Įkraunama...
Įkraunama...

Kur mes išleidžiame alimentus?

QUOTE(panelė Prym @ 2007 05 10, 12:59)
Jep, visi 300 litų. Galėjau pora kompų už juos nusipirkti...
Bet pagalvojau, kad prašoviau - buvau sakius, kad alimentus išleisiu išskirtinai savo poreikiams, o dukra juk filmukus per kompą žiūri. Pravalas... Nieko, kitą mėnesį reikės labiau pasistengti - nusipirksiu pora perlų vėrinių.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man labai patinka si alimentu dalis, kai mama SAU nusiperka uz +-150 lt kompus, masinas, atostogas ir pan. lotuliukas.gif O labiausiai patinka , kai gandras sumasto pervesti pinigus i saskaita, kuria pats vaikas gales naudotis tik sulaukes pilnametystes, nes pagal ji DABAR vaikas neturi jokiu poreikiu, o mama tuos pinigelius pasisavaina sau, tiesiog apvogia gandra doh.gif Zinoma galima taip vaikeliui sutaupyti, bet juk yra ivairiu situaciju ir kai kurioms mamytems tam tikru metu tai yra siokia tokia parama, reikalinga DABAR. Arba dar buna, kai gandras dabar neturi pinigu, duos kai tures, o mama tegu skolinasi, jei neturi doh.gif Mano pacios atveju noreciau, kad gandriukas dalintusi islaidomis vaikui per puse, ir ne tik daiktines, o tas pacias atostogu, laisvalaikio, auklytes islaidas, manau "paspringtu" jis jomis.
Atsakyti
QUOTE(Denisė @ 2007 05 28, 10:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man labai patinka si alimentu dalis, kai mama SAU nusiperka uz +-150 lt kompus, masinas, atostogas ir pan.  lotuliukas.gif O labiausiai patinka , kai gandras sumasto pervesti pinigus i saskaita, kuria pats vaikas gales naudotis tik sulaukes pilnametystes, nes pagal ji DABAR vaikas neturi jokiu poreikiu, o mama tuos pinigelius pasisavaina sau, tiesiog apvogia gandra  doh.gif  Zinoma galima taip vaikeliui sutaupyti, bet juk yra ivairiu situaciju ir kai kurioms mamytems tam tikru metu tai yra siokia tokia parama, reikalinga DABAR. Arba dar buna, kai gandras dabar neturi pinigu, duos kai tures, o mama tegu skolinasi, jei neturi  doh.gif  Mano pacios atveju noreciau, kad gandriukas dalintusi islaidomis vaikui per puse, ir ne tik daiktines, o tas pacias atostogu, laisvalaikio, auklytes islaidas, manau "paspringtu" jis jomis.

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif nu tu cia tai gerai viska isdestei
tik vistiek daugumai vyru taip atrodo ir atrodys
nes jie vistiek duioda opinigus tom raganom su kuriom issirkyr e ir jiem atrodo kad jos viska sau ir perka
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 28, 10:46)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif nu tu cia tai gerai viska isdestei
nes jie vistiek duioda opinigus tom raganom su kuriom issirkyr e ir jiem atrodo kad jos viska sau ir perka
doh.gif

Ir tam, kad nesužlugdyti ex vilčių, aš toliau sąžiningai ir nuoširdžiai leisiu jo mokamus alimentus savo kosmetikai, drabužiams, papuošalams, kompams, automobiliams ir kitiems asmeniniams daiktams... lotuliukas.gif
Įdomumo dėlei reikėtų striptizo šokėją užsisakyti. Už JO pinigus. Dvigubas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 28, 09:46)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif nu tu cia tai gerai viska isdestei
doh.gif

