Įkraunama...
Įkraunama...

Kur mes išleidžiame alimentus?

QUOTE(rainiukas @ 2006 05 08, 16:56)
O ko jus sugebat prisileist asilus be uzmauto prezervatyvo, nezinot is kur vaikai atsiranda?  hah.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš šiaip nieko nesakysiu, ale yra toks priežodis - nespjauk į vandenį mirksiukas.gif
Atsakyti
Asilas dar gerai thumbup.gif Ale maniškis, tai visus perspjovė. Mažajai puse metų jau buvo, kai mūsų grožis vel atsirado hi.gif O jau koks noras tuoktis atsirades, juokas ima prisiminus lotuliukas.gif Puse metų po mano langais verkšleno, tipo atleisk biggrin.gif biggrin.gif
Jau ir man širdelė, buvo pepradedanti atsileist, kai jisai tokį klausimėlį užvėlė:" o kai mudu apsiženisim ar tavo tėvai padovanos man mašiną?" Apsisukau ir nuėjau, nu ka tokiam bepasakysi doh.gif ...
Bet mūsų tetukas rankų nenusileido, ir toliau po langais verkšleno, bet ir kito fronto nepamiršo. Atsirado, tokia mažutė, vos 14m. klaipėdietė, pas močiutę atvažiavusi "pailsėti" ir tada prasidėjo... Viso kaimo kuiliams kalėdos prasidėjo.. Kur rasi geriau, nekompleksuota miestietiška šviežiena. Duoda kur nori ir kaip nori ir dar dėgtinės nuperka, ne bet kokios, o valstybinės.. Manasis "pasigyrė" jai pirmuoju buvęs, o ji neatsiliko: didelė tyrą meilę pradėjo vaidint. O aš turiu vaizdajuostę kur ta pati "tyruolė" grupiniu seksu prie tvenkinio užsiiminėja
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai va. Mano mylimas asilas jau septinti metai kaip gyvena su "tyruole" jos tevų dovanotam bute,važinėja jos močiutės dovanota mašina ir vaikšto į gerai mokamą jos tėvų įtaisytą darbą..
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2006 05 09, 09:26)
Tai va. Mano mylimas asilas jau septinti metai kaip gyvena su "tyruole" jos tevų dovanotam bute,važinėja jos močiutės dovanota mašina ir vaikšto į gerai mokamą jos tėvų įtaisytą darbą..

Ne toks jis pas tave ir asilas...Turbut, biski raguotas, bet savo gyvenima is materialines puses tai susitvarkes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 05 09, 12:39)
Ne toks jis pas tave ir asilas...Turbut, biski raguotas, bet savo gyvenima is materialines puses tai susitvarkes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha thumbup.gif kai visai patogiai įsitaisė, drasiai pasijuto ir praeitis t.y. mudvi pradėjom trugdyt(tipo juoda dėmė biografijoj) bash.gif Tada mudvi apsitarėm, kad taip negražu,o dar ir dviračio noooriimmm ax.gif blush2.gif Emėm ir atidavėm tą briedį į teismą yahoo.gif jau ir dvirati turim, ir pasipuošėm dar gražiau ir pramogom jau užtenka assa.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2006 05 09, 12:16)
Aha thumbup.gif  kai visai patogiai įsitaisė, drasiai pasijuto ir praeitis t.y. mudvi pradėjom trugdyt(tipo juoda dėmė biografijoj)  bash.gif Tada mudvi apsitarėm, kad taip negražu,o dar ir dviračio noooriimmm ax.gif  blush2.gif Emėm ir atidavėm tą briedį į teismą yahoo.gif jau ir dvirati turim, ir pasipuošėm dar gražiau ir pramogom jau užtenka assa.gif

Nu ir saunuoles...Kazkokia mergaiciuke ji nusipirko, tai jus dziaukites jos tevelio pinigeliais thumbup.gif

O del juodu demiu biografijoje, tai mano viena kaiminke issiskyre su vyru dar budama nescia, tai vyro tetukai gelbedami sunaus biografija nupirko jai vieno kambario buta Vln., ir pasirase sutarti, kad ji niekada neprasys leliui tevo pavardes ir jokiu elimentu... doh.gif

Blyn, kada as susiimsiu ir paduosiu elementams? Vis pritruksta ryzto...Nors ir ieskini teismui jau susirasiusi turiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta: 09 gegužės 2006 - 12:20
O dėl gyvenimo susitvarkymo, tai nepėsti vyrukai šiuolaikiniai g.gif Tėvo draugo dukra 18m. į "bėdą" papuolė, tai tetukas konkrečiai užkukavo: nupirksit Klaipėdoj 3k. butą- vesiu. blink.gif Tai tėvukas tokį žentelį von pavarė. Ir ką jūs manot? po kelių mėn. kita jau laukiasi irgi vos 18m. ,bet iš kito kaimo. Tik šykart "sanderis" geresnis išėjo. Mergaitė vienturtė, mama mirusi prieš 10m., tėvukas ligotas.. g.gif
mūrinukas dviaukštis...
Papildyta:
QUOTE(lotta @ 2006 05 09, 13:20)
Blyn, kada as susiimsiu ir paduosiu elementams? Vis pritruksta ryzto...Nors ir ieskini teismui jau susirasiusi turiu blush2.gif

