Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*68 Namučiai...

QUOTE(Creed @ 2011 12 07, 14:47)
Sveikos 4u.gif

As Kaledine knyga issiusiu pirmadieni,nes paskui zadu isvaziuoti,tai nebus kada smile.gif

Dabar trumpai apie perskaitytas knygas:

J.C. Grange "Gandru skrydis"-kaip ir visose kitose jo knygose,taip ir sitoje netruksta itampos,intrigu,ziaurumo.Nors  as ir pakankamai greitai atspejau ,kas yra kas,bet skaityt buvo idomu thumbup.gif Viska labai teisingai apie sia knyga pasako sis straipsnis http://www.15min.lt/...jams-286-183674
Lisa Gardner "Myliu dar labiau"-mano paskutiniu metu labai mylimos leidyklos "Metodika" knyga,is vis si leidykla pradejo tiek negirdetu autoriu knygu leisti ir kas svarbiausia beveik visos mano skonio biggrin.gif taigi dar vienas detektyvas,kuri skaiciau neatsitraukdama,viskas taip supainiota,kad perskaicius viena puslapi ,niekaip neatspesi kas yra kitame bigsmile.gif Oficiali anotacija- iš pirmo žvilgsnio tai įprastas nusikaltimas. Pareigūnė Tesa Leoni nebeapsikentė vyro smurto ir nušovė jį tarnybiniu ginklu. Mėlynės ant moters kūno patvirtina, kad tai buvo savigyna. Tačiau kur dingo šeimos dramą turėjusi matyti šešiametė dukra? Bylą pradeda tirti patyrusi detektyvė Didi Voran ir buvęs jos mylimasis Bobis Dodžas. Sekdami bylos pėdsakais pareigūnai kiekviename žingsnyje susiduria su paslaptimis.

Dabar skaitau John Hart "Paskutinis vaikas" -mistinis trileris apie telepatini dvyniu rysi  ,idomu thumbup.gif
O Cornwel "Skarpeta" nebaigiau skaityti,visai neitrauke doh.gif ir kam as ja pirkau verysad.gif  doh.gif

O kaip gerai,kad ant tavo postu uztaikiau,isitraukiu tas knygas ir i savo norimu sarasiuka thumbup.gif
QUOTE(Creed @ 2011 12 07, 15:04)
Jau greitai "Metodika" isleis sia knyga http://www.roslund-h...conds-rewarded/ Labai laukiu bigsmile.gif

Uj,gal gali man pranesti,kai pasirodys? TIk jei nesunku i az arba i gmaila,nes cia beveik nebeskaitau niekad,tik labai kartais jei laiko atrandu,bet neatidziai skaitau,galiu nesusekt.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif labai mažai laiko turiu skaitymams,bet stengiousi paskaityti laisvą minutę. Tai štai mano paskutiniai savotiški atsiliepimai apie knygas:Čia
Atsakyti
QUOTE(Ajamajame @ 2011 12 08, 11:13)
Sveikutės 4u.gif labai mažai laiko turiu skaitymams,bet stengiousi paskaityti laisvą minutę. Tai štai mano paskutiniai savotiški atsiliepimai apie knygas:Čia

Ajamajame, as kai pamatau tavo nika, iskart prisimenu sena gera laida su Kazlu "Nekenciu reklamos", kur jis su partnere dainavo tokia daina madaug "asesiu jamajaaaa, jamajaaa asesiuuuu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 12 08, 10:46)
Ajamajame, as kai pamatau tavo nika, iskart prisimenu sena gera laida su Kazlu "Nekenciu reklamos", kur jis su partnere dainavo tokia daina madaug "asesiu jamajaaaa, jamajaaa asesiuuuu" lotuliukas.gif

malonu,kad mano nikas sukelia teigiamu emociju lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Na aš vis dar skaitau Verno "Kapitono Hatero nuotykiai". Ir noriu baigti, ir gaila, kad baigsiu. Liko dar pusė knygos kažkur, nu man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 12 08, 10:46)

Oooo, kaip aš mėgstu tą Kazlo gabaliuką lotuliukas.gif
Atsakyti
O, tas "Gandrų skrydis' man turėtų patikti, rašytojo "Purpurines upes" tiesiog įsimylėjau. Vis dar neprieinu iki "Limbų priesaikos", pratęsinėju laukimo malonumą wub.gif Kiek žinau, daugiau lietuviškai išverstos tik "Miserere" ir "Akmenų sinodas"? tikrai norėčiau perskaityt.
Paskutinės skaitytos būtų M. Preston "The Butterfly House" - bandoma paliesti daug jautrių temų, bet galiausiai knyga neišliko atminty ir nesisakitė kažkaip ypatingai, mano manymu, eilinis romanas;
M. Higgins Clark "Mėgsta muziką, mėgsta šokti" - ką aš galiu pasakyt, šios rašytojos knygos tikrai vienodos smile.gif Tačiau nesigailiu perskaičiusi, patinka spėlioti, kas tas žiaurus žudikas ir kaip visada įtarimai krenta ant to, kuris gale pasirodo esąs nekaltas.
Dabar skaitau J. Verne "20,000 Leagues Under The Sea" - atvirai pasakius, nekabina, nors čia ir literatūros klasika. Gal per daug techninių detalių, nors stebina, knyga parašyta 19 - ame amžiuje, o čia tiek visko. Sakyčiau, ši nuotykinė knyga labiau tiktų berniukams, ne veltui čia MB rekomendacija smile.gif
Atsakyti
Oi, mergaites voveraites, kur jus dingot, kol radau... biggrin.gif SS su tortadienium!
QUOTE(amber123 @ 2011 11 29, 22:27)
beja, ar daug kas turit nusipirke Adamkaus knyga?  bigsmile.gif