Esu su tokiu vienu "protingu" pakalbejusi, mat gaila buvo vaikui pinigu, matai, exe svaisto i kaire ir i desine savo reikmem cool.gif , bet po gero laiko susitikom, emocijos aprime buvo, viskas praeity, tai ir suma padidino, ir vaika lankyti pradejo, zodziu thumbup.gif , o kai paklausiau ka maste visa laika kapeikas mokedamas, atseit pikta buvo, ambicijos, norejimas mane nubausti blink.gif, o ir as smsais pasikandziodavau doh.gif , gerai, kad abu i prota atejom blush2.gif , baigesi povu puikavimasis vienam pries kita. doh.gif biggrin.gif
Diedu, kurie visa gyvenima masto, kad moterys ju pinigus leidzia sau, nesuprantu ir turbut nesuprasiu, kur ju smegenys. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva.ji @ 2007 05 30, 16:32)
Esu su tokiu vienu "protingu" pakalbejusi, mat gaila buvo vaikui pinigu, matai, exe svaisto i kaire ir i desine savo reikmem cool.gif , bet po gero laiko susitikom, emocijos aprime buvo, viskas praeity, tai ir suma padidino, ir vaika lankyti pradejo, zodziu  thumbup.gif , o kai paklausiau ka maste visa laika kapeikas mokedamas, atseit pikta buvo, ambicijos, norejimas mane nubausti  blink.gif, o ir as smsais pasikandziodavau  doh.gif  , gerai, kad abu i prota atejom  blush2.gif ,  baigesi povu puikavimasis vienam pries kita.  doh.gif  biggrin.gif
Diedu, kurie visa gyvenima masto, kad moterys ju pinigus leidzia sau, nesuprantu ir turbut nesuprasiu, kur ju smegenys.  doh.gif

na taip

po skyrybu "tetis" nelanke vaiko net puse metu doh.gif kiti gimines irgi doh.gif ir atedavo po to vis girtas doh.gif dabar jau praejo 2 metai su biskiu, lanko kas 1-2men po karteli keliom valandom - negaliu juo pasitiketi ir vaika duoti i namus

ir tie nuolatiniai priekaistai, pasakiau kad gali is vis nemoketi man, bet kas priklauso vaikui - neissisuks, kodel turim diedus nuo to atleisti ir nereikalauti? tegu ir tas kapeikas duoda ir nesigincyja doh.gif
Atsakyti
[quote=Eva.ji,2007 05 30, 16:32]
o kai paklausiau ka maste visa laika kapeikas mokedamas, atseit pikta buvo, ambicijos, norejimas mane nubausti blink.gif, o ir as smsais pasikandziodavau doh.gif

Nubausti TAVE? stupid.gif Uz ka? Kad vaika pagimdei jo ir dar pati viena juo puikiai rupiniesi, nes tevelis pats isejo, kaip dazniausiai buna. O dabar zinoma juk reikia kazka apkaltinti del savo nevykusio elgesio vaiko atzvilgiu. Bet geriau nors jau tyletu, jei prisis... Maniskis dar pries pat skyrybas is mano tevu pasiskolino pinigu, irgi turbut nubaude del to, kad kuri laika seneliai jo sunu islaike, tuo paciu ir mane, nes vaikeliui tebuvo 8 menesiai ir dar maitinau ji pati, negalejau dirbti. Fui negaliu sau atleisti, kad nemaciau su kokiu snargliu buvau susidejus doh.gif
Puiku, kad jus susitaiket, lanko vaika. As pradzioje dar norejau, kad taip butu, bet, kai jis pareiksdavo, kad "kisu jam ta vaika", tai nusispjoviau ir pagalvojau vienu kvailiu bus maziau sunaus gyvenime, tegul taikosi dabar prie mano salygu, nes viena auginau, tai viena ir sprendziu, kas mano suneliui geriau. O dabar isdigs mat pradinges tevelis ir dar man komanduos, kur kas ir kaip. As dar mat taikysiuos prie pono pageidavimu, praejo geri laikai, kai sokinejau pagal jo duda. Turbut negali su tuo susitaikyti, tai ir nelanko. Baudzia mane lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denisė: 31 gegužės 2007 - 08:47
Labas rytas. 4u.gif

