Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Stai, mano vakarykstis pirkinukas is Ermitazo. Toks mini variantas.

[attachmentid=217958]

Beje, gavau Super thrive. Priminkit, kokiu santykiu ji skiest reikia. Reiks dar ta informacini lapeli isstudijuot. O jusiskis irgi turi stipru vitaminu kvapa, pnasu kaip buna kad vitaminu kapsules kvepia?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 12 01, 01:57)
Ei, kaunietes, ar buvot siandien Ermitaze? Tiek phalaenopsiu stelazu dar nemaciau  bigsmile.gif nors dauguma turiu, bet vistiek svaigau aplink vaikstinedama  wub.gif ir dar kaina kokia patraukli. taigi ir nuciupau tokia viena miniatiura  wub.gif bet kiti geliukai - vandos, katlejos, dendrobiai, oncidiumai, miltonijos ir kt. man pasirode brangoki  unsure.gif
Faina, kad ir mes turim dar viena parduotuve-oranzerija  thumbup.gif

*****, kaip pavydžiu Kaunietėms ir Vilnietėms... Ermitažuose pilna visokio grožio, o pas mus šitam kaime (Panevėžys) Maximos arba dar Bauhof' as, bet ir ten orchių pasirinkimo didelio nėr verysad.gif
Atsakyti
Ei, kaunietes, ar buvot siandien Ermitaze?

Sekmadienį teko pravažiuot,galvojau,oho,ir Kaune jau yra.Prie progos reiks kada užsukt,pasidairyt smile.gif
O kokios katlėjų,vandų kainos?Gal paskui pamažins,reik gi atidarymo proga pasibrangint smile.gif
Na jau , Orfeja , Ukmergėje dar mažiau yra,be Bauhofo smile.gif Gerai,kad turiu tokią parduotuvę,kur dažnai nukainojimai būna po 5 lt,bet jau čia reik gerai prafiltruot,nes didelį kiekį jos nespėja apžiūrėt.Ir deja,man jau pasirinkimo nebėra ten,mano kartelė jau aukščiau pakelta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 01 gruodžio 2011 - 16:15
Sveikutės 4u.gif

Soriuks,kad isibroviau ax.gif
dažnai paskaitau jūsų temutę,pasigrožiu žiedais wub.gif

Ei, kaunietes, ar buvot siandien Ermitaze? Tiek phalaenopsiu stelazu dar nemaciau  bigsmile.gif nors dauguma turiu, bet vistiek svaigau aplink vaikstinedama  wub.gif ir dar kaina kokia patraukli. taigi ir nuciupau tokia viena miniatiura  wub.gif bet kiti geliukai - vandos, katlejos, dendrobiai, oncidiumai, miltonijos ir kt. man pasirode brangoki  unsure.gif
Faina, kad ir mes turim dar viena parduotuve-oranzerija  thumbup.gif

Aš buvau šiandiena ax.gif Pritariu Jums 4u.gif
aš likau sužavėta orchidėjų gausa ir grožiu! wub.gif wub.gif wub.gif
norisi vėl ten sugryžti biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2011 12 01, 16:32)
Stai, mano vakarykstis pirkinukas is Ermitazo. Toks mini variantas.

Šitie super fainuoliai thumbup.gif tokios mini gėlytės,labai dailios wub.gif
...ir kaip aš atsispyriau joms doh.gif lotuliukas.gif

Šiek tiek inešiu spalvų Jums iš Ermitazo oranžerijos mirksiukas.gif

[attachmentid=217961]

[attachmentid=217962]

[attachmentid=217963]

[attachmentid=217964]

[attachmentid=217965]

[attachmentid=217966]
Atsakyti
Tina, fainas gėliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
oho, net nesitikėjau tokia orchidėjų gausa wub.gif (ačiū labai už foto, Raskila** 4u.gif), o kokios kainos vandų, katlėjų?

Tina labai daili gėlytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 01 gruodžio 2011 - 17:28
Buvau ir aš šiandien Ermitaže Kaune. Nusipirkau 5 miniukus doh.gif pora padovanosiu mamai kai išsirinks smile.gif labai gražių mačiau, bet ir brangių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daktariukė: 01 gruodžio 2011 - 17:54
QUOTE(Tina* @ 2011 12 01, 15:32)

Beje, gavau Super thrive. Priminkit, kokiu santykiu ji skiest reikia. Reiks dar ta informacini lapeli isstudijuot. O jusiskis irgi turi stipru vitaminu kvapa, pnasu kaip buna kad vitaminu kapsules kvepia?

maniskis turi ta kvapa ,o ant buteliuko raso ketvirtadalis saukstelio(1 ml) i 4 litrus vandens .
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 12 01, 16:10)
O kokios katlėjų,vandų kainos?

Vandu tai tikrai virs simto, katleju tiksliai neuzfiksavau. Brasios berods devyniasdesimt kazkiek. Zodziu ciupau ir padejau atgal, kaip pirstus nudegus doh.gif Teks laukt, kol jos nuzydes ir isparduos.
Papildyta:
QUOTE(melynake* @ 2011 12 01, 18:11)
maniskis turi ta kvapa ,o ant buteliuko raso ketvirtadalis saukstelio(1 ml) i 4 litrus vandens .

Is tikro ant kitos puses yra doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 12 01, 18:18)

Is tikro ant kitos puses yra  doh.gif  blush2.gif

Aha biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Bet ar tinkama si proporcija orchidejoms? paprastai joms reikia silpnesniu tirpalu.
Atsakyti
Del sito nezinau,gal kas gali pasakyti kur jau naudoja kuri laika . Bet palaiscius nezydincias ,po keliu dienu is vienos pradejo kazkas kaltis ,dar nezinau kas ,ar saknis ar ziedkotis biggrin.gif gal cia sutapimas tik,o gal ir tas marmaliukas paskatino.
Atsakyti