ka? Bloga jau buvo nuo to gerumo, dėmesingumo, užkniso man tempiamos gėlės kas dieną į namus, o dar tas: zaiki tau gal to, zaiki gal ano.. Ne visoms moterims šito paprasčiausiai reikia bigsmile.gif O jums kogero teko patirti tai ko manęs klausėte, kad taip gyvenimas jums vien tik mėšlinai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 29, 16:54)
Skaitau Geforce postus ir nesuprantu, koks jis yra zmogus is tikro  g.gif Tie visi postai persunkti minkstumo, asaroniu, verkslenimo ta pati per ta pati "as per geras, as per minkstas, as per zioplas, as per daug leidau, as per daug pasitikejau, as per daug as per daug....". Deja, turbut tiesa yra ta, kad jus ir esat is tu geru minkstu vyruku, bet daug moteru tokie uzknisa iki negalejimo. Jau vien tas lindimas su gelem, kai ji nei paziuret i jusu puse nenori. Tikiuosi rasit tokia moteri, kuri dievins ta jusu geruma, bet sita faktas, kad nebe. Man asmeniskai vyras turi buti vyras : tureti tvirta zodi, pavydo gaidele, demesingumo bent lasa, tvirtumo ir grieztumo. 100 proc duodu, kad jei man vyras leistu eiti kur as tik uzsinoriu, vaziuoti pas ka tik noriu, kada tik noriu ir kiek tik noriu, apgaudineciau ji ir nei nemirkteleciau  doh.gif Gi vistiek su gelem pasitiks  lotuliukas.gif

Sekmes jums tvarkantis su dabartine padetimi ir randant tikraja laime gyvenime  4u.gif

Hey, tai moteros ko jums pagaliau reikia? Turėjau tvirtą žodį, pavydėjau, demesingumo na gal lašą, tvirtumo irgi buvo, o griežtumo išvis daug, gėliu parnešdavau pora kart į metus, bet vistiek išsiskyrėm biggrin.gif Taigi čia kiekvienam skirtingai, tau gal ir reikia tokių vyro savybių, bet kitai ne. Kaip tu gali dabar jį teisti, kad jis žioplas, ištižęs, ir dar bala žino koks, jeigu jis toks yra? Kažkas jį tokį išauklėjo, tas kas auklėjo irgi turbūt buvo išauklėtas taip auklėti ir t.t Tai ką šitoj vietoj galima kaltinti? Ogi nieko!
O autoriui, žinau vyruti kaip tu jautiesi, stiprybės tau, nepasiduok emocijoms (čia svarbiausia) ir eik laimės ieškoti, nes su tokia neapsisprendėle jos nerasi.
Ir dar, gerai pagalvok, ar tu ją myli, ar tiesiog prisirišęs esi, nes čia du esminiai skirtingi dalykai. Sėkmės
Atsakyti
As ne vyras, bet pasakyti galiu, kad gal irgi per gera buvau savaljam... Tiesa, tame "per geras" telpa l.daug.... ir ne tik teigiamu dalyku, bet... kita vertus gal as kazka kitaip daryt pradejau arba jis raregejo, ens pasibastes pnepilna pusmeti sugrizo, kai gyventi su kita nesigavo visiskai... NEaisku kas dabar bus ir kaip bus, bet... zmogus laimingas gali buti tik budamas savimi. Ir... zmoniu skoniais skirtingi visame kame....
Atsakyti
Nepykit, autoriau, bet net visu jusu zinuciu neistengiau iki galo perskaityti 4u.gif Gal leisit man pasisakyti, net nezinant tikros situacijos. Kiek spejau perskaityti, man toks vyras nepatiktu. Mato, kad as slystu is ranku, kad gali mane prarasti ir nieko nedaro? doh.gif Jeigu susizaveciau kitu vaikinu, zinot kas mane sustabdytu? Kai mano vyras, paemes mane uz rankos, ramiai, bet tvirtai paaiskintu: zinau apie tavo romana. Man jis nepatinka, jis mane skaudina, zemina ir su juo neketinu taikstytis. Bet jeigu tu nori likti su manim, visu pirma, tuoj pat nutrauki rysius su juo, antra <...> (isirasykit pagal situacija). Tai buti vyriskas gestas. Zino ko nori ir to siekia. Su tuo kas jam nepatinka - nesitaiksto (!!!). Nesupykit, bet tai labiausiai atstumianti jusu savybe (zinoma, kiek jas galima izvelgti is keliu zinuciu, parasytu internetu) - taiktymasis su viskuo, kad tik 'ji liktu su manim'. Kad ir kiek idealizuojame ta meile, as nenoreciau kad mano vyras pateisintu bet koki mano elgesi. Tai butu skuduras, o ne tvirtas, patikimas vyras nuo gyvenimo negandu. As noreciau, kad mano vyras, kad ir kaip stipriai mane myletu, neleistu saves zeminti ar skaudinti. Nei man, nei kam kitam. Taskas.

