Aš paatstovausiu savo brolio ex

nors nelabai į temą, bet toks noras išsiliet užplaukė..
Kol dar jie buvo neišsiskyrę ir gyveno kartu su mūsų mama, mama burbėjo, kad vaikui chemija, visokie jogurtai, sūreliai, ką ten jau kalbėt apie visokius Miau.. na, pradžioj dar tiek nesikabinėjo. Bet mano brolis visad kaip papūga mamytės žodžius kartodavo (d..ilas

) na, negavo moteris jokio supratimo iš vyro pusės, o anyta tikrai jau įsidrąsinus "varyt" buvo. kai suėjo vaikui metukai pabėgo. ir prasidėjo visokie cirkai.

motina pradėjo važiuot, kad va, boba nemylėjo (būt mylėjus, bet kokią anytą iškentėjus), pas kitą pabėgo, vaikas ne tavo. Tas alimentų gražiuoju mokėt atsisakė, tad buvo paduotas į teismą (juk sunku jai vienai be darbo). Tai išsireikalavo DNR tyrimų. Galop, moka ten kažkiek.. nesiskundžia, vistik "pats padarė". Bet vaiko nelanko, nes "vaikui širdį drasko". Matai, nori su tėveliu gyvent, su mama dukrai negerai (aišku, vaikas ir pasiilgsta, ir tėvelio nori, gal ir mama pamoko prašyt, kad dažniau aplankytų)

Džiaugias su motina susėdę, kad va, pabėgo, dabar pamatė kaip vienai sunku.

tai laimei, kad dar nešneka jog vaiku nesirūpina..
ir šlykštu, ir skaudu..

nelabai kas manęs klauso ir šiaip aš savo šeimoj "savo pažiūrom nepritampu".. bet norėjau pasakyt, kad pačios matėt su kuo susidedat, ar tuo žmogum gali kitas lengvai manipuliuot. Nereik dabar kaltint ex ar jų antrųjų pusių. Jei tėvas gerbs vaiko motiną ir mylės vaiką - ir neprašytas daug ką atiduos (ir pyks ant antrosios kam aiškina, kaip jam savo vaiku rūpintis). Jei to nėra - tai ir jūsų kaltė

Arba "susidėdamos" kažko neįžvelgėt, arba pačios santykių tinkamai laiku nesusitvarkėte.