QUOTE(Creed @ 2011 12 07, 14:47)
Sveikos
As Kaledine knyga issiusiu pirmadieni,nes paskui zadu isvaziuoti,tai nebus kada
Dabar trumpai apie perskaitytas knygas:
J.C. Grange "Gandru skrydis"-kaip ir visose kitose jo knygose,taip ir sitoje netruksta itampos,intrigu,ziaurumo.Nors as ir pakankamai greitai atspejau ,kas yra kas,bet skaityt buvo idomu
Viska labai teisingai apie sia knyga pasako sis straipsnis http://www.15min.lt/...jams-286-183674
Lisa Gardner "Myliu dar labiau"-mano paskutiniu metu labai mylimos leidyklos "Metodika" knyga,is vis si leidykla pradejo tiek negirdetu autoriu knygu leisti ir kas svarbiausia beveik visos mano skonio
taigi dar vienas detektyvas,kuri skaiciau neatsitraukdama,viskas taip supainiota,kad perskaicius viena puslapi ,niekaip neatspesi kas yra kitame
Oficiali anotacija- iš pirmo žvilgsnio tai įprastas nusikaltimas. Pareigūnė Tesa Leoni nebeapsikentė vyro smurto ir nušovė jį tarnybiniu ginklu. Mėlynės ant moters kūno patvirtina, kad tai buvo savigyna. Tačiau kur dingo šeimos dramą turėjusi matyti šešiametė dukra? Bylą pradeda tirti patyrusi detektyvė Didi Voran ir buvęs jos mylimasis Bobis Dodžas. Sekdami bylos pėdsakais pareigūnai kiekviename žingsnyje susiduria su paslaptimis.
Dabar skaitau John Hart "Paskutinis vaikas" -mistinis trileris apie telepatini dvyniu rysi ,idomu
O Cornwel "Skarpeta" nebaigiau skaityti,visai neitrauke
ir kam as ja pirkau

As Kaledine knyga issiusiu pirmadieni,nes paskui zadu isvaziuoti,tai nebus kada

Dabar trumpai apie perskaitytas knygas:
J.C. Grange "Gandru skrydis"-kaip ir visose kitose jo knygose,taip ir sitoje netruksta itampos,intrigu,ziaurumo.Nors as ir pakankamai greitai atspejau ,kas yra kas,bet skaityt buvo idomu

Lisa Gardner "Myliu dar labiau"-mano paskutiniu metu labai mylimos leidyklos "Metodika" knyga,is vis si leidykla pradejo tiek negirdetu autoriu knygu leisti ir kas svarbiausia beveik visos mano skonio

Dabar skaitau John Hart "Paskutinis vaikas" -mistinis trileris apie telepatini dvyniu rysi ,idomu

O Cornwel "Skarpeta" nebaigiau skaityti,visai neitrauke

O kaip gerai,kad ant tavo postu uztaikiau,isitraukiu tas knygas ir i savo norimu sarasiuka

QUOTE(Creed @ 2011 12 07, 15:04)
Uj,gal gali man pranesti,kai pasirodys? TIk jei nesunku i az arba i gmaila,nes cia beveik nebeskaitau niekad,tik labai kartais jei laiko atrandu,bet neatidziai skaitau,galiu nesusekt.