Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

nuostabūs visų žiedeliai wub.gif wub.gif wub.gif Buvo "susirgęs" kompiutersi, kurį laiką buvau "be ryšio", o čia kad pasipylė grožybės thumbup.gif
Atsakyti
Meri, jau buvo tokie vabaliukai kitos substrate seniai, persodinus jie dingsta. Keisti labai, niekur internete neradau tokių prie orchidėjų ligų. Labai maži, greit laksto, šokinėja, blizgios sidabro spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 12 26, 21:09)
Tina o knyga anglų kalba... bigsmile.gif

Taip. Bet man visai smagi sita kalba smile.gif vat rusiskai tai tiesiog nepakenci skaityt, nepriima man akys kirilicos. O kas liecia pacia knyga, tai thumbup.gif apie rusinius gal ne tiek daug, bet apie musu parduotuvinius hibridukus, kas is kur ir kada isvesta tai placiai yra. Jauciu praktiskai visus imanoma rast is tu ka perkam. O dar skyrius visas apie falenopsiu prieziura, labai idomu buvo paskaitinet apie trasas bei tvirtinima prie bloko. Taip pat minimas physan20. Reik eit pasidairyt jo e-bay per naujo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 12 27, 12:55)
Taip pat minimas physan20. Reik eit pasidairyt jo e-bay per naujo.

yra LOD parduotuvėlėje
Atsakyti
Aha zinau 4u.gif uzejo man noras paciai parsisiust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 12 27, 10:09)
raibuolių, kurių lapai lb ilgi, gal 30cm, čia iš tų didžiažiedžių,
Manau, kad pavasariop raibuolė concolor padovanos žiedą 

maniškės ilgiausias 42cm biggrin.gif ,bet žiedas nepasakyčiau,kad didesnis nei žaliosios,forma kitokia truputį ir tiek,tik dičkė žiedą po žiedo 7 parodė,o žalioji skūpi ,vos vieną biggrin.gif
lauksiu pavasarį tavo parodos bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 12 27, 15:17)
maniškės ilgiausias 42cm  biggrin.gif ,bet žiedas nepasakyčiau,kad didesnis nei žaliosios,forma kitokia truputį ir tiek,tik dičkė žiedą po žiedo 7 parodė,o žalioji skūpi ,vos vieną  biggrin.gif
lauksiu pavasarį tavo parodos  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

tai gal ir mano taip žydės bigsmile.gif
aga, aš tavosios rudenį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 12 27, 17:21)
tai gal ir mano taip žydės  bigsmile.gif
aga, aš tavosios rudenį biggrin.gif

jei tokios rūšies tai gal biggrin.gif
aga,pasvajok unsure.gif ,dabar visi turimi falenopsiai su žiedstiebiais,bet pumpurai jau gelsta verysad.gif ,šalta ir drėgna,o dar per lauką keliaus,tai jei išgyvens koks,labai bus gerai
Atsakyti
taip, žiemą laukas didelis blogis console.gif
Atsakyti
Su Šventėm visas smile.gif
Kad sekantys metai būtų turtingi sveikais augalais ir gausiu žydėjimu.
Taip pat prašau pagalbos balsuojant už sekančio žurnalo viršelį smile.gif

http://www.orchids.l....php?f=33&t=798
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Epidendrum ballerina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 28 gruodžio 2011 - 08:21
Meri, gal iš orchidejos.lt?
Atsakyti