Suknyte planuoju parduoti, o skraiste ir zvakes saugosiu

Saugau dukrytes visus krikstynu drabuzelius, zvake, krikstateviu dovanota vyno buteli, paveiksleli su sveciu palinkejimais. Man tai labai svarbus, mieli daikteliai

su teciu norime nupirkti skrynia, kurioj saugosim mazosios kriksto rubelius, zvake, dovanota buteli, buteli su palinkejimais ir spejama profesija, pacius pirmuosius rubelius, pirmaji buteliuka ir ciulptuka, pirmus batukus, pirmojo gimtadienio fotoalbuma ir t.t na ta prasme kas yra pirmieji daikteliai vaiko gyvenime
nors kadangi mazyle musu pirmoji, tai teks atrinkti kas svarbiausia, nes reiktu laaabai dideles skrynios

Praejusi savaitgali krikstijome dukryte!
Iskart zinojau,kad vaiko kriksto rubus ir kitus su krikstu susijusius daiktus tikrai saugosiu! Tam reikalui uzsiprasiau seneliu dideles medines skrynios dekupazuotos drugeliais ir su irasais viduje! Suknyte ir svarkeli numezge, skaraiste, galvytes juostele ir zvakes papuosima pasiuvo is lino su mezginiais! Rubeliai tiesiog nepakartojami! neisivaizduoju, kaip galeciau juos parduoti!
Iskart zinojau,kad vaiko kriksto rubus ir kitus su krikstu susijusius daiktus tikrai saugosiu! Tam reikalui uzsiprasiau seneliu dideles medines skrynios dekupazuotos drugeliais ir su irasais viduje! Suknyte ir svarkeli numezge, skaraiste, galvytes juostele ir zvakes papuosima pasiuvo is lino su mezginiais! Rubeliai tiesiog nepakartojami! neisivaizduoju, kaip galeciau juos parduoti!

viska nuo krikstynu saugau, be to, abieju dukryciu suknytes yra labai grazutes, ranku darbo, negaleciau parduoti...
QUOTE(Raselija @ 2011 07 16, 21:40)
su teciu norime nupirkti skrynia, kurioj saugosim mazosios kriksto rubelius, zvake, dovanota buteli, buteli su palinkejimais ir spejama profesija, pacius pirmuosius rubelius, pirmaji buteliuka ir ciulptuka, pirmus batukus, pirmojo gimtadienio fotoalbuma ir t.t na ta prasme kas yra pirmieji daikteliai vaiko gyvenime
nors kadangi mazyle musu pirmoji, tai teks atrinkti kas svarbiausia, nes reiktu laaabai dideles skrynios 

As irgi viska saugau

Musu gimineje yra labai laikomasi tokiu tradiciju kaip kriksto rubeliai pereina is kartos i karta,ta prasme dukros dukrai,sunaus sunui t t ir t t.As turiu kriksto suknele kuria krikstijo mociute dukra (mano mama),po to mama krikstijo mane su ta pacia suknele,as pakrikstijau dukra ,o dukra dabar krikstys savo dukra.Kas bus toliau su ta kriksto suknele nezinome.Taciau ji pasiuta is tikro silko .su raukinukais .labai ilga,raukinukuose pritvirtintos puoksteles geliu pasteliniu spalvu is tokio pat silko.Manau ,kad bus paskutines krikstynos su jaja,nes visviena issaugoti ruba ,kad labai gerai issilaikytu yra sudetinga.Dar mama yra sakiusi kad kriksto sukneles arba kriksto rubai yra siunami didesni,kad galetu su tuo paciu drabuzeliu leisti prie komunijos.Kaip padare mano broliui.Ir kriksto rubus ruosia busimi kriksto tevai o ne tevai ,cia yra ju pareiga.O siais laikais viskas darosi kitaip.
Kriksto rubas taip vadinama skraiste mano nuomone butina saugoti kaip ir zvake. Bet suknele nera kriksto rubas (tai paprastas drabuzis), kam ja tada saugoti. Aisku jeigu yra vietos ir noro tai nieks nedraudzia

mes saugosim visų trijų vaikučių rūbelius, po to norėčiau kad šie rūbeliai eitų iš kartos į kartą