Niu ką mergaitės, mūsų šeimynėlė vis dar euforijoj gyvena. Visas dienos veiksmas apie mažąją vyksta

Nors dukrytė tikras angeliukas, kartais pilvuką papučia, bet šiaipramutė ir gerutė
Noriu pasidžiaugti, kad pagaliau po ilgo laiko Ugnius labai labai mažai beserga (tfu tfu tfu...). Galiu pasakyti, kad pagaliau gyvenam labai normalų gyvenimą
Prieš naujus metus gulėjome KMUK, neurologijos skyriuje. Atsigulėm profilaktiniam tyrimui-encefalografijos tyrimui. Bet ištyrė Ugnių nuo...iki. Tai vat, gydytojai dar nusprendė metams palikti vaistukus nuo epilepsijos, nors traukulių ir nebėra, bet tyrimas parodė, kad vis tik prie šunto yr

dar šioks toks židinukas

Taigi, kad nesugadinti labai sėkmingo epilepsijos gydymo, kuris tęsiasijau 5m, dar gersime vaistukus...na kiek eikės, tiek ir gersim, svarbu, kad gyvenam be traukuliukų
Ugnius lanko darželio spec. grupę, mokosi pagal paruošiamąją programą. Kitais metais bus jau pirmokas...o tai vis dar skausminga mums tema, kur Ugnius mokysis-ar pasiliks šiame darželyje, ar adaptuosis sveikųjų m-kloje...Daug prieštaravimų kirba mūsų galvoje, daug svarstymų, kad ne tik mums būtų gerai, bet svarbiausia, kad Ugnius jaustųsi puikiai

Žodžiu, dabar mums tai pats skausmingiausias svarstymas susijęs su Ugniumi...
Sausio 20d. bandysiu registruotis pas ortopedą Š. Bernotą. Labai noriu išgirsti jo nuomonę apie Ugniaus kojas

Pas Saniuką nebekyla ranka registruotis, nes per kelis metus nieko negirdim-tik laukit ir laukit. Kažkaip nepatinka man...Jaučiu visa širdim,kad yra priemonės Ugniui palengvinti vaikščiojimą
Ugnius dar pusiausvyros pats neišlaiko, bet palyginus gana tvirtas vyrukas. Su įtvarais pakankamai gerai eina įsikibęs, ropojapuikiai, ant lovos užlipa/nulipa...žiūrėsim ką sakys ortopedas, bet su vyru sakėm neišeisim iš kabineto tol, kol nepasiūlys konkrečios pagalbos Ugniui, nes manęs niekas nebeįtikins, kad reikia laukti...ne tie laikai, kad nebūtų kažkokių tobulesnių įtvarų, kad Ugnius tvirčiau jaustųsi ant kojų
Labaidžiaugiuosi mergaitės, kad bendraujate, mane tai labai džiugina. Reiškia ne veltui prieš 3m įkūriau šį forumą

Jei per tą laiką kam nors palengvėjo čia parašant, jei kas nors pasidalino savo džiaugsmu/skausmu/viltim,neviltim, jei ado svarbios informacijos-tai aš esu labai laiminga ir "turtinga"