Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*68 Namučiai...

Gal kas atsimena tokią regis indų rašytojo knygą apie skurdžios indų šeimos vaikų gyvenimą - herojai berods vadinosi Perikutis ir Karutama ( biggrin.gif !) Ta Karutama buvo laaaabai anksti ištekinta (gal 9 m.) Kažkaip norėčiau suskaityti ją kur susiradus. Ar tik ne "Krevetės", nes ten kaip tik krevečių žvejyba ir užsiiminėjo... g.gif Būčiau dėkinga, pasiieškočiau bibliotekoj, tik ar nebus man kaip su "Nežudyk strazdp giesmininko"...
Atsakyti
O mes nutarem kada issiuntineti kaledines dovaneles? rolleyes.gif Reikia jau pradeti rupintis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 12 05, 20:03)
Jau esu minėjusi, bet pasikartosiu- ir man ši knyga patiko. Esu užsirašiusi vieną citatą- ją dažnai paskaitydavau, kai iškildavo reikalas.  smile.gif

aha, atsimenu 4u.gif

O isminties perliuku ten [Anapus pasaulio] isties su kaupu, bet taip neprikliai, neprikisamai, o labai naturaliai is tu pamastymu isplaukianciu. As eilini karta isitikinau, kad man paskutinej vietoj pletojama knygoje tema (nes realiai ta "lolitiska" tematika visai nedomina) - svarbu, kaip ji atskleidziama ir vystoma. Zodziu, visapusiski komplimentai Knausgard'ui - puikus rasytojas.

Mama Afrika man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 gruodžio 2011 - 12:50
Sveikos 4u.gif

As Kaledine knyga issiusiu pirmadieni,nes paskui zadu isvaziuoti,tai nebus kada smile.gif

Dabar trumpai apie perskaitytas knygas:

J.C. Grange "Gandru skrydis"-kaip ir visose kitose jo knygose,taip ir sitoje netruksta itampos,intrigu,ziaurumo.Nors as ir pakankamai greitai atspejau ,kas yra kas,bet skaityt buvo idomu thumbup.gif Viska labai teisingai apie sia knyga pasako sis straipsnis http://www.15min.lt/...jams-286-183674
Lisa Gardner "Myliu dar labiau"-mano paskutiniu metu labai mylimos leidyklos "Metodika" knyga,is vis si leidykla pradejo tiek negirdetu autoriu knygu leisti ir kas svarbiausia beveik visos mano skonio biggrin.gif taigi dar vienas detektyvas,kuri skaiciau neatsitraukdama,viskas taip supainiota,kad perskaicius viena puslapi ,niekaip neatspesi kas yra kitame bigsmile.gif Oficiali anotacija- iš pirmo žvilgsnio tai įprastas nusikaltimas. Pareigūnė Tesa Leoni nebeapsikentė vyro smurto ir nušovė jį tarnybiniu ginklu. Mėlynės ant moters kūno patvirtina, kad tai buvo savigyna. Tačiau kur dingo šeimos dramą turėjusi matyti šešiametė dukra? Bylą pradeda tirti patyrusi detektyvė Didi Voran ir buvęs jos mylimasis Bobis Dodžas. Sekdami bylos pėdsakais pareigūnai kiekviename žingsnyje susiduria su paslaptimis.

Dabar skaitau John Hart "Paskutinis vaikas" -mistinis trileris apie telepatini dvyniu rysi ,idomu thumbup.gif
O Cornwel "Skarpeta" nebaigiau skaityti,visai neitrauke doh.gif ir kam as ja pirkau verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 07 gruodžio 2011 - 14:49
Jau greitai "Metodika" isleis sia knyga http://www.roslund-h...conds-rewarded/ Labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 07 gruodžio 2011 - 15:06
Sveikos 4u.gif

Na šiandien teko man nervus patampyti doh.gif Paskambina ryte mama, sako buvau pašte, atėjo tau siuntinys, tikriausiai knyga. Sumokėjo 66.90lt už ją doh.gif O aš paskutiniu metu pirkau iš http://www.bookdepository.co.uk/ kur siuntimas nemokamas. ***** galvoju, knyga kainavo 40lt, o atsiimti ją dar beveik 70 blink.gif Pradėjau aiškintis, paskambinau į paštą, tai pasirodo, kad visai ne ši knyga.
Fati, ačiū už pagalbą, būsiu ir tave suklaidinusi biggrin.gif laukiu dar tos knygos, žiūrėsim, ar tikrai siuntimas nemokamas.
O pasirodo, kad man atsiuntė knygą iš "Didysi žaidimas", kuriame aš nei dalyvauju, nei pildžiau užsakymą, nei prašiau, kad siųstu doh.gif Atsiunčia knygą, mama nežinodama sumoka tokius pinigus ir daryk, ką nori. Gerai, kad paštininkė pasakė, kas ten siuntė. Paskambinau dabar jiems, tai liepė gražinti atgal ir per mėnesį perves pinigus. Nu bet absurdas tikras, siuntinėja, ko neužsisakai. tai dabar liepė atsiųsti jiems atgal ir per 30 dienų gražins pinigus.

