Įkraunama...
Įkraunama...

Kur mes išleidžiame alimentus?

Aš paatstovausiu savo brolio ex blush2.gif nors nelabai į temą, bet toks noras išsiliet užplaukė.. blush2.gif

Kol dar jie buvo neišsiskyrę ir gyveno kartu su mūsų mama, mama burbėjo, kad vaikui chemija, visokie jogurtai, sūreliai, ką ten jau kalbėt apie visokius Miau.. na, pradžioj dar tiek nesikabinėjo. Bet mano brolis visad kaip papūga mamytės žodžius kartodavo (d..ilas bash.gif) na, negavo moteris jokio supratimo iš vyro pusės, o anyta tikrai jau įsidrąsinus "varyt" buvo. kai suėjo vaikui metukai pabėgo. ir prasidėjo visokie cirkai. verysad.gif motina pradėjo važiuot, kad va, boba nemylėjo (būt mylėjus, bet kokią anytą iškentėjus), pas kitą pabėgo, vaikas ne tavo. Tas alimentų gražiuoju mokėt atsisakė, tad buvo paduotas į teismą (juk sunku jai vienai be darbo). Tai išsireikalavo DNR tyrimų. Galop, moka ten kažkiek.. nesiskundžia, vistik "pats padarė". Bet vaiko nelanko, nes "vaikui širdį drasko". Matai, nori su tėveliu gyvent, su mama dukrai negerai (aišku, vaikas ir pasiilgsta, ir tėvelio nori, gal ir mama pamoko prašyt, kad dažniau aplankytų) fool.gif Džiaugias su motina susėdę, kad va, pabėgo, dabar pamatė kaip vienai sunku. bash.gif tai laimei, kad dar nešneka jog vaiku nesirūpina..
ir šlykštu, ir skaudu.. verysad.gif nelabai kas manęs klauso ir šiaip aš savo šeimoj "savo pažiūrom nepritampu".. bet norėjau pasakyt, kad pačios matėt su kuo susidedat, ar tuo žmogum gali kitas lengvai manipuliuot. Nereik dabar kaltint ex ar jų antrųjų pusių. Jei tėvas gerbs vaiko motiną ir mylės vaiką - ir neprašytas daug ką atiduos (ir pyks ant antrosios kam aiškina, kaip jam savo vaiku rūpintis). Jei to nėra - tai ir jūsų kaltė schmoll.gif Arba "susidėdamos" kažko neįžvelgėt, arba pačios santykių tinkamai laiku nesusitvarkėte.
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2007 05 12, 08:44)
tai va, net nezinau ar verta su juo pradet kovot, gal nereik persistengt, nes vistik alimentus gaunu  g.gif gal patarsit ka  blush2.gif

Žinoma, kad neverta, atiduokit jam augint vaiką ir mokėkit po 1000 alimentų. Visi laimingi.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 05 17, 10:27)
Žinoma, kad neverta, atiduokit jam augint vaiką ir mokėkit po 1000 alimentų. Visi laimingi.

nereikia cia nesamoniu kalbet ir ironizuot protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2007 05 17, 01:33)
Aš paatstovausiu savo brolio ex  blush2.gif nors nelabai į temą, bet toks noras išsiliet užplaukė..  blush2.gif

Kol dar jie buvo neišsiskyrę ir gyveno kartu su mūsų mama, mama burbėjo, kad vaikui chemija, visokie jogurtai, sūreliai, ką ten jau kalbėt apie visokius Miau.. na, pradžioj dar tiek nesikabinėjo. Bet mano brolis visad kaip papūga mamytės žodžius kartodavo (d..ilas bash.gif) na, negavo moteris jokio supratimo iš vyro pusės, o anyta tikrai jau įsidrąsinus "varyt" buvo. kai suėjo vaikui metukai pabėgo. ir prasidėjo visokie cirkai.  verysad.gif motina pradėjo važiuot, kad va, boba nemylėjo (būt mylėjus, bet kokią anytą iškentėjus), pas kitą pabėgo, vaikas ne tavo. Tas alimentų gražiuoju mokėt atsisakė, tad buvo paduotas į teismą (juk sunku jai vienai be darbo). Tai išsireikalavo DNR tyrimų. Galop, moka ten kažkiek.. nesiskundžia, vistik "pats padarė". Bet vaiko nelanko, nes "vaikui širdį drasko". Matai, nori su tėveliu gyvent, su mama dukrai negerai (aišku, vaikas ir pasiilgsta, ir tėvelio nori, gal ir mama pamoko prašyt, kad dažniau aplankytų)  fool.gif Džiaugias su motina susėdę, kad va, pabėgo, dabar pamatė kaip vienai sunku. bash.gif tai laimei, kad dar nešneka jog vaiku nesirūpina..
ir šlykštu, ir skaudu..  verysad.gif nelabai kas manęs klauso ir šiaip aš savo šeimoj "savo pažiūrom nepritampu".. bet norėjau pasakyt, kad pačios matėt su kuo susidedat, ar tuo žmogum gali kitas lengvai manipuliuot. Nereik dabar kaltint ex ar jų antrųjų pusių. Jei tėvas gerbs vaiko motiną ir mylės vaiką - ir neprašytas daug ką atiduos (ir pyks ant antrosios kam aiškina, kaip jam savo vaiku rūpintis). Jei to nėra - tai ir jūsų kaltė  schmoll.gif Arba "susidėdamos" kažko neįžvelgėt, arba pačios santykių tinkamai laiku nesusitvarkėte.