Taip, "baude", bet net nesusimaste, kad man tai visiskai vienodai, gal kiek sunku buvo pradzioje, bet isgyvenau. O pas mus irgi visko buvo, keikiau ji kiek tik galejau, jis turbut irgi mane. ax.gif Draskemes kaip turi buti, kartais atrodydavo, kad uzmust ji galeciau. blush2.gif
Na stai, o atejo laikas, kai man jau to pykcio neliko, tuo labiau, kad noriu jog vaikas teva pazinotu, nes veliau tik paciai nuo to blogiau bus, o ir vaikas vistiek ieskos, nesvarbu, blogas tas tevas r geras, taip jau yra, psichologe patare nestumti is vaiko gyvenimo jo tevo, jei nores, jis pats isstums, o mano gyvenime jo ir nera, nebendraujame daugiau apie nieka, tik vaiko klausimais, o dar pastebejimas, kai su kita moterim, su kuria gyvena ir susilauke vaikucio, visiskai pasikeite musu atzvilgiu, gal moteris ta paprotina, gal supranta kaip gali moteriai buti sunku... ax.gif
Denise, kiek pamenu, taviskis nebesirodo, o tu jam primeni apie vaika kokia zinute, as tai pries gimtadieni ar kita svente parasydavau, zinoma, tik tuomet, kada neiskoneveikdavau, tuomet visada atvykdavo, o ir bendrauti pradejome tik tada, kada atseit as "atsileidau", nes jis mat gerbia mane kaip motina (na ir pagarba pradzioje buvo doh.gif ), nenorejo savo pasirodymais manes nervinti, bet kazkaip mane nervino ir tai, kad nepasirodydavo.
Atsakyti
QUOTE(Eva.ji @ 2007 05 31, 10:37)
Labas rytas.  4u.gif

Denise, kiek pamenu, taviskis nebesirodo, o tu jam primeni apie vaika kokia zinute, as tai pries gimtadieni ar kita svente parasydavau, zinoma, tik tuomet, kada neiskoneveikdavau, tuomet visada atvykdavo, o ir bendrauti pradejome tik tada, kada atseit as "atsileidau", nes jis mat gerbia mane kaip motina (na ir pagarba pradzioje buvo  doh.gif ), nenorejo savo pasirodymais manes nervinti, bet kazkaip mane nervino ir tai, kad nepasirodydavo.

Na as pati daugiau "nekisiu" sunaus, o jis tegu laukia , kada pats sunus pas mandra pona ateis doh.gif Ilgai teks laukti, nes jis dar maziukas, man tai juokas ima, seniai nebesinervinu. Dabar bus sunaus krikstynos, tai geriausiu atveju pakviesiu seneli, nes jei pas leisgyvi sunu i ligonine ex nesugebejo ateiti mega_shok.gif , tai kur jis tau eis i krikstynas, o dar dovanai reiks pinigus leisti lotuliukas.gif Ir dar jo dabartinei vaidensis, kad galiu ji nuvilioti lotuliukas.gif , kai pats amzinai seiledavosi mums susitikus smileysex.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisė @ 2007 05 31, 10:04)
Na as pati daugiau "nekisiu" sunaus, o jis tegu laukia , kada pats sunus pas mandra pona ateis  doh.gif Ilgai teks laukti, nes jis dar maziukas, man tai juokas ima, seniai nebesinervinu. Dabar bus sunaus krikstynos, tai geriausiu atveju pakviesiu seneli, nes jei pas leisgyvi sunu i ligonine ex nesugebejo ateiti  mega_shok.gif  , tai kur jis tau eis i krikstynas, o dar dovanai reiks pinigus leisti  lotuliukas.gif Ir dar jo dabartinei vaidensis, kad galiu ji nuvilioti  lotuliukas.gif , kai pats amzinai seiledavosi mums susitikus  smileysex.gif  blush2.gif

