Įkraunama...
Įkraunama...

Lentynos, stovai kambarinėms gėlėms

QUOTE(muminukas @ 2009 05 18, 18:42)
gariūnuose iš storesnio metalo? o kokios kainos? gal foto?  ax.gif

Taip, na parduotuveje jie tokie "skystesni", o gariunuose tvirtesni, stambesni.Mokejau berods 115lt. O nuotraukos nelabai galiu idet, fotikas sugedes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurytea: 19 gegužės 2009 - 20:36
QUOTE(aurytea @ 2009 05 19, 20:34)
Taip, na parduotuveje jie tokie "skystesni", o gariunuose tvirtesni, stambesni.Mokejau berods 115lt. O nuotraukos nelabai galiu idet, fotikas sugedes.

aišku, aciuks.gif
Atsakyti
As savaja flora laikau ant stalu, palangiu nisu sekcijoje, komodos, saldytuvo...... Daug pas mane tu gelyciu issibarsciusiu po visus namus wub.gif
Atsakyti
tokia puiki tėmelė, o tiek mažai joje rašančiųjų. smile.gif Aš svaigstu dėl gėlių, šiandien parsinešiau du paparčius po 0,99ct. maximoje išpardavimas. Kur tik randu pigiau ir velku namo visas gėles. Sudėti jų nebeturiu kur. Tai tampau iš vienos vietos į kitą. ax.gif Vis svajojiu apie gėlių stovą g.gif noriu didelio ir gražaus, kad derėtu prie svetainės. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė2 @ 2009 07 08, 22:30)
tokia puiki tėmelė, o tiek mažai joje rašančiųjų.  smile.gif  Aš svaigstu dėl gėlių, šiandien parsinešiau du paparčius po 0,99ct. maximoje išpardavimas. Kur tik randu pigiau ir velku namo visas gėles. Sudėti jų nebeturiu kur. Tai tampau iš vienos vietos į kitą.  ax.gif  Vis svajojiu apie gėlių stovą  g.gif noriu didelio ir gražaus, kad derėtu prie svetainės. rolleyes.gif

sita temele buvo giliai paslepta, bet atkasiau thumbup.gif as taip pat pamisus del geliu wub.gif gaila, kad nepataikiau ant ispardavimo.... verysad.gif nors gal ir gerai, nes vyras skundziasi, kad namie botanikos sodas lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba vakareli mirksiukas.gif
ieskau stovo savo gelytems, gal kuri ka panasaus esat maciusi neseniai Vilniuje? as jau kiek parduotuviu aplaksciau, bet niekur nerandu nieko panasaus schmoll.gif
geliu stovas
Atsakyti
QUOTE(oike @ 2009 09 24, 22:01)
Laba vakareli mirksiukas.gif
ieskau stovo savo gelytems, gal kuri ka panasaus esat maciusi neseniai Vilniuje? as jau kiek parduotuviu aplaksciau, bet niekur nerandu nieko panasaus schmoll.gif
geliu stovas

Labai paprasta: paspaudi pele ant nuorodos kontaktai, pasižiūri tel. nr. ir miklini rankutę.. Prisiskambini ir paklausi - turi ar ne. Juk Vilniuj.. mirksiukas.gif
Atsakyti
temuke neprasta... thumbup.gif jug neber kur kvietkas det... lotuliukas.gif
pas mane ant palangiu po 12mazesniu vazoniuku... doh.gif o didesnes tai ant tokio...va tokio... aisu jo man permazai..turiu medini 2 gelytem...bet reikia dar...nebetelpu...langu name nebesimato... biggrin.gif noretusi dar kazko panasaus i si...va.....
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 09 24, 21:45)
Labai paprasta: paspaudi pele ant nuorodos kontaktai, pasižiūri tel. nr. ir miklini rankutę.. Prisiskambini ir paklausi - turi ar ne. Juk Vilniuj.. mirksiukas.gif

Tai va, kad skambinau ir pasake, kad turi tokius 2, bet juodus, o as noreciau metalo spalvos ax.gif
Atsakyti
oike. Buvau Viršuliskėse, kur jie prekiauja (kitoj gatves pusej Cirkas atvažiavo clap.gif )
Kaina 58 Lt, vienoj dėžėj spalva ruda, kita nepraardyta.. Na +flakonėlis purškiamų dažų tavo norimos spalvos.. Ir problemos nebėra... 4u.gif
Atsakyti
nors ir seniai uzsiminta siam forume,bet vistik noriu atgaivinti,nes turiu klausimuku nemazai.atvaziuosiu atostogu i gimtine ir leisiu atostogas ne tik Vilniuje,tai noreciau jusu patarimo.kur galeciau isigyti stova nuo zemes iki lubu ant kurio tilptu daug geliu,kuris butu patogus parsigabenti lektuvo bagaze.aciu.siulykit visus imanomus variantus,nes cia Anglijoj pasirinkimo tikrai nera.
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 25, 09:17)
temuke neprasta... thumbup.gif  jug neber kur kvietkas det... lotuliukas.gif
pas mane ant palangiu po 12mazesniu vazoniuku... doh.gif  o didesnes tai ant tokio...va tokio...   aisu jo man permazai..turiu medini 2 gelytem...bet reikia dar...nebetelpu...langu name nebesimato... biggrin.gif  noretusi dar kazko panasaus i si...va.....

Keliu temelę. Šiandien kaip tik nusipirkau stovą (tokį kaip Evers turi didesnį).Jau vakar turgely aptikau . Nauja kažkokia bobulensija prekiavo, turėjo visoookių:nuo stovelio 2 gėlėms iki 7 (septyniems vazonams ir pasičiupau šiandien), kainos nuo 45 iki 80 lt. Sakė, kad veža iš Lenkijos.Sendinto žalvario spalvos su iškaltomis gėlytėmis, gaila nenufotkinau prieš sudėdama gėles doh.gif , o dabar žiūriu, kad ir gėles tokias " ne Vipines" sudėjau, nes "Vipinės" ant palangių- saulės šviesą gaudo ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingarasi: 12 gruodžio 2009 - 20:54