Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(lasvegiete @ 2011 12 29, 18:16)
Prazydo Paphiopedilum Memoria Jacob 'Jake' Piloto:

koks grožis... wub.gif thumbup.gif sutinku su merii norėtūsi ir visą augaliuka pamatyt...
Atsakyti
Merii ir evers, nuostabūs žiedeliai smile.gif
Atsakyti
Naujausias pirkinukas phalaenopsis mannii,laukiu ziedu wub.gif
user posted image

Atsakyti
labas melynake bigsmile.gif ilgai laukti neteks gi matos jau 2 ziedukai bigsmile.gif bigsmile.gif ,o kokia bus spalva ar zinot.oj turit orhideju daug,ar jos taip ir gyvena ant grindu,ar cia tik fotosesijai.pas mane vis pusej gruodzio prazysta geltona ir zydi gal puse metu,ir dar siemet nusipirkau zydincia tamsia fioletine.norejau ideti nuotrauka bet neikertu as cia tos sistemos i fb idedu be problemu,okas cia do mandrybe,ne man.siandien darbe pagalvojau nebematau temose melynakes.
Atsakyti
Oi spalva nezinau kokia doh.gif o gelytes ne ant grindu,cia medines lentyneles pastatomos 4u.gif Turiu as gelyciu ir daugiau ,bet va "vardine biggrin.gif " pirma kart prazydes thumbup.gif Ai dar sukrauti pumpurai phalaenopsis dream diamond .
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 12 30, 01:39)
koks grožis... wub.gif  thumbup.gif sutinku su merii norėtūsi ir visą augaliuka pamatyt...

katik nuftkinau:
user posted image

Atsakyti
Wooooow, lasvegiete, visu ūgiu net žagtelėjau, koks grakštumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2011 12 30, 16:28)
katik nuftkinau:

pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 12 30, 09:29)
Wooooow, lasvegiete, visu ūgiu net žagtelėjau, koks grakštumas  bigsmile.gif

Aciu dar karteli. Man atrodo, kad margalapiu ziedai buna tokie grakstus, plonesniais ziedlapiais. O vat turiu kita besiskleidziancia lygiais zaliais lapais, tai tos ziedas ant trumpo storo koto mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai gražu, atrodo kaip tas žiedas ant tokio ilgo plono koto laikosi blink.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gigitata: 30 gruodžio 2011 - 20:30
Labai grazu, kai raibuoles prazydinat. wub.gif

Mano siderea japonica kazka rezga, bet kolkas nelabai suprantu ka. Kazkas storo lenda salia skroteles, bet tikrai ne saknis.

O is kur epidendrum ziedkoti isleidzia? viena bulve tokia ispampus, kad jai tik zydet su tiek energijos. Bet jauciu pasierzins ir tiek.
Atsakyti