QUOTE(MK. @ 2011 12 01, 16:14)
Nėr meilės tai nėr. Ji pasakė, kad jautėsi aukle ar tarnaite. Greičiausiai yra žmogus, kurį ji pamilo. Šalia kurio ji bus moteris.
pamilo???? Na gi rasau, kad jis uzienyje... pamilti galima, sutinku, bet ar tai meile? Netikiu tuo.... Isimylejimas- taip... O ar jauciasi moterimi, cia klausimas, nes kartu leidzia laika nebent prie kompo... Susitike buvo tris kartus po 4-5 dienas maximum.... Man asmeniskai, tai isimylejimas, bet tikrai ne meile.... Is pradziu visos moterys jauciasi moterimis, kai isimyli, bet ar veliau nebus tas pats? niekas i si klausima taip ir neatsakys....
Papildyta:
QUOTE(Toozikas @ 2011 12 01, 16:11)
Kovok, tik pasistenk neįkyrėti jai. O aš tavo vietoje, tai palikčiau viską likimo valiai, nes per prievartą jeigu netyčia ir pavyks ją susirgąžinti, tai tu liksi skuduru jai. Gyvenk dabar, čia ir sau, o likimas tau parodys, kaip viskas bus.
Aciu, Toozikai... Siaip tu absoliuciai teisingai kalbi... rodos, kad mano situacija isgyvenai

QUOTE(Geforce @ 2011 12 01, 15:26)
pamilo???? Na gi rasau, kad jis uzienyje... pamilti galima, sutinku, bet ar tai meile? Netikiu tuo.... Isimylejimas- taip... O ar jauciasi moterimi, cia klausimas, nes kartu leidzia laika nebent prie kompo... Susitike buvo tris kartus po 4-5 dienas maximum.... Man asmeniskai, tai isimylejimas, bet tikrai ne meile.... Is pradziu visos moterys jauciasi moterimis, kai isimyli, bet ar veliau nebus tas pats? niekas i si klausima taip ir neatsakys....
Papildyta:
Aciu, Toozikai... Siaip tu absoliuciai teisingai kalbi... rodos, kad mano situacija isgyvenai
Papildyta:

Na nevisai tavo, bet kažką arti to

ir čia viskas labai glaustai, nenoriu išsiplėsti, bet žinok, jeigu tu paskui ją ant kelių šliauši, bus tik blogiau. jeigu jums lemta būti kartu, ji susivoks ką daro, ir pati ateis pas tave prašyti atleidimo. O jeigu taip ir nenutiks, tai nenukabink nosies, vadinasi tai naujas tavo, dar geresnis kelias, geriau praterioti 12metų, negu visą gyvenimą.

QUOTE(Geforce @ 2011 12 01, 16:26)
Papildyta:
Papildyta:

