Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Merii @ 2011 12 10, 11:55)
taip jau gaunasi, kad kabinetas darbe netyčiom virto vandų mini oranžerija

bigsmile.gif swoon.gif žinojau kad daug vandų turite, bet kad tiek tai daaaaug....čia jau ne mini, o jau tikra oranžerija thumbup.gif o jei kada žydės visos vienu metu, tai ekskursijas pas jus organizuoti reikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 12 10, 16:52)
Šiaip mano vandos ir katlėjos, kurios ant palangės, sustatytos ant drėgmę palaikančių padėklų. Kai pilu į juos gerokai šiltą vandenį, kaifuoja.

Man kilo klausimas, kek vandens pilate i tuos padeklus? g.gif nes nepastebiu rasos ant vazoneliu sieneliu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 12 10, 12:28)
Vadinasi tai gelsvajai nesakysiu, kad ji gelsva -

o gal kaimynka esi,

thumbup.gif lotuliukas.gif

tolima biggrin.gif prie ''Pupos'' aš

QUOTE(Merii @ 2011 12 10, 13:55)
kabinetas darbe netyčiom virto vandų mini oranžerija

aga... netyčiom.... mini..... biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif

Vilnietės kurios norit gražių falenopsių ,tai šiandien Pilaitės naujos maksimos gėlių parduotuvėj mačiau toookių gražuolių,kad ir pati užsinorėjau,bet aš ''stipri'',tai atsilaikau,o norinčioms rekomenduoju biggrin.gif
dideli geltoni su žalsvu atspalviu žiedai,tamsiai violetiniais ''plėmais'' marginti... šviežiai atvežta...,yra ir kitokių,bet šitos liuksiškos spalvos. Dar yra cimbidiumas gražus,dendrobių baltų,tokių midi falenopsių dviem žiedstiebiais truputį į stuartianas panašių
va ,atraportavau ax.gif

Sutvarkė man kompą,tai kai išzysiu,kad dukra fotkes sukeltų- pasigirsiu savo žiedais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 12 11, 00:24)
:Vilnietės kurios norit gražių falenopsių ,tai šiandien Pilaitės naujos maksimos gėlių parduotuvėj mačiau toookių gražuolių,kad ir pati užsinorėjau,bet aš ''stipri'',tai atsilaikau,o norinčioms rekomenduoju  biggrin.gif

na kam dabar taip tiesiai šviesiai kaip peiliu į paširdžius - iki šios akimirkos irgi galvojau, kad esu stipri, bet pasirodo, kad nelabai - jau ir planuoju kaip iš pat ryto į Maximą lėkt cool.gif Nereikia, gi visai nereikia naujų gėlių, bet kaip noooooooooooooooooooooriu blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Gal atkreipei dėmesį kokios kainos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 11 gruodžio 2011 - 00:37
QUOTE(mumrikas @ 2011 12 11, 02:36)
na kam dabar taip tiesiai šviesiai kaip peiliu į paširdžius

Gal atkreipei dėmesį kokios kainos ?

blush2.gif jeckau,taigi aš gerietė ax.gif ,kokie dar peiliai? grynas išskaičiavimas... nupirks kitos-neliks man,va ir galvos skausmo neturėsiu biggrin.gif

kainos cool.gif biggrin.gif ,jei tiksliau,tai nežinau,bet apie 40-45 lt manau bus,tik va ten kažkoks kitoks lapukas įkištas,gal kokios ''rimtesnės'''?
nu bet ale vistiek akyse stovi ir gana doh.gif lotuliukas.gif ,neisiu į maksimą kokią savaitę-išpirkit... ax.gif
Atsakyti
Man ir slabna daros blush2.gif Gerai nors, kad ne man vienai stogas važiuoja dėl orchidėjų, ypač phalaenopsių. Ne vien dėl to man jos patinka, kad yra nelepios, bet ir man pačios gražiausios wub.gif
Atsakyti
Man gražiausi phalaenopsiai ir raibuolės. Kad žiedai visų orchidėjų gražūs tai nė kalbos nėr, bet man svarbu, kad augalas būtų gražus visus metus ir kai nežydi ax.gif Tai vat aukščiau minėtos auga gražiu tvarkingu kupstu, keru, lapai gražiai atrodo ir namus puošia thumbup.gif Ir dar labai patinka, kad žiedai iškyla virš lapų - tada taaaaip gražiai augalas atrodo thumbup.gif

Atsakyti
Man phalaenopsiai irgi del savo drambliausiu lapu patinka, jie nepatezta i salis kaip kai kuriu raibuoliu ar kambriju, miltoniju. Tokie visi net braska.
Atsakyti
man nelabai patinka orchidėjos, kurių žiedai tarp lapų pasimetę - menkai jose nusimanau, bet teko matyt, kad lapai ilgų ilgiausi, svyra į šalis, o tarp jų užgožti nuostabūs žiedai doh.gif Mėgstu, kad viskas būtų tvarkinga, kompaktiška - esu mergelė, tai viskas tuo ir pasakyta lotuliukas.gif
Atsakyti
Pati esu iš Mažeikių, tai vakar pamačiau, kad čia rašynėjat jog Vilniaus Akropolio Ermitaže akcijos orchidėjoms... Ir spėkit kas nutiko... rolleyes.gif Ogi netyčia atsidūriau Vilniuj ir žinoma pirmiausiai nuvykau į Akropolį. blush2.gif Ir neištvėriau nepasiėmusi gėlių blush2.gif
Taigi, pristatau savo naujuosius falenopsius wub.gif
Tak mix
user posted image user posted image
Ir Calimero
user posted image user posted image
Atsakyti
Gražūs pirkinukai mirksiukas.gif
Manoji naujokė jau džiovina pumpurus, tikiuosi apsipras po šaknų revizijos unsure.gif
Atsakyti
Tfu, tfu, tfu ir dar šimtą kartų tfu, kad neprisišnekėt (prietarais netikiu, bet dėl visa ko - gal orchidėjos jais tiki ir mane girdi lotuliukas.gif ) - bet ir nauji pirkinukai, ir Mini Markas absoliuičia nesuregavo nei į kelionę, nei į drastišką persodinimą (persodinu naujai gautas į visiškai naują substratą prieš tai absoliučiai nuplikinusi šaknis - gerai ar negerai, bet matau, kad sodinu palikusi tik sveikas šaknis, kad nėr jokių kirmėliokų, vabaliokų ir galiausiai tame pačiame stambiausiame substrate pas mane jos puikiai auga).

Nė vienas žiedelis nenukrito, o nauji sėkmingai skleidžiasi.

Galvojau galvojau ir sugalvojau, kad gal tiesiog virtuvėj joms pas mane joms augt patinka - vis gi tikrai šilta, drėgna (ir dėl to, kad vituvė, ir šiaip pas mus name drėgnumas dėl ventiliacijos normalus), maksimaliai šviesu (dieną ant palangės visiška šviesa - pietvakariai, o tada jau ėmus temt lempos plieskia iki kokios 22val. - šviesamėgiai mes esam biggrin.gif ). Tai absoliuč teroriniai mėgėjiški pasvarstymai blush2.gif
Atsakyti