Ir paskubėk. thumbup.gif Gal greičiau pradėsi suktis žinodama, kad dar už 3 metus atgal nuo pareiškimo padavimo į teismą gausi alimentus thumbup.gif
Sakai butą nupirko, kad pretenzijų nereikštu g.gif Manasis tai su 10 000lt. norėjo atsikrapštyt. gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 09 gegužės 2006 - 12:41
QUOTE(gekoniuke @ 2006 05 09, 13:16)
Aha thumbup.gif  kai visai patogiai įsitaisė, drasiai pasijuto ir praeitis t.y. mudvi pradėjom trugdyt(tipo juoda dėmė biografijoj)  bash.gif Tada mudvi apsitarėm, kad taip negražu,o dar ir dviračio noooriimmm ax.gif  blush2.gif Emėm ir atidavėm tą briedį į teismą yahoo.gif jau ir dvirati turim, ir pasipuošėm dar gražiau ir pramogom jau užtenka assa.gif

na, respect jums, moterytes! thumbup.gif malaciai bigsmile.gif
ir i teisma, ir kompromituojanciu juostu turit, ir humoro nestokojat clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2006 05 09, 12:39)
Sakai butą nupirko, kad pretenzijų nereikštu g.gif Manasis tai su 10 000lt. norėjo atsikrapštyt. gathering.gif

Ot naivuolis jis doh.gif , o gal tave tokia laiko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 05 09, 15:34)
Ot naivuolis jis doh.gif , o gal tave tokia laiko blink.gif

Oho,kaip pigiai norėjo vyriškis išsisukti lotuliukas.gif . Vat įdomumo dėlei paskaičiavau, tai maniškis iki pilnametystės vaikams dar turės atseikėti virš 80 000 lt "oficialių alimentų" blink.gif , o kur dar atskiros išlaidos. Pvz.šį menesį išsireikalavau pusę sumos už lovą vaikui, pusę sumos už Komunijos išlaidas thumbup.gif . Tak derzat cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2006 05 09, 13:16)
Emėm ir atidavėm tą briedį į teismą yahoo.gif jau ir dvirati turim, ir pasipuošėm dar gražiau ir pramogom jau užtenka assa.gif

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(lotta @ 2006 05 09, 13:20)

Manau, kad tau reiktų paskubėt, o tai tokiais tempais žygiuodama gali sulaukti ir vaiko pilnametystės biggrin.gif Šiais laikais labai gerai gimdyt, pasidarai DNR, šast panosėj - mokėk brangusis alimentus. O anksčiau.... doh.gif Įrodinėk, kad tu ne kupranugaris ir kad tas angeliukas yra tavo. Oho kiek sveikatos reikėdavo padėt. Man patinka dabartinis medicinos šuolis į priekį. Nebėr vyrams kaip išsisukt, turi atsakyti už savo darbelius.... tongue.gif

QUOTE(leliux @ 2006 05 09, 16:24)
na, respect jums, moterytes!  thumbup.gif  malaciai bigsmile.gif
ir i teisma, ir kompromituojanciu juostu turit,  ir humoro nestokojat clap_1.gif

O tu pati ką mastai? Gal gražiuoju su leliaus tėčiu susitarėt, kad jis padės išlaikyti? Ar taip pat galvelėj kirba aršios mintys? ax.gif

QUOTE(indreja @ 2006 05 09, 17:04)
šį menesį išsireikalavau pusę sumos už lovą vaikui, pusę sumos už Komunijos išlaidas thumbup.gif . Tak derzat  cool.gif .

O kaip tu išreikalavai? Per teismą ar gražiuoju? Štai ir man reikia vaikui pirkti sofą, nes lovelę jau baigiam išaugti. Būtų ir man neprošal kokie 600 Lt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 05 09, 18:01)
thumbup.gif  thumbup.gif
Manau, kad tau reiktų paskubėt, o tai tokiais tempais žygiuodama gali sulaukti ir vaiko pilnametystės  biggrin.gif Šiais laikais labai gerai gimdyt, pasidarai DNR, šast panosėj - mokėk brangusis alimentus. O anksčiau.... doh.gif Įrodinėk, kad tu ne kupranugaris ir kad tas angeliukas yra tavo. Oho kiek sveikatos reikėdavo padėt. Man patinka dabartinis medicinos šuolis į priekį. Nebėr vyrams kaip išsisukt, turi atsakyti už savo darbelius.... tongue.gif
O tu pati ką mastai? Gal gražiuoju su leliaus tėčiu susitarėt, kad jis padės išlaikyti? Ar taip pat galvelėj kirba aršios mintys?  ax.gif

Zinau, le vis to ryztingumo pritruksu... g.gif
Tikrai, leliux, ka tu mastai po gimdymo daryti?
Atsakyti
poli1, poli1, kaip cia nekirbes arsios mintys, jei jie patys to prasosi, parazitai!
ka cia tartis draugiskai liezuvi pagalandus irnesakyk.gif , veiksmu reik imtis!
Atsakyti