Ar dar yra kas nors, kas cia nelabai ka suprato? Ar cia tik man vienai beveik neaisku apie ka <Coccinela> raso?? g.gif
kazkokia painelyne..
Atsakyti
Patarciau viska rasytis i savynuka...labai padeda sutaupyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2007 05 16, 23:50)
pinigėliai keliauja tiesiai į merginos sąskaitą-tegul būna tik jos reikmėms mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
man iskilo klausimas, o jus ex vyrai ar ex zmonos kurios moka alimentus, kokiu budu juos moka, nes pas mus tai pagal susitarima, kaip nurodyta skyrybu sutarty, pats atnesa karts nuo karto, ta prasme nera jokio rastisko irodymo kad atnese g.gif nes jei kas butu ne taip tai nei jis galetu irodyt kad moka nei as kad nemoka g.gif g.gif tai ir mastau ar cia viskas gerai

o alimentus visada isleidziu vaikui, visada ko nors reikia tai batuku, tapkuciu, basuciu rubeliu... ( be to tai tik 150 lt) - tai tie kurie mano kad alimentai - moteru pasipelnymo saltinis tegu geriau patyli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 25, 15:33)
nes jei kas butu ne taip tai nei jis galetu irodyt kad moka nei as kad nemoka  g.gif  g.gif  tai ir mastau ar cia viskas gerai

Čia viskas blogai. Kažkada jūs kreipsitės į teismą ir pareikalausite, kad alimentai būtų sumokėti. Ir jūsų vaiko tėvas turės sumokėti viską dar kartą.
Bylų dėl to, kad alimentai yra mokami kol kas neteko sutikti. Kad nemokami - ... na jūs supratote.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 05 25, 15:50)
Čia viskas blogai. Kažkada jūs kreipsitės į teismą ir pareikalausite, kad alimentai būtų sumokėti. Ir jūsų vaiko tėvas turės sumokėti viską dar kartą.
Bylų dėl to, kad alimentai yra mokami kol kas neteko sutikti. Kad nemokami - ... na jūs supratote.

na taip
bet idomiausia tai, kad kazkada kai dar tas advokatas surase teismo sutarti ir irase i ten suma kuria turi sumoketi, kzkaip neiskilo klausimas kad tai reikia dar kazkaip apiforminti g.gif
aisku as nezinau kaip bus po kazkiek metu, bet man nera svarbu ar jis moka ar nemoka, nes pati galiu islaikyti vaika
bet vistiek galvoju kad kas priklauso tai tegu priklauso, bent jau minimaliai

idomu butu kitu mamyciu/tevu siuo klausimu isgirsti kurios gauna alimentus ir kokiu budu

nes jei bus toks momentas kai del to kreipciaus i teisma, tada aisku jis irodymu neturetu ir turetu viska sumoketi, bet tikiuosi taip nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 25, 14:33)
drinks_cheers.gif
man iskilo klausimas, o jus ex vyrai ar ex zmonos kurios moka alimentus, kokiu budu juos moka, nes pas mus tai pagal susitarima, kaip nurodyta skyrybu sutarty, pats atnesa karts nuo karto, ta prasme nera jokio rastisko irodymo kad atnese  g.gif  nes jei kas butu ne taip tai nei jis galetu irodyt kad moka nei as kad nemoka  g.gif  g.gif  tai ir mastau ar cia viskas gerai

o alimentus visada isleidziu vaikui, visada ko nors reikia tai batuku, tapkuciu, basuciu rubeliu... ( be to tai tik 150 lt) - tai tie kurie mano kad alimentai - moteru pasipelnymo saltinis tegu geriau patyli  mirksiukas.gif

mano buvęs vyras perveda alimentus į dukters sąskaitą...
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 25, 16:00)
idomu butu kitu mamyciu/tevu siuo klausimu isgirsti kurios gauna alimentus ir kokiu budu

mano ex pats moketi nenorejo,kreipiausi i anstoli su vykdomuoju rastu,po men pradejau gauti alimentus is darbovietes,jei jis is ten pasiliuosiuotu tai man jo darboviete atsiustu ta vykdomaji rasta ir jame buna parasyta kada kiek ir kaip moketa.
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 25, 16:00)

Mano spermos donoras vis "pamiršdavo" mano sąskaitą - ir taip kokius 20 kartų iš eilės, todėl visada turėdavo priežastį ateit pas mane (būtent pas mane - nes laukdavo prie darbo, kol dar nebūdavau pasiėmus dukros iš darželio), kol vieną kartą pasakiau, kad pirmą kartą girdžiu, jog jis man kada nors mokėjo ir norėčiau, kad pervestų į sąskaitą. Tada staigiai sugrįžo atmintis ir sąskaitą atsiminė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 05 28, 08:20)
Mano spermos donoras vis "pamiršdavo" mano sąskaitą - ir taip kokius 20 kartų iš eilės, todėl visada turėdavo priežastį ateit pas mane (būtent pas mane - nes laukdavo prie darbo, kol dar nebūdavau pasiėmus dukros iš darželio), kol vieną kartą pasakiau, kad pirmą kartą girdžiu, jog jis man kada nors mokėjo ir norėčiau, kad pervestų į sąskaitą. Tada staigiai sugrįžo atmintis ir sąskaitą atsiminė biggrin.gif

na taip ka pagasdinis sugrista atmintis
bet as kazkaip nenusitekus siuo metu imtis tokiu priemoniu
nes kol kas atnesa nors ir retai pasilanko bet uz kiekviena menesi atiduoda
o kai bando papriekaistauti kad cia per daug babkiu gaunu, pasiulau nueiti i parduotuve ar vietini turgeli ir paziureti kiek kainuoja vaikiski rubeliai ar batukai, tada susipranta kad ta suma yra menka ir is jos tikrai nepraturtesiu ir apsiramina doh.gif

jauciu kai per vedineja i saskaita yra geriau ir patikimiau abiem pusem
Atsakyti