supranti, ji tai tiki gal, kad pamilo. tai rei6kia, kad tu esi nebemylimas. viskas. Kažkur kažką praleidai, netikiu, kad moteris skirtųsi su geru vyru. Nebent pamilsta kitą...
Yra begalš šeimų, kur moteris ir jaučiasi moterimi. O kiek čia SM mamkų, kurios profilio info prie vaikų rašo vyrus??? bet ai, čia tik niuansai.
QUOTE(Toozikas @ 2011 12 01, 16:11)
Kovok, tik pasistenk neįkyrėti jai. O aš tavo vietoje, tai palikčiau viską likimo valiai, nes per prievartą jeigu netyčia ir pavyks ją susirgąžinti, tai tu liksi skuduru jai. Gyvenk dabar, čia ir sau, o likimas tau parodys, kaip viskas bus.
kad viska, ka jauciu ir galvoju - jau pasakiau.... dabar belieka palikti viska laikui ir jos apsisprendimui.. As kazkaip nelabai galiu daugiau kazka ir padaryti sioje situacijoje.... Tik laukti ir kazko sulaukti.....
Papildyta:
QUOTE(MK. @ 2011 12 01, 16:34)
supranti, ji tai tiki gal, kad pamilo. tai rei6kia, kad tu esi nebemylimas. viskas. Kažkur kažką praleidai, netikiu, kad moteris skirtųsi su geru vyru. Nebent pamilsta kitą...
Yra begalš šeimų, kur moteris ir jaučiasi moterimi. O kiek čia SM mamkų, kurios profilio info prie vaikų rašo vyrus??? bet ai, čia tik niuansai.
na bus kaip bus.... as manau, kad dabar viskas priklausys nuo JOS sprendimo.... Atgal ziureti ir kazko galietis, kad nepadariau to ar ano, kokia prasme??? as ziuriu i prieki ir mastau, kad tu paciu klaidu nepadaryciau antra karta.....
QUOTE(Geforce @ 2011 12 01, 18:00)
kad viska, ka jauciu ir galvoju - jau pasakiau.... dabar belieka palikti viska laikui ir jos apsisprendimui.. As kazkaip nelabai galiu daugiau kazka ir padaryti sioje situacijoje.... Tik laukti ir kazko sulaukti.....
Papildyta:
na bus kaip bus.... as manau, kad dabar viskas priklausys nuo JOS sprendimo.... Atgal ziureti ir kazko galietis, kad nepadariau to ar ano, kokia prasme??? as ziuriu i prieki ir mastau, kad tu paciu klaidu nepadaryciau antra karta.....
Papildyta:
va ir teisingai. Galbūt ji susivoks klydus, galbūt ne. Pradėsi naują gyvenimą tada ir nekartosi tų pačių klaidų.
QUOTE(Geforce @ 2011 12 01, 10:39)
na nieko cia baisaus.. Geriau tiesiai sviesiai parasyti, kaip jus ir padarete. Aciu uz pastabas. Pakartosiu, kad zmonai grizus is keliones, as iskart jos paklausiau apie tai ... Pasakiau, kad man atrodo, jog yra kitas zmogus... Ji nieko nepasake, tiesiog eme verkti... Tai ar dar kazka reikia klausti??? Kam? ?Juk aisku ir taip.... Antras dalykas.... Jei zmogus blaskosi - reikia laiko, turbut, priimti sprendimui.... tegul priima tada.. As palauksiu...
Skystas as, sutinku, bet padarysiu viska, kad veliau netureciau pagrindo gailetis, kad kazko nepadariau, noredamas musu santykius issaugoti... Kartoju - manau, kad zmonai dabar sunku paciai... Siuliau nueiti pas psichologa, nenori metyti pinigu... Manu ,akd tai tikrai padetu, nes zmogui depresija, stipriai pasimetus.... Del to taip viskas ir yra...
Cia mano nuomone....
Teisingai sakote - ant dvieju kedziu sedeti negalima... Kol kas ji ir nesedi... Tiesiog pabuvo, susizavejo ir tiek... Manau, kad laikas grizti i realybe.... Pati suvokia, kad laukia nezinia... Gal baisu apsisprest... Kodel tureciau daryti zmogui "spaudima" skubinant priimti sprendima?? Tegul pamasto gerai, viska apgalvoja.... O tada matysim....
As esu atkaklus kovotojas ir kovosiu, nenuleisiu ranku del JOS, kol niekas neaisku....
Skystas as, sutinku, bet padarysiu viska, kad veliau netureciau pagrindo gailetis, kad kazko nepadariau, noredamas musu santykius issaugoti... Kartoju - manau, kad zmonai dabar sunku paciai... Siuliau nueiti pas psichologa, nenori metyti pinigu... Manu ,akd tai tikrai padetu, nes zmogui depresija, stipriai pasimetus.... Del to taip viskas ir yra...
Cia mano nuomone....
Teisingai sakote - ant dvieju kedziu sedeti negalima... Kol kas ji ir nesedi... Tiesiog pabuvo, susizavejo ir tiek... Manau, kad laikas grizti i realybe.... Pati suvokia, kad laukia nezinia... Gal baisu apsisprest... Kodel tureciau daryti zmogui "spaudima" skubinant priimti sprendima?? Tegul pamasto gerai, viska apgalvoja.... O tada matysim....
As esu atkaklus kovotojas ir kovosiu, nenuleisiu ranku del JOS, kol niekas neaisku....
Jus tiek pasiryzes viska jai atleisti, kad tik ji liktu kartu, kad net nepagalvojate, koks tas tolimesnis buvimas kartu gali buti. Kaip jausites jai kazkur isejus ar isvaziavus pas ta pacia drauge? Ar pasitikesite, nepavydesite, netikrinsite, neeisite is proto, nepriekaistausit? Ar jausites mylimas, geidziamas? Dabar atrodo viskas grazu, svarbiausia kad ji liktu kartu, bet nematote kitos to medalio puses, kuri nori nenori pasirodytu visu grazumu,
Visko gyvenime buna ir niekas negali pasakyti kaip butu, o gal ji tikrai suvoktu padariusi klaida ir duagiau jos nekartotu? Bet as kazkaip linkus manyti, kad savo klaidas mes ivertinam, kai uz jas liekam pakankamai 'nubausti' - saltumu, pykciu ar bet kokia kita naturaliai kylancia reakcija. Jeigu jos nuklydimai i sona jai 'nekainavo' nieko ir lengvai paprastai gali grizti namo, ar kita kart, pasitaikius pagundai, ji ivertins tai, ka turi?