Denise, jauciu, kad pykcio pas tave jo atzvilgiu dar begalo daug, suprantu tave, bet viskas praeina, o ir nebendraudami jus net negalite zinoti kaip is tikro yra. schmoll.gif Man irgi kildavo ivairiausiu minciu, bet tai buvo pykcio pasekmes, dabar kol nezinau, nieko nesakau, kas zino kaip is tikro yra, o versti vienam ant kito kalte kaip ir nelabai dera suaugusiems zmonems. ax.gif Beje, tai jei seneli kviesite, pakvieskite ir teva, kazkaip nekoks vaizdelis, o ir kas per senelis, jei su sunum nepasitares ateis, cia is zmogiskosios puses ziurint ax.gif , nes jei mano motina butu ejusi susitikti su ex, tai kas per motina irgi kyla klausimas, o beje, jei senelis eis, tai ir mociute, tad be sunaus zinios cia taip viskas nepraeis, o gaunasi taip, kad nori jam ikasti, bet gal nereikia sito, kam nuolatos skaudinti ir paciai skaudintis, pakviesk ir ji, neateis, tai neateis. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva.ji @ 2007 05 31, 11:27)
Denise, jauciu, kad pykcio pas tave jo atzvilgiu dar begalo daug, suprantu tave, bet viskas praeina, o ir nebendraudami jus net negalite zinoti kaip is tikro yra.  schmoll.gif Man irgi kildavo ivairiausiu minciu, bet tai buvo pykcio pasekmes, dabar kol nezinau, nieko nesakau, kas zino kaip is tikro yra, o versti vienam ant kito kalte kaip ir nelabai dera suaugusiems zmonems.  ax.gif Beje, tai jei seneli kviesite, pakvieskite ir teva, kazkaip nekoks vaizdelis, o ir kas per senelis, jei su sunum nepasitares ateis, cia is zmogiskosios puses ziurint  ax.gif , nes jei mano motina butu ejusi susitikti su ex, tai kas per motina irgi kyla klausimas, o beje, jei senelis eis, tai ir mociute, tad be sunaus zinios cia taip viskas nepraeis, o gaunasi taip, kad nori jam ikasti, bet gal nereikia sito, kam nuolatos skaudinti ir paciai skaudintis, pakviesk ir ji, neateis, tai neateis.  ax.gif  4u.gif

Atejo senelis i gimtadieni vienas, ateis ir cia. Ex seniai niekas nieko nebeaiskina. Su mociute senelis issiskyre seniai. Kai ja susitinku, ji apsimeta, kad nemato lotuliukas.gif doh.gif Man neskauda visai, as piktinuosi del daug neteisybes. Man zinoti nieko nereikia, jo elgesys viska parode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denisė: 31 gegužės 2007 - 10:45
QUOTE(Denisė @ 2007 05 31, 10:43)
Atejo senelis i gimtadieni vienas, ateis ir cia. Ex seniai niekas nieko nebeaiskina. Su mociute senelis issiskyre seniai. Kai ja susitinku, ji apsimeta, kad nemato  lotuliukas.gif  doh.gif Man neskauda visai, as piktinuosi del daug neteisybes. Man zinoti nieko nereikia, jo elgesys viska parode.

Matau, kad turbut ir pas exa seimoje ten ne viskas gerai, kiekvienas sau, tai ko noreti... Na, ateis viskam laikas. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Eva.ji @ 2007 05 31, 11:53)
Matau, kad turbut ir pas exa seimoje ten ne viskas gerai, kiekvienas sau, tai ko noreti... Na, ateis viskam laikas.  4u.gif

Nezinau, kaip ten pas juos dabar, bet jei tevui vaikas nerupi, tai kodel senelis negali dziaugtis anuku, mes visada vieni kitus pasveikiname svenciu proga. Kam ta sunu kviesti, jei visiems aisku, kad jam "ku ku" vaiko atzvilgiu, juk neatsiklaus suauges zmogus kazkieno leidimo, nesupratau as jusu, tai jei ex neina pas vaika, negalima ir seneliui blink.gif ? Juk ne EX ZMONOS eina sveikinti, o ANUKA! O be to ateidamas su savo sunum jis butu sugadines visiems svente, nes mano sunus zino si seneli, o tevo net neprisimena ir nepazista. Manau jis protingai pasielge, nes is ex puses tuoj butu paistalai, kad bandau cia as kazkokias aferas daryti biggrin.gif ir kokia as tokia anokia biggrin.gif Jam keistuoliui to nesuprast, negali atskirti zmonos nuo sunaus, dar ir seneli atimtu blink.gif doh.gif, kad tik mum blogiau butu, o jam piktai pasidziaugt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denisė: 31 gegužės 2007 - 14:42