Aš planuoju pirmadienį išsiųsti kalėdines dovanas ax.gif

Beje, vilnietės, gal norėtumėt padaryti meet'ą gruodžio 17d? rolleyes.gif Man lėktuvas tik 22val, tai galvoju atvykti dieną į Vilnių ir susitikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 07 gruodžio 2011 - 16:08
Dorifore, na va matai kaip viskas išsisprendė biggrin.gif

O aš taip gardžiai suskaičiau Deborah E. Harkness "A Discovery of Witches" ( Raganų atradimas). Labai patiko. Istorija įtraukė. Nieko netrūko - paslapties, persekiojimų, mistikos, romantikos, pavojų ir įtampos. Man patinka tokie romanai kur įpinamos mistinės būtybės (raganos, vampyrai, demonai) ir senovinės paslaptys, uždrausta ir neįmanoma meilė ir kova už būtį. Negalėjau atsiplėšti nuo knygos, skaičiau iki paryčių. Dabar tiesiog spirgu kada pasirodys tęsinys, o jis deja, išeis tik liepos mėnesį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 12 07, 15:07)
Beje, vilnietės, gal norėtumėt padaryti meet'ą gruodžio 17d?  rolleyes.gif  Man lėktuvas tik 22val, tai galvoju atvykti dieną į Vilnių ir susitikt.

Kaip gaila, o aš kaip tik tą dieną busiu Kaune universitete. verysad.gif Būtų labai šaunu susitikti.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 12 07, 17:07)
Nu bet absurdas tikras, siuntinėja, ko neužsisakai. tai dabar liepė atsiųsti jiems atgal ir per 30 dienų gražins pinigus.

rolleyes.gif tikiuosi, kad atgausi...mano pažįstamos močiutė neatgavo rolleyes.gif Irgi nuėjo paštan, žmogus senas, nebesusigaudė ir sumokėjo...paskui ta pažįstama skambinėjo, liepė atsiųsti ir pasakė, kad grąžins- nusiuntė atgal, o pinigų nėra unsure.gif kelis kartus skambino, reikalavo, o jie vienas pas kitą siunčia, vienas sako- sumokėsim, kitą kartą sako- o kas jums sakė, o pasirodo, kas sakė, negali nieko sakyti ir pan. Vienu žodžiu pinigai į balą verysad.gif Baisu, kiek sukčių LT unsure.gif

beje, Dorifore ar SS, jūs kuri lankėtės komisiniame knygyne Klaipėdos centre? kokiom ten sąlygom galima knygas priduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 12 07, 16:07)
Sveikos  4u.gif

Na šiandien teko man nervus patampyti  doh.gif Paskambina ryte mama, sako buvau pašte, atėjo tau siuntinys, tikriausiai knyga. Sumokėjo 66.90lt už ją  doh.gif  O aš paskutiniu metu pirkau iš http://www.bookdepository.co.uk/ kur siuntimas nemokamas. ***** galvoju, knyga kainavo 40lt, o atsiimti ją dar beveik 70  blink.gif  Pradėjau aiškintis, paskambinau į paštą, tai pasirodo, kad visai ne ši knyga.
Fati, ačiū už pagalbą, būsiu ir tave suklaidinusi  biggrin.gif laukiu dar tos knygos, žiūrėsim, ar tikrai siuntimas nemokamas.

bookdepository.co.uk siuntimas tikrai nemokas į LT ne kartą esu siuntusis , tik kartais labai ilgai reikia laukti kol atsiųs verysad.gif smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras mirksiukas.gif

QUOTE(Stikliukė @ 2011 12 07, 19:25)
beje, Dorifore ar SS, jūs kuri lankėtės komisiniame knygyne Klaipėdos centre? kokiom ten sąlygom galima knygas priduot g.gif
Jeigu tu apie tą, kuris netoli senojo turgaus ir mugės "Kiras", tai aš ten buvau, bet tik žiūrinėjau knygas. Ar tu kalbi apie kitą, kuris berods yra pačiam senajam turguj? g.gif Jei apie jį, tai jame nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 12 07, 19:25)
rolleyes.gif tikiuosi, kad atgausi...mano pažįstamos močiutė neatgavo rolleyes.gif Irgi nuėjo paštan, žmogus senas, nebesusigaudė ir sumokėjo...paskui ta pažįstama skambinėjo, liepė atsiųsti ir pasakė, kad grąžins- nusiuntė atgal, o pinigų nėra unsure.gif kelis kartus skambino, reikalavo, o jie vienas pas kitą siunčia, vienas sako- sumokėsim, kitą kartą sako- o kas jums sakė, o pasirodo, kas sakė, negali nieko sakyti ir pan. Vienu žodžiu pinigai į balą verysad.gif Baisu, kiek sukčių LT unsure.gif

Rimtai? sakai, dar gali būti problemų? doh.gif Svarbiausia, kad ta knyga sveria virš dviejų kg, dabar turiu grąžinti savo sąskaita, ar jie man apmokės siuntimą? Žinok man taip pyktis ima, kad jeigu negrąžins pinigų, tai eisiu, kad ir iki teismo schmoll.gif

Aš esu nešusi tik centre, kur knygos iš antrų rankų. Bet ten pigiai labai priima jas. Ir žinau, kad stotyje kur yra Rotas, jei irgi superka.

QUOTE(Aguonytė @ 2011 12 07, 19:51)
bookdepository.co.uk siuntimas tikrai nemokas į LT ne kartą esu siuntusis , tik kartais labai ilgai reikia laukti kol atsiųs  verysad.gif  smile.gif

jau atėjo ši knyga, mama sakė, atnešė į namus. išsiuntė lapkričio 25, tai va šiandien atėjo, manyčiau visai normaliai.
Atsakyti