Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų mažylis žaidžia su žaislais?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cha cha kaip smagu buvo paskaityti ir ideju pasikrauti thumbup.gif o as mamytes, vakar atradau su kuo mano dukryte megsta zaisti - o gi su pinigeliais thumbup.gif clap.gif su centais mirksiukas.gif paduodu kruva, taj delioja is vienos lekstutes i kita, arba pinigine daviau, taj ten irgi popieriukus kaisioja biggrin.gif va tik geraj kad i burnyte nekisa, nes tada jau nelabai gerai butu schmoll.gif taj va, taip ir leidziam diena, pinigelius skaiciuojamir teletabius ziurim clap_1.gif o siaip taj daug ko isbandyta, ir viskas su amziu taj ateina taj praeina ....
Atsakyti
Maniskiui nauja banga uzejo... zaisti su balionais.. as turiu pusti ir paleisti.... tada balionas pradeda skraidyti, leisdamas ora, o mazasis begioja nuo jo is laimes kvatodamas... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 03 20, 19:35)
Maniskiui nauja banga uzejo...  zaisti su balionais..  as turiu pusti ir paleisti.... tada balionas pradeda skraidyti, leisdamas ora, o mazasis begioja nuo jo is laimes kvatodamas...  lotuliukas.gif  doh.gif

cia tai geras thumbup.gif ,dukra paskaite,sako,o mama ir as su broliu taip pabandysiu drinks_cheers.gif doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(joviliukste @ 2008 03 20, 18:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cha cha kaip smagu buvo paskaityti ir ideju pasikrauti  thumbup.gif  o as mamytes, vakar atradau su kuo mano dukryte megsta zaisti - o gi su pinigeliais  thumbup.gif  clap.gif su centais  mirksiukas.gif  paduodu kruva, taj delioja is vienos lekstutes i kita, arba pinigine daviau, taj ten irgi popieriukus kaisioja  biggrin.gif  va tik geraj kad i burnyte nekisa, nes tada jau nelabai gerai butu  schmoll.gif taj va, taip ir leidziam diena, pinigelius skaiciuojamir teletabius ziurim  clap_1.gif o siaip taj daug ko isbandyta, ir viskas su amziu taj ateina taj praeina ....

sitas budas sudetingesnis biggrin.gif ,mano sunus ne toks patikimas schmoll.gif ,galim ir be pinigu likti po jo paskaiciavimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na aš tai pinigėlių savo vaikui žaisti neduočiau.. Kas kad į burną nededa, bet vistiek maža kas čiupinėjo juos prieš tai.... Neveltui sakoma,kad pinigai pats nešvariausias daiktas.
Draugė dirbo parduotuvėlėj tai sakė, kad ją vieną kart net supykino, kai į parduotuvę užėjo bomžas apsipirkti ir pinigus iš kojinės išsitraukė blink.gif
Atsakyti
As irgi pinigu neduociau ypac centus,bet pinigine kartais tenka duoti kad ramus pasedetu 5min.Pries menesi buvau akropoli kazka pirkau ir daviau maziui pinigine palaikyti kad ramus pabutu,tai atvaziavom namo,paziuriu kad nera dokumentu nuo masinos doh.gif,gerai kad paskui atsirado kai kita karta vaz i akropoli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaP @ 2008 03 21, 12:34)
As irgi pinigu neduociau ypac centus,bet pinigine kartais tenka duoti kad ramus pasedetu 5min.Pries menesi buvau akropoli kazka pirkau ir daviau maziui pinigine palaikyti kad ramus pabutu,tai atvaziavom namo,paziuriu kad nera dokumentu nuo masinos doh.gif,gerai kad paskui atsirado kai kita karta vaz i akropoli biggrin.gif

geras doh.gif variantas,kai vaikai nezaidzia tai mamos duoda viska,kad tik vaikas kelias minutes uzsiimtu.As taip masinos raktelius padaviau,tai po to siuksliu dezej juos radau doh.gif (pasigedus ieskojau,tai gerai,kad dasuto kur galiu rasti),o tai butu i lapes iskeliave doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 03 21, 15:02)
geras  doh.gif variantas,kai vaikai nezaidzia tai mamos duoda viska,kad tik vaikas kelias minutes uzsiimtu.As taip masinos raktelius padaviau,tai po to siuksliu dezej juos radau  doh.gif (pasigedus ieskojau,tai gerai,kad dasuto kur galiu rasti),o tai butu i lapes iskeliave  doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Na ko tik maži išdykėliai neiškrečia doh.gif
Atsakyti
Maniškis jau beveik 3 metų, bet nesiteikia žaist su savais žaislais, jam geriau koks tėvelio telefonas, ar teliko distancinis, vis per kanalus junginėja arba vaidina kad jam dėdė skambina lotuliukas.gif dabar robotą tėvas nupirko, bet pačiupinėjo ir padėjo, nebeįdomu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 03 21, 17:52)
Maniškis jau beveik 3 metų, bet nesiteikia žaist su savais žaislais, jam geriau koks tėvelio telefonas, ar teliko distancinis, vis per kanalus junginėja arba vaidina kad jam dėdė skambina  lotuliukas.gif dabar robotą tėvas nupirko, bet pačiupinėjo ir padėjo, nebeįdomu  schmoll.gif  schmoll.gif

va va,musu tevelis retai buna namie,tai kai gryzta savo suneliui nieko negaili,tai syki gryzes padave vaikui savo mobilu pazaisti,pazaide lygiai puse minutes,nes telefonas atsidure kavos puodelyje lotuliukas.gif doh.gif ,pamoka teveliui buvo thumbup.gif
Atsakyti
Kartais pazaidzia su savo zaisliukais, bet gana retai. Turi kelis mylimiausius zaisliukus, tai dar siek tiek domina. Daugiausia zaidzia darzelyje. Turim vezima lelems vezioti tai duodames po kambari kartu su lele tongue.gif O siaip dar patinka mamos rankinuke revizija padaryti ir pinigine patikrinti kiek ten pas mama pinigeliu doh.gif! Vienu zodziu nenuobodziaujam.
Atsakyti
Maniškė tai žaidžia, bet su visokiomis smulkmenomis, krausto, dėlioja, ypač su visokiais niekučiais iš kinderių, barbių ir kitų lėlių priedais. Dar labai "skaito" sava kalba knygas, dabar tai pats mėgiamiausias dalykas...
Atsakyti
Iš žaislų pas mus "topas" - modeliukai.
Buvom svečiuose, kur jau berniukas paauglys. Tai davė pažaisti modeliukus tokius didesnius. Taip patiko, kad namo juos parsivežėm ir miegot su jais reik smile.gif
Man tai baisūs jie jau, nes žaidimui tai nepritaikyti. Ratai nulakstė ir kitos detalės krenta (gerai, kad į burną nededa,kas nulūžta, tai man atneša ir atiduoda), bet vis tiek stumdo, burzgia ir pasiemęs lekia prie lango į gatvę žiūrėt...
Kiek turėjom visokiu mašinyčių spalvotų gražiu, tai matyt asociacijų su tikrais automobiliais nekelė. Daiktas su ratukais ir tiek. O dabar vat vaikui atradimas, kad turi tokias tikras mašinas smile.gif
Atsakyti