Galiausiai, ar nesusimastete, kad kovojate netinkamais budais? Juk su povandeniniu laivu i sausuma neplauksi, taip ir cia reikia atitinkamos artilerijos. Ir gal as klystu, bet manau kad geles ir tylus visko atleidimas ir ignoravimas tikrai ne tai, kas dabar gali paveikti jusu zmona. Norite jai padeti tai leiskite jai suprasti, ka ji gali prarasti. Paprasykite isiskraustyti, kol ji apsispres. Parodykite, kad toks jos elgesys jus ne tik liudina, bet ir piktina.
P.S. Moterys, kaip ir vaikai, asaras kartais naudoja ne is gailescio ar kaltes jausmo, o tik manipuliuodamos kitu jausmais.
QUOTE(Geforce @ 2011 12 01, 13:52)
Bus kaip bus, bet sirdies kamputyje tvirtai tikiu, kad visa si istorija baigsis laimingai... As visada optimistas, kad ir kas benutiktu....
As irgi tikiu viskas bus gerai. Beja ta 'gerai' ir 'laimingai' as suvokiu ne kaip zmonos likima su jumis, isisgandus, kad su kitu gali nepavykti

Geforce, ar tu pats nuo saves nepavargsti
Jau daug temu SM isgvildenau, bet dar nei vienas dalyvis manes taip nevargino
Vien jusu zinutes - tie daugtaskiai po kas antro zodzio, tas melancholiskumas, susitaikymas su viskuo, bevaliskumas. Tikiu, kad esat geras zmogus, nu bet jau jetus jetus, kas per daug tas per daug

Leiskite žmonai smurtauti iki pilnos laimės . Ir už tai dar atsiprašykite .
QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 02, 01:42)
Geforce, ar tu pats nuo saves nepavargsti
Jau daug temu SM isgvildenau, bet dar nei vienas dalyvis manes taip nevargino
Vien jusu zinutes - tie daugtaskiai po kas antro zodzio, tas melancholiskumas, susitaikymas su viskuo, bevaliskumas. Tikiu, kad esat geras zmogus, nu bet jau jetus jetus, kas per daug tas per daug 

na zinau, kad Jums nepatinku.. Taciau toks jau esu, koks esu.... Visiems patikti neimanoma....
QUOTE(Geforce @ 2011 12 02, 11:57)
na zinau, kad Jums nepatinku.. Taciau toks jau esu, koks esu.... Visiems patikti neimanoma....
Negaliu sakyt, kad nepatinkat, nes nepazystu jusu, bet tai kaip rasote, na priesiskai nuteikia, faktas. Kilstelkit galva siek tiek auksciau, pazvelkit i gyvenima be zmonos siek tiek optimistiskiau ir viskas bus ciki

QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 02, 14:25)
Negaliu sakyt, kad nepatinkat, nes nepazystu jusu, bet tai kaip rasote, na priesiskai nuteikia, faktas. Kilstelkit galva siek tiek auksciau, pazvelkit i gyvenima be zmonos siek tiek optimistiskiau ir viskas bus ciki 

Faktas? nes nuteikia priešiškai JUS? Viešpatie, žmogelis skirsis, vaiką matys tik kartais, visas gyvenimas verčiasi aukštyn kojom, o čia dar reikia kažkokio menamo vyriškumo, skyrybos ženklais reiškiamo... Pažiūrėčiau kaip pati raudotumėt , vyrui išeinant, ne iki tritaškių būtų.