QUOTE(gekoniuke @ 2006 05 09, 13:16)
Emėm ir atidavėm tą briedį į teismą

jau ir dvirati turim, ir pasipuošėm dar gražiau ir pramogom jau užtenka
QUOTE(lotta @ 2006 05 09, 13:20)
Blyn, kada as susiimsiu ir paduosiu elementams? Vis pritruksta ryzto...Nors ir ieskini teismui jau susirasiusi turiu
Manau, kad tau reiktų paskubėt, o tai tokiais tempais žygiuodama gali sulaukti ir vaiko pilnametystės

Šiais laikais labai gerai gimdyt, pasidarai DNR, šast panosėj - mokėk brangusis alimentus. O anksčiau....

Įrodinėk, kad tu ne kupranugaris ir kad tas angeliukas yra tavo. Oho kiek sveikatos reikėdavo padėt. Man patinka dabartinis medicinos šuolis į priekį. Nebėr vyrams kaip išsisukt, turi atsakyti už savo darbelius....
QUOTE(leliux @ 2006 05 09, 16:24)
na, respect jums, moterytes!

malaciai
ir i teisma, ir kompromituojanciu juostu turit, ir humoro nestokojat
O tu pati ką mastai? Gal gražiuoju su leliaus tėčiu susitarėt, kad jis padės išlaikyti? Ar taip pat galvelėj kirba aršios mintys?
QUOTE(indreja @ 2006 05 09, 17:04)
šį menesį išsireikalavau pusę sumos už lovą vaikui, pusę sumos už Komunijos išlaidas

. Tak derzat

.
O kaip tu išreikalavai? Per teismą ar gražiuoju? Štai ir man reikia vaikui pirkti sofą, nes lovelę jau baigiam išaugti. Būtų ir man neprošal kokie 600 Lt.
Jei tu negirdi, tai dar nereiškia, kad tylu, ir jei nematai, tai dar nereiškia, kad ten nieko nėra