Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų mažylis žaidžia su žaislais?

QUOTE(ingere @ 2008 03 21, 20:50)
Maniškė tai žaidžia, bet su visokiomis smulkmenomis, krausto, dėlioja, ypač su visokiais niekučiais iš kinderių, barbių ir kitų lėlių priedais. Dar labai "skaito" sava kalba knygas, dabar tai pats mėgiamiausias dalykas...

jega thumbup.gif turim pirma vaika kuris zaidzia,smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2008 03 21, 21:05)
Iš žaislų pas mus "topas" - modeliukai.
Buvom svečiuose, kur jau berniukas paauglys. Tai davė pažaisti modeliukus tokius didesnius. Taip patiko, kad namo juos parsivežėm ir miegot su jais reik smile.gif
Man tai baisūs jie jau, nes žaidimui tai nepritaikyti. Ratai nulakstė ir kitos detalės krenta (gerai, kad į burną nededa,kas nulūžta, tai man atneša ir atiduoda), bet vis tiek stumdo, burzgia ir pasiemęs lekia prie lango į gatvę žiūrėt...
Kiek turėjom visokiu mašinyčių spalvotų gražiu, tai matyt asociacijų su tikrais automobiliais nekelė. Daiktas su ratukais ir tiek. O dabar vat vaikui atradimas, kad turi tokias tikras mašinas smile.gif

laukiu ir as kol mano vaikinas susidomes modeliukais,dabar kartais paima kokia masinyte pastumdyti,tik gaila kad kolkas labai trumpam ax.gif
Atsakyti
Danielius po truputi pradeda zaisti, aisku geresni zaislai virtuves spintelese, telefonai ir viskas ko negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikis-Puikiss: 22 kovo 2008 - 17:41
Musu suneliui 1, 4 - zinoma stalcius iskraustyt irgi didziausias malonumas bigsmile.gif . Bet zaidzia ir su zaisliukais. Masinos, mazajam, visas gyvenimas 4u.gif . Aisku, kuo didesne tuo geriau. Auga busimas vairuotojas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puky @ 2008 03 22, 23:12)
Musu suneliui 1, 4 - zinoma stalcius iskraustyt irgi didziausias malonumas bigsmile.gif . Bet zaidzia ir su zaisliukais. Masinos, mazajam, visas gyvenimas 4u.gif . Aisku, kuo didesne tuo geriau. Auga busimas vairuotojas blush2.gif

ech o kada maniskis prades dometis masinytemis wub.gif kazkaip jam nelabai, tik traukinys patinka zaislinis kuris pats vaziuoja doh.gif o kas liecia masinas,tai jam ziuriu tikros daro dideli ispudi,tik iseinam i lauka iskar lekia prie msainu, ciupineja , pamperi,ratus, ir sako DI DI thumbup.gif o vat zaislines didi jam vienodai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 23, 04:48)
ech o kada maniskis prades dometis masinytemis wub.gif kazkaip jam nelabai, tik traukinys patinka zaislinis kuris pats vaziuoja doh.gif o kas liecia masinas,tai jam ziuriu tikros daro dideli ispudi,tik iseinam i lauka iskar lekia prie msainu, ciupineja , pamperi,ratus, ir sako DI DI thumbup.gif o vat zaislines didi jam vienodai doh.gif  unsure.gif

O maniskiui atvirksciai tikros didelio ispudzio nedaro, va nebent traktoriai, nes garsiai burzgia biggrin.gif .
O kai su zaislinem zaidzia, tai atsidziaugt negaliu- sliauzioja keturiom po kambari su masina ir burzgia, net seiles i sonus tyksta bigsmile.gif
Atsakyti
Na,maniskiui du metai ir 4 menesiai ir jis siaip daznaiusiai zaidzia su masinytem,dar jam patinka piesti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazos kojytes: 23 kovo 2008 - 12:31
Sveikinu visas mamytes ir ju vaikucius su Sv,Velykom ir linkiu daug sveikatos,laimes ir,kad visos jusu svajones issipildytu!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulapaula: 23 kovo 2008 - 17:14
QUOTE(Asta @ 2008 03 21, 13:13)
Na aš tai pinigėlių savo vaikui žaisti neduočiau.. Kas kad į burną nededa, bet vistiek maža kas čiupinėjo juos prieš tai.... Neveltui sakoma,kad pinigai pats nešvariausias daiktas.
Draugė dirbo parduotuvėlėj tai sakė, kad ją vieną kart net supykino, kai į parduotuvę užėjo bomžas apsipirkti ir pinigus iš kojinės išsitraukė  blink.gif

siaubas koks doh.gif ,kai perskaiciau kad mama dave zaisti su pinigais,net papurte doh.gif butent per pinigus galima susirkti visokiausiom ligom.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 23, 18:20)
siaubas koks doh.gif ,kai perskaiciau kad mama dave zaisti su pinigais,net papurte doh.gif butent per pinigus galima susirkti visokiausiom ligom.

drinks_cheers.gif nu vat man irgi tokie zaislai nepatinka,nors aisku,kartais pati pakisu tokiu nesamoniu,kad baisu doh.gif ,kartais atrodo imk bet ka tik duok ramybes doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulapaula: 24 kovo 2008 - 11:33
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 23, 20:20)

Būtent...Visiškai drinks_cheers.gif , tokie daiktai tikrai skirti ne žaidimui...Bent jau ne tokiems vaikučiams, kurie viską deda į burnytę...
Atsakyti
Negerai negerai tos kapeikos, o maniskiui tai pats fainiausias uzsiemimas ax.gif Aisku buvo mazesnis tai po 5 susikisdavo i burna ir nesiodavosi, man skaudu ziureti, bet ne visada nusaugai, ypac kai mociute viska leidzia... Dabar zaidzia, bet nebekisa i burnyte, bent tiek gerai, nes as pati esu pries tokius dalykus...sakysit neduok pinigu ir nezais...jis randa, ne tik mano, bet ir visu kitu pinigines ir pareina su pilnom rankom....ai ka jau padarysi, kiti nuo zemes kramtomas gumas ima ir valgo, zemes kisa i burna...jei vaikas nedaro to padarys kazka kita smile.gif
Atsakyti