Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų mažylis žaidžia su žaislais?

Na mano aciu dievui jau po truputi pradejo zaisti, nes iki siol tai tik sakydavo:"tu daryk ".O dabar jau ir paspalvina (sienas ir grindis) blush-anim-cl.gif ir vat vezimuko lelems prisireike ir maitinti pradejo ir ant puodo sodinti ir vynioti i dekucius ir nesioti ant ranku dainuojant dainele.Bet... ne per ilgiausiai.Kokia 10-15 min max.O darzeli aukletoja sako kad labai piesia ant molberto.Na tai vat.Tai cia pirmi rimtesni musu pasiekimai. biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis tai knygu megejas.. Mes namie daug skaitom visi...Ir jis savo knygas "skaito".. Aisku ir papleso, palamdo...Is zaislu tai megsta masinytes ir lego..bet su lego vienas nezaidzia, jei as ka nors statau tai ir jis prisijungia.. Ir piesia, spalvina...Na bet jis kompanijos zmogus tai vienam jam nuobodu.. Visa diena darzely su vaikais priprates... smile.gif
Atsakyti
O mano lialia visai su žaisliukais nežaidžia.Na pavyzdžiai ką jis veikė šiandien...ryte siuto su broliu(ryzinosi), po to nuplėšė grindų apvadą ir pusę dienos tampė po kambarius, paskui plėšė tapetus, o į žaislus nė kreiva akim nežiūri.O va vakar nupirkau į tuliką šepetį klozetui valyti su įdėkliuku, va tai nežinau kada į vietą pastatysiu, nes maniškiui čia pakolkas pats geriausias žaislas.o šiaip tai labiausiai mėgsta per kompiuterio klaviatūrą maigyti ir mobiliuoju kalbėtis. smile.gif
Atsakyti
Mano mažyliui įdomūs tik tie žaislai, kurie groja arba barška. Ir tie patys greit nusibosta. Todėl karts nuo karto vienus žaislus sudedu į maišą ir paslepiu, o kitus duodu jam. Tada bent 10 min. būna ramu ax.gif .
Atsakyti
Mes irgi turim du maisus zaislu, kuriuos pakaitomis duodame zaisti - kaip nauji.
Atradimas - suveriamas klounas: isardo, sudeda, nesioja, ,, verda arbata'' ir duoda jam atsigerti. Linksmas vaizdelis.
Labai patinka masina, kuria pati gali vazineti. Pasirodo mergaitems masinos irgi patinka:)
Atsakyti
na maniskei 17men.ir turim ta pacia problema...su zaislais nezaidzia-nebent trumpam,kur koki garsa skleidzia tuos pajudina...tuos ,kuriuos reik stumdyt-duoda man kad stumdyciau,o jai tada juoko buna biggrin.gif tai mama ar tetis su leliu vezimuku laksto aplink kambari ar koki veziojama kita zaisla ,kur garsus skleidzia stumdo...tai jai tada patinka...tik padek i vieta-vel iteikia i rankas ,kad stumdytum doh.gif knygutes kartais sudomina...pasaku jokiu neklauso...rdau internete lavinamuju zaidimeliu-bet toji nezidzia...ir ka daryt?skau i darzeli leisiu-gal tada prades dometis ir megzios kitus vaikus?ir zaislai bus idomus,ir ant puoduko sesis???
na,kai paskaitai,kad jau nuo 1m vaikai turi bokstus is kaladeliu statyt-susimastai,kodel taviskis nedaro?ar tai kazkoks atsilikimas,ar vadinamoji-hipertonize ar kaip ten vadinasi,kai vaikas vietoj nenustygsta ir ties niekuo negali susikaupt?
patinka maniskei stalciu atidarinet ir viska ismetyt,su mamos kosmetika zaist,pultai,rubai ir pan...bet tik ne zaislai??? g.gif
Atsakyti
Maniškis tai mašinų manjakas - turi jų pilną dėžę doh.gif ,tai labai noriai žaidžia - išrikiuoja, stumdo, burzgia, avarijas daro - gražu žiūrėti, net nemėgsta kai prieini "padėti".
Dar kartais kaladėles prisimena smile.gif Daugiau jokie žaislai nedomina schmoll.gif
Ai, dar kas keista berniukui - mėgsta pliušinius meškučius ( apsikabina, nešioja, bučiuoja) thumbup.gif - nu jis pas mane švelnukas toks wub.gif
Atsakyti
Mano mažoji irgi su žaislais žaidžia mažai, dažniausia sekioja mane ir klausinėja ką aš darau. Bet šiaip mergina fantazijos turi - vakar iš kaladėliu kažką sudėliojo ir sako - čia asilas smile.gif
Atsakyti
Matulencijaus megstamiausi zaislai: pultai, mobiliakai, kompas, ivairus tecio irankiai, taip pat megsta "paskaityti" knygeles. Mes zaidziam ir su pliusiniais zaisliukais, pasisodina ir kalbina: kaip tau sekasi, ar nesergi, ar pavalgei... Labai juokinga buna stebeti biggrin.gif
Atsakyti
Mano visiškai nežaidžiasu jokiais žaislais. Tik nuperki ka nors naujo, tai džiaugsmas trunka vos akimirka. Lėlytės visos nurengtos, išsukinėtom kojom.
Bet va piešti, tai megėja. Visos sienos, durys, visi jos rūbeliai apipiešti, rankos ir burna ir žinoma jos piešimo sąsiuvinys pilnas pripieštas rutuliukų.
Atsakyti
mano nykstukas nelabai domisi vaikiskais zaislais nebent jis butu dar tik neseniai nupirktas ir dar neatsibodes, bet jam yra geriau nueiti i virtuve, ten gi tiek geru dalyku, kai atsidarai kokia spintele, ar nueini i vonia pasieme sepetuka kur reikia valyti tualeta, ar stoveti prie tualeto ir atidaryneti ir uzdaryneti dangti ar uleisti vandeni, juk tai yra zymiai idomiau ir dar kas labaiu traukia, kad prie jo mama neleidzia buti
Atsakyti
Maniskis kai vienas tai eina ir daro sposus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif <bet kai susitikom su draugem-jos irgi turi vaiku skirtumas tarp kiekvieno 2-3 savaites tai maniskis zaide thumbup.gif palyginus su kitais.O taip-indai,puodai,dulkiu siurblys tongue.gif
Atsakyti