Kas gali priversti isimylejusia ar susizavejusia moteri susimastyti? Suvokimas, kad savo elgesiu ji daro nepakeiciamus ir negrazinamus dalykus. Jeigu mato, kad palaksciusi kazkur, gales grizti atgal ir dar buti sutikta su gelemis doh.gif na tai atleiskit, bet bent baimes viso to prarasti pas ja bus lygiai nulis. Lygiai toks pats nulis bus ir pagarbos vyrui. Nezinau, ar ant tokio pagrindo galima pastatyti tvirtus santykius unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2011 12 01, 00:39)
As ne vyras, bet pasakyti galiu, kad gal irgi per gera buvau savaljam... Tiesa, tame "per geras" telpa l.daug.... ir ne tik teigiamu dalyku, bet... kita vertus gal as kazka kitaip daryt pradejau arba jis raregejo, ens pasibastes pnepilna pusmeti sugrizo, kai gyventi su kita nesigavo visiskai... NEaisku kas dabar bus ir kaip bus, bet... zmogus laimingas gali buti tik budamas savimi. Ir... zmoniu skoniais skirtingi visame kame....

Na va, antras puikus pavyzdys autoriui, kokios ateities galite tiketis. Jeigu naujajam vyrui nepatiks jusu zmona ir jis ja 'praspirs', galite tiketis, kad jinai sugris cool.gif

Kodel zmones PATYS leidzia save sitaip skaudinti ir zeminti? Nekaltinkite kito zmogaus, PATYS pasirenkate toleruoti toki elgesi, patys uzdegate jam zalia lempute - stai toki elgesi as ir toliau pateisinsiu, ir ateityje galesiu atleisti. Nesuprantu, kur jus tikites nuvaziuoti su tokiais santykiais? sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Geforce @ 2011 11 30, 15:33)
kartoju - nieko as cia negrazinu ir tikrai nesu tobulas vyras.... atostogauti ir visur kitur isvaziuodavom visa seima kartu... viskas buvo kaip tikroj seimoj... tiesiog ji nori, kad pagyventu del saves.... ne syki taip sake, tad ir keliavo viena... del saves.... o del neisleidimo ir panasiai, manau, kad kai zmogus kazko nori, drausk nedraudes, vistiek savo pasieks....

Drausti negalima, bet toleruoti irgi nereikia. Zmona turi zinoti, kad neleisite jai sedeti ant dvieju kedziu. Nori - iseik, bet kelio atgal nebus. O jusu atveju tai skamba sitaip - nori - eik, lauksiu atves su gelemis wub.gif Jus ta vadinate meile, as, atleiskite, matau tik nepasitikinti savimi, nemylinti ir negerbianti saves vyra. Atleiskite, kad taip grubiai, bet man aukos vaidmuo labai nepatrauklus 4u.gif
Atsakyti