Mano gelių stovas ant palangės - lentynėlė (geležinė) skirta vonios reikmenims, nupirkta Norfoj už atrodo 13 Lt..

QUOTE(milereta @ 2009 05 15, 20:44)
Mano gelių stovas ant palangės - lentynėlė (geležinė) skirta vonios reikmenims, nupirkta Norfoj už atrodo 13 Lt.. 

o nuotraukytę gal iįmesti?
QUOTE(lempute- @ 2009 05 12, 21:49)
stai manoji
butu idomu pamatyti ir su gelytem

QUOTE(Camea @ 2009 05 17, 15:21)
[attachmentid=177180]cia pirmasis sudeliojimas, susilus orams perdelioti planuoju..
kad man tokią vyras padarytų...
Sveikutes
Kas gyvena Vilniuje, tai super tokie metaliniai stovai yra gariunu turgavieteje.
Tokie panasus kaip maximoje tik is storesnio metalo, kuris tikrai matosi patvaresnis, svori islaikyt bet koki manau gali.
Mes nusipirkome toki kampini, trims gelems... Draugai uzeje is kart pastebejo nauja preke

Mes nusipirkome toki kampini, trims gelems... Draugai uzeje is kart pastebejo nauja preke

QUOTE(saldainia @ 2009 05 17, 22:06)
kad man tokią vyras padarytų...
as intike issirinkau minti, kad noriu laiptu formos lentynos.. Vyro tevukas paziurejo, sako, be problemu.. ir padare

Sveikos, atsiprasau, kad cia rasau.
turiu prasyma i jus
Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau
is anksto dekoju
turiu prasyma i jus

Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau

is anksto dekoju
QUOTE(aurytea @ 2009 05 17, 22:47)

Gal galite ideti nuotrauka kaip atrodo?

QUOTE(lempute- @ 2009 05 17, 21:27)
[attachmentid=177180]cia pirmasis sudeliojimas, susilus orams perdelioti planuoju..
grazu ir praktiska

QUOTE(aurytea @ 2009 05 17, 21:47)
Sveikutes
Kas gyvena Vilniuje, tai super tokie metaliniai stovai yra gariunu turgavieteje.
Tokie panasus kaip maximoje tik is storesnio metalo, kuris tikrai matosi patvaresnis, svori islaikyt bet koki manau gali.

gariūnuose iš storesnio metalo? o kokios kainos? gal foto?