Nemanau, kad galetu but toks greitas poveikis.
Tina nuostabus pirkinukas
del superthrive vitaminu tai 1ml 4 litrams vandens pats tas, visa laika taip naudoju jau tikrai ilga laika,bet ziema as jo nenaudoju isvis..ir siaip svarbu stengtis jo nepadauginti,kadangi tai gali lemti ziedu deformacija ir daug visokiu kitokiu negeru dalyku
daug informacijos yra uzsienio forumuose apie si produkta,nepatingekit pagooglint

del superthrive vitaminu tai 1ml 4 litrams vandens pats tas, visa laika taip naudoju jau tikrai ilga laika,bet ziema as jo nenaudoju isvis..ir siaip svarbu stengtis jo nepadauginti,kadangi tai gali lemti ziedu deformacija ir daug visokiu kitokiu negeru dalyku

QUOTE(jediara @ 2011 12 01, 14:56)
Gražuolis

QUOTE(Tina* @ 2011 12 01, 15:32)
Super pirkinys

QUOTE(Raskila** @ 2011 12 01, 17:12)
Dauguma kokios didžiažiedės.O tų mėlynų dažytų kiek daug,bet matyt jas išperka,nors ir apgaudinėja žmones.
QUOTE(vedmyte @ 2011 12 01, 19:35)
svarbu stengtis jo nepadauginti,kadangi tai gali lemti ziedu deformacija
O sitas tai man nepatiktu. Nemegstu netaisyklingu ziedu su keliais liezuveliais, karpytais ziedlapiais.
QUOTE(Tina* @ 2011 12 01, 20:28)
O sitas tai man nepatiktu. Nemegstu netaisyklingu ziedu su keliais liezuveliais, karpytais ziedlapiais.
bet siaip tai tikrai labai geras, ypatingai silpniem augaliukams.tik svarbu neperdozuot.
Jame pasirodo B vitamino yra, todel ir turi vitaminu kvapa, o B vitaminas reikalingas augalo saknims.
Jau pamirkiau dali saviskiu. Tik mintis kilo - ar jus bunat su pirstinemis, kai dirbat su panasiais tirpalais?
Kazkaip susimasciau, kad besiturskiant su tais hormonais paciai koks ziedkotis neisdygtu
Jau pamirkiau dali saviskiu. Tik mintis kilo - ar jus bunat su pirstinemis, kai dirbat su panasiais tirpalais?

As labai nemegstu dirbti su pirstinemis, bet itariu teks pamegt. Atsargiai as ziuriu i tuos hormonus.
ir aš vakar ermitaže buvau
tuščiomis nesugebėjau išeiti
naujokai miniukai

naujokai miniukai

tviga
superiniai pirkinukai. Seniai čia berašiau, bet būtinai pasigrožiu jūsų gėliukais, ech....vėl manija stiprėja, o Ermitažas toli....gerai, kad forumietės dar kažką parduoda

ai kokių gražių naujoku mini...
tviga koks geltonas gražus...

tviga koks geltonas gražus...

QUOTE(evers @ 2011 12 02, 15:28)
man tai jis labiau oranzinis, bet labai super