QUOTE(leliux @ 2006 05 09, 19:14)
poli1, poli1, kaip cia nekirbes arsios mintys, jei jie patys to prasosi, parazitai!
ka cia tartis draugiskai liezuvi pagalandus

, veiksmu reik imtis!
Nu tu šaunuolė, kuo toliau tuo labiau tu man patikti pradedi
QUOTE(rena @ 2006 05 09, 23:25)
Maniskis nemokejo man kazkiek metu (dabar neprisimenu), prasiau graziuoju, vaikui reikia to ano, o jis man atgal, turi sugulova, tegul ir islaiko vaika (aisku as cia pagrazinau, kaip jis sake

). Na viena diena truko man kantrybe ir padaviau ji i teisma

Tai mano ex brangiausias ant keliu atsliauze, kad pasirasyciau popierius, kad man ta skola atiduos dalimis(o is jo ateme pasa, kad niekur negaletu dingti, jis dirba tolimu reisu vairuotoju)

Bet as nepasidaviau ir jokiu popieriu nepasirasinejau, buvau prisiklausiusi jo pasakeliu

Skambina man anstolis ir sako jis turi per kazkelias dienas sumoketi arba pasodins, o as pasakiau, kad man tas pats

Ziuriu kita diena mano saskaitelej nemaza sumele
Dabar visada laiku sumoka

esu nustebus, koks pazangus pasidare
QUOTE(leliux @ 2006 05 10, 07:53)
na, ka daryt tai nzn

. zinau tik, kad teks i teisma kreiptis. jei jis butu cia, LT, net nesukciau galvos - i simta teismu paduociau is karto, bet kai kitur gyvena ir kt salies pilietis yra, tai tas truputi stabdo. nors kitos iseities ir neturiu.
lietuvoj teismai metu metais eina, o tarptautiniu mastu turbut isvis nzn kiek. nors visgi tikiuos, kad pats issigas tu teismu (ne durnas diedas yra, supranta, kad neissisuks) ir gal pavyks apseit be ilgo tasymo.
zinau tik viena, nieko nedaryt ir sedet rankas sudejus nesiruosiu! del savo lelkos reik pasistengt! su tais parazitais kovot reikia!
Su tais teismais tikrai labai įdomu.
Maniškis tai lietuvis, kartu gyvenam viename mieste, pats pasiūlė viską sutvarkyti ir per 4 mėn. viskas buvo

Tik, kad daug nervų kainavo. Vyko didžiulis karas tarp mūsų. Dabar taip pat tik tylom

O tau jau sunkiau. Štai mūsų JelenaT (įdomu kur ji dingo ir kaip jai sekasi

) kai padavė į teismą, jos brangusis gyvena Klaipėdoj, o ji - Vilniuj, tai teismai vyksta pagal atsakovo gyv. vietą, t.y. Klaipėdoj, ir ji turi pastoviai važinėtis. O kažin kaip tau jei jis ne LT pilietis ir ne čia gyvena

Kažin kur vyks teismas, ar tu jau viską susižinojai? O ką jis pats sako
Jei tu negirdi, tai dar nereiškia, kad tylu, ir jei nematai, tai dar nereiškia, kad ten nieko nėra