Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugote krikšto drabužėlius?

QUOTE(Mazuliufruktas @ 2010 08 02, 14:34)
Mes saugosim. Gavom is krikstateviu labai grazias krikstadezes. Ten ir sudejom skraiste, zvakes. Skraistes siuvinetos vienos is vaiku krikstamotes, su inicialais. Tikrai saugosiu, kaip labai vertinga daikta. Juk tiek sirdies ideta. Atiduosiu vaikam uzaugus.
Siaip mano gimineje is mamos puses, kriksto rubas ejo is kartos i karta. Deja, musu jau pakristyti nebegalejo, nes tiesiog jis sudulejo. Mama laiko ji kaip vertinga seimos relikvija, kartais paziurim, i rankas jau sunku beiimti, ne stiesiog trupa. Mano mama su teta buvo 5 ar tai 6 karta, juo krikstyta.

Todel savo vaiku rubelius saugosiu ir patikesiu jiems testi tradicija ir perduoti is kartos i karta. O kaip prisiminima, issiuvines jau kito kartos atstovo inicialus.

Kokia grazi tradicija smile.gif Mes taip pat saugom kriksto rubelius, skraiste, zvake.
Atsakyti
Aš taip pat saugau krikšto drabužėlius, žvakę, pirmuosius rūbelius, mielus žaislus, ir kitus dalykėlius. Turiu tam specialias dėžes, kur viską laikau. Man tai mieli daiktai, perduosiu joms kai užaugs. Mastau, kad per kokią gražią jų šventę, gal vestuves ... Pastebiu, kad pirmojo vaiko daiktų ir daugiau. Vaikai auga, ir tie daiktai keičiasi, ateina nauji etapai, atkreipi į naujus daiktus dėmesį. Šiuo metu, aš užsirašinėju jų sparnuotas mintis.
Tiesiog manau, kad yra vat tokių žmonių tipas, kuriam tai sentimentalu ir jie renka (vieni daugiau, kiti mažiau), o yra žmonės, kuriems tai visai nerūpi, ir nereikia smerkt visi mes skirtingi ir tiek, tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2010 08 02, 14:59)
Aš taip pat saugau krikšto drabužėlius, žvakę, pirmuosius rūbelius, mielus žaislus, ir kitus dalykėlius. Turiu tam specialias dėžes, kur viską laikau. Man tai mieli daiktai, perduosiu joms kai užaugs. Mastau, kad per kokią gražią jų šventę, gal vestuves ... Pastebiu, kad pirmojo vaiko daiktų ir daugiau. Vaikai auga, ir tie daiktai keičiasi, ateina nauji etapai, atkreipi į naujus daiktus dėmesį. Šiuo metu, aš užsirašinėju jų sparnuotas mintis.
Tiesiog manau, kad yra vat tokių žmonių tipas, kuriam tai sentimentalu ir jie renka (vieni daugiau, kiti mažiau), o yra žmonės, kuriems tai visai nerūpi, ir nereikia smerkt visi mes skirtingi ir tiek, tai normalu.

atsiprasau, tikrai nesmerkiu blush2.gif kai ka tenka issaugoti ir man biggrin.gif
Atsakyti
mums mano mama padare taip pat po kriksto deze, ten sudejau dovaneles, rubelius, viska, kas siejasi su ta diena, ir kai eis pirmos komunijos tada iteiksim, manau, kad vaikas vertins, nes as esu taip uzauginta, noriu ir savo vaikuciams tai idiegti ax.gif
Atsakyti
as savo vaiko pirmuosius drabuzelius, ligonines apyranke, kriksto drabuzelius, atvirukus gimimo progos ir pirma sampes buteli saugoju kai vaikui bus didele svente iteiksiu su krikstadeze, kad saugotu kaip relikvija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikita_G: 16 rugpjūčio 2010 - 17:21
Idomus straipsnis Krikstynoms
http://www.viskaskri...ndex.php?id=170
Atsakyti
saugau ir antros dukrytes saugosiu,net savo kriksto rubelius turiu biggrin.gif
Atsakyti
Issaugojus sunaus skraistele, zvake ir papuosima, ir dukreles ta pati saugosiu.Ir saugau abieju rubelius, kuriais parsivezem is gimdymo namu, bet ne tuos, su kuriais krikstinom blush2.gif
Atsakyti
Rubeliai po sventes jau sudeti i kriksto deze ir bus saugojami ir perduoti dukrytei,kai uzaugs
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 09 01, 12:02)
Rubeliai po sventes jau sudeti i kriksto deze ir bus saugojami ir perduoti dukrytei,kai uzaugs

Taip pat saugomi rubeliai ax.gif
Atsakyti
mes gavom dovanu dezutes su vardais bigsmile.gif tai i jas sudejau visa kriksto atributika ,pirmus zaislus,ir apyrankes kur buvo ligonineje uzdeja ,kai paaugs veliau idesiu pirma pazimiu knigele lotuliukas.gif
Atsakyti
Saugau rubelius, turiu vilti juos panaudoti dar antram vaikeliui smile.gif
Atsakyti