QUOTE(Jurzole @ 2011 11 29, 23:55)
Noreciau komentaru spalvoms. Ar ne per sodrios? Neapsisprendziu... originale gerokai svelneses buvo, bet siandien norisi ryskiu
gal siek tiek per sodrios, bet kliuna labiau kad per daug sharp'o.
QUOTE(Dalyja @ 2011 11 29, 22:38)
pritariu, šiaip kai manęs ir paprašo palaikint, jei matau labiau patinkančių, tai ir tas palaikinu...
as irgi.
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 29, 22:45)
Nors šiaip nustebinot seklių sugebėjimais. Kilo klausimas kiek nuotraukų peržiūrit per savaitę, dieną?

Man tai gėda sakyt, iki 50 per sav. Ir tai dažniausiai prabėgom, per darbines pertraukėles, nors tuo metu reikėtų akis nuo kompo ilsint
as ishvis neziuriu "speclialiai" fotkiu. ta pprasme pasiziuriu flickre naujienas, bet tik Jusu, pasiziuriu fejsbuke, jei kas kazhka ideda, bet kad ieshkoti ar landzioti ir ziureti menus - nea.. vis ner to laiko. as dabar fotografija i kina ishmainiau

ziema man visada keista savijauta kas liecia fotkinti. kas megsta spooky creepy stupid serialus, pasizhekit, MISFITS
Papildyta:
QUOTE(gladiole @ 2011 11 30, 11:27)
Kadangi konsultacijos dėl namų darbo nr2 nesulaukiau,padariau kaip supratau.
Nd.nr.2
KAS CIA TOKIO?! ar ne geda tokius nd det? ar skaitei apskritai info pirmam psl?
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 29, 23:50)
kapstausi

dar turiu kelias juostas neskanuotas su fisheye, man tos fotkės su tuo fotiku kažkokios bevertės pradeda atrodyt
na ne. jos nera bevertes. mano manymu tau visai neblogai iseina atskleisti fish eye'aus best'us. bet siaip jis pasizaidimui labiau. beje, neuzilgo ir as bandysiuos lomo =]