QUOTE(Dalyja @ 2011 11 29, 22:20)
QUOTE(Maggie @ 2011 11 29, 14:32)
QUOTE(kristukass @ 2011 11 29, 14:36)
kai uzmeciau tik aki, tai pagalvojau wouw
QUOTE(jlclove @ 2011 11 29, 20:51)
tikrai pasaka primena
QUOTE(gotte @ 2011 11 29, 21:12)
padaryta , nuotrauka man fainiausia is ten esanciu
vaika baigiu isgydyt, tai pati kritau
kurias cia reikejo guost, kad nekomentuoja ju nuotrauka ir yra netikeles
Dėkui visoms
Dėkui už sąžiningumą
Žinok parašei taip, kaip ir aš mąstau
tiek pati nedalyvauju tokiuose FB konkursuose, tiek kitų mažai ką laikinu...
čia kažkokia išimtis, sesuo priparino dalyvauti o dabar dar ir durnas sportinis interesas užėjo 
Papildyta:
dėkui, kad čia jei laimėsiu, išeisiu į finalą.. ten matysiu ar tik neišblės mano sportinis interesas
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 29, 21:31)
žinok paspaudžiau like ne dėl to, kad prašei, bet dėl to, kad iš ten esančių nuotraukų ši labiausiai ir patiko 
šiaip žiauriai nemėgstu, kai prašo laikint, nors realiai būna fainesnių nuotraukų.. tipo palaikinkint, nes aš dalyvauju.. ir nesvarbu ar patinka ar nepatinka.. neobjektyvus toks vertinimas
šiaip žiauriai nemėgstu, kai prašo laikint, nors realiai būna fainesnių nuotraukų.. tipo palaikinkint, nes aš dalyvauju.. ir nesvarbu ar patinka ar nepatinka.. neobjektyvus toks vertinimas
Dėkui už sąžiningumą
Žinok parašei taip, kaip ir aš mąstau
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 29, 21:54)
dėkui, kad čia jei laimėsiu, išeisiu į finalą.. ten matysiu ar tik neišblės mano sportinis interesas
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 29, 18:56)
Merginos, kokio dydzio nuotraukas spausdinat kalediniams mainams? Zinau, sakysit, kad nuo nuotraukos priklauso - bet vis delto, kokio dydzio geriau daryti? 20x30, tikintis, kad gaveja ta nuotrauka ant sienos kabins
na, kiek pamenu, buvo susitarimas,nuotrauka spausdinti A4 formatu.
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 29, 23:00)
Ką? Kada čia tarėmės? Aš ne tokią užsakiau
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 29, 23:18)
Kai diskutavot apie formatus nebesigilinau, tad neatsimenu kokį sutarėm.
QUOTE(jlclove @ 2011 11 29, 19:27)
as dar vis apmastymuose
mane dabar kitokios mintys kamuoja. zinau, pati sakiau, kad dovanotam i dantis neziurima, ale pergyvenu iki negaliu 
Aha, zinau, ka nori pasakyti...
QUOTE(jlclove @ 2011 11 29, 20:51)
o kaip jums si
?
Patinka. Pritariu, kad desines ir virsaus reiktu pakirpti, butu dar svelniau.
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 29, 22:00)
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 29, 22:18)
Ką? Kada čia tarėmės? Aš ne tokią užsakiau 
As neprisimenu jokio susitarimo, del to ir paklausiau, kokio formato kitos siuncia...
apie kopijavimus kalbėjot. Pagalvojau, kad artėja Kalėdos.
Tikrai darysiu kokią fotosesiją su sūnum ta tema. Gal sausainukus kepsim ar dar kažką kitko veiksim. Žodžiu, apsidraudžiu. Jei kas įkelsit čia foto anksčiau, ar pernai rodėt ar dar prieš n metų ir maniškė pasirodys panaši, sorry. Vistiek darysiu.
Tikrai darysiu kokią fotosesiją su sūnum ta tema. Gal sausainukus kepsim ar dar kažką kitko veiksim. Žodžiu, apsidraudžiu. Jei kas įkelsit čia foto anksčiau, ar pernai rodėt ar dar prieš n metų ir maniškė pasirodys panaši, sorry. Vistiek darysiu.
QUOTE(Yvette @ 2011 11 29, 22:28)
QUOTE(Yvette @ 2011 11 29, 22:28)
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 29, 23:33)
nu juokauju, nu.
ką tik peržiūrėjau flickr juodraštuko. Nu *****, prieš kurį laiką čia veiksmas vyko. Ir su lempom bandymų radau ir šiaip įdomių koliažų. Aptingom truputį