As uzsirezervinau ja bibliotekoj.
QUOTE(amber123 @ 2011 12 02, 13:58)
Mecetes namai

Manau, nepatiks tau, man tai nepatiko, daug politikavimo, kurio nemeeegtu...
QUOTE(Ingėnas @ 2011 12 06, 13:04)
Paskutinė  mano perskaityta knyga – Užkalnio „Kelionių istorijos“. Turiu pasakyti, kad labai patiko, turbūt labiau už jo „ Anglija: apie tuos žmones ir jų šalį“.  Ir netgi galėčiau pavadinti šią knygą viena iš geriausių kada nors mano skaitytų kelioninių knygų.
Kas mane nustebino gerąja prasme – šalia užkalniško cinizmo, kartais jam būdingo kategoriškumo ir aštrumo  (nors neapsigaukit, tai akių čia pernelyg nebado, priešingai nei jo straipsniuose virtualioje erdvėje ) ,  šioje knygoje vis prasiveržia sentimentalumas (ant kurio ir aš pati užkibau biggrin.gif ). O ypač turint omeny, kad tas sentimentalumas neseilėtas, tai išeina savotiškai tobula dermė thumbup.gif

Ja ja, Uzkalnis turi ir jautriaja puse, skaiciau taipogi.
QUOTE(Dorifore @ 2011 12 07, 16:07)
Paskambinau dabar jiems, tai liepė gražinti atgal ir per mėnesį perves pinigus. Nu bet absurdas tikras, siuntinėja, ko neužsisakai. tai dabar liepė atsiųsti jiems atgal ir per 30 dienų gražins pinigus.

Jei dar neissiuntei, siusk registruotu laisku su rastu, kuriame isdestyk, jog reikalauji grazint pinigus su siuntimo islaidom ir isipareigoti tavo adresu niekada nebesiusti jokiu prekiu, priesingu atveju kreipsiesi i Vartootoju teisiu apsaugos tarnyba.Pasto ceki saugok. As tik tokiu metodu isgelbejau drauge nuo lavinos siunciamu triusiku ir liemeneliu, bei saskaitu uz jas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 12 08, 17:34)
As uzsirezervinau ja bibliotekoj.
Manau, nepatiks tau, man tai nepatiko, daug politikavimo, kurio nemeeegtu...
As tik tokiu metodu isgelbejau drauge nuo lavinos siunciamu triusiku ir liemeneliu, bei saskaitu uz jas.

Sveikos bobikes biggrin.gif drinks_cheers.gif
Protingai drinks_cheers.gif
verysad.gif ane.. nu matysiu, kol nepaskaiciau, sunku ka pasakyt
a da ir taip buna blink.gif doh.gif doh.gif virsune!!!!! vamzdec jei bogu..
Papildyta:
QUOTE(Stikliukė @ 2011 12 07, 20:25)
Baisu, kiek sukčių LT unsure.gif

paviesinkit firmos pavadinima!!!! ir as parasyciau kad ir grazintu i vartotoju teises.. tegu pasidomi kas ten per sukciai.. virsune
Atsakyti
Gėlių kraujas - tikrai puiki knyga,aš jos vis baidžiausi,nes galvojau,kad bus daug smulkmeniškų aprašymų apie kilimų rišimą,o be reikalo,nes tikrai įdomu.Gerai,kad ne itin daug buvo meilės scenų,nors galėjo dar mažiau būt rolleyes.gif tada būtų išvis nuostabi knyga smile.gif
Gal yra kokių panašių knygų g.gif

Aš jau noriu paskaityt kokį detektyvą,kur netrūktų mistikos,senovės...

Man įdomu,kaip jums sekės konkurse "Noriu versti" ,kažkada skaičiau,kad kažkas bandė,bet tolesnių atgarsių nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 08, 15:25)
Paskutinės skaitytos būtų M. Preston "The Butterfly House" - bandoma paliesti daug jautrių temų, bet galiausiai knyga neišliko atminty ir nesisakitė kažkaip ypatingai, mano manymu, eilinis romanas;

Man tai ši knyga patiko. Nors negaliu nesutikti, kad pabaiga kiek silpnoka.
Atsakyti
Sveikos,noriu paklausti ar jūs knygas knygų mainams perkant naudotas ar tik naujas? blush2.gif
Atsakyti