Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*68 Namučiai...

QUOTE(Gegytė @ 2011 12 13, 19:22)
Aj pamiršau pasigirti, kad nusipirkau „Gėlės Aldžernonui“.

Nors ir neskaičiau, bet oi kaip pavydžiu biggrin.gif

Gal ir spektaklį matei? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 gruodžio 2011 - 20:18
Labas vakaras,

Kažkaip nelabai lieka laiko knygai... doh.gif Paskatinta Doriforės knygų iššūkio nutariau nelaukti ir imti skaityti norimas knygas dar šiemet. Taip į rankas įšoko "Panelės Smilos sniego jausmas", bet ją kol kas nukonkuravo bibliotekoje rezervuotasis "Ana Frank dienoraštis". Nežinau, ar iššūkyje dalyvausiu, bet būtų įdomu pagalvoti, kokias knygas jau seniai noriu perskaityti, bet jas vis išstumia kitos - naujesnės...
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 12 13, 19:29)
ačiū, dabar žinosim

aš šio pasakymo netraktavau kaip išradimo..tiesiog liūdna,kad mokiniams privaloma literatūra mokykloje yra tokia liūdna.:-(
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2011 12 13, 19:29)
ačiū, dabar žinosim

aš šio pasakymo netraktavau kaip išradimo..tiesiog liūdna,kad mokiniams privaloma literatūra mokykloje yra tokia liūdna.:-( beja čia Ajamajame rašo,pasikeičiau niką,nes tas man nelabai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 12 13, 18:22)
Aj pamiršau pasigirti, kad nusipirkau „Gėlės Aldžernonui“.

Kiek mokėjai? Gal kokia akcija šiai knygai?

QUOTE(daite @ 2011 12 13, 20:59)
Labas vakaras,
Kažkaip nelabai lieka laiko knygai...  doh.gif Paskatinta Doriforės knygų iššūkio nutariau nelaukti ir imti skaityti norimas knygas dar šiemet. Taip į rankas įšoko "Panelės Smilos sniego jausmas", bet ją kol kas nukonkuravo bibliotekoje rezervuotasis "Ana Frank dienoraštis". Nežinau, ar iššūkyje dalyvausiu, bet būtų įdomu pagalvoti, kokias knygas jau seniai noriu perskaityti, bet jas vis išstumia kitos - naujesnės...

Aš abi noriu jas perskaityti. Ypač, kai sužinojau, kad yra ir Smilos filmas pastatytas ax.gif O iššūkyje būtinai sudalyvauk drinks_cheers.gif
Aš į kelionę pasiimu "Blogis", noriu tokios knygos, nuo kurios negalėčiau atsitraukti ir užsimiršti skraidymo baimę unsure.gif
Dėl meeto, man patogiausia centre apie pietus. Dėl tikslaus laiko pranešiu, turiu numerius, nes dar nežinau, kada išvyksiu iš klp. Bet tikrai ne iš ankstaus ryto. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
tikiuos dar manes visai nepamirsot.. blush2.gif
nebera kada skaityti savu knygu, nors labai norisi.. skirtukai vis dar murakamio "norvegu girioje" ir orwello "1984". kad ir neturiu laiko savoms knygoms, nereiskia, kad neskaitau. dar ir kaip skaitau biggrin.gif siuo metu Sekspyro ir John Donne sonetus smile.gif

atejau cia su klausimu, mama zada man kokia knyga nupirkt is knygyno ir liepe issirinkt. galvoju apie McCullough "Per daug zmogzudysciu", kas skaitet ar patiko? verta pirkt ar nelabai? smile.gif
Atsakyti
Dorifore , dar galima registruotis knygų iššūkį? smile.gif
P.S. jau siunčiat keitimuisi knygas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 14 gruodžio 2011 - 01:04
QUOTE(Aguonytė @ 2011 12 14, 00:58)
Dorifore , dar galima registruotis knygų iššūkį? smile.gif
P.S. jau siunčiat keitimuisi knygas? ax.gif

Galima, iki šių metų pabaigos.
Jau siunčiam, grįšiu dar namo penktadienį, tikiuosi jau ant stalo bus dovana biggrin.gif

Beje, bendras klausimas, stebint savo blog'o statistiką, labiausiai ieškoma knyga yra "Dangus neturi išrinktųjų". Net kilo toks klausimas, ar ši knyga yra įtraukta į kokius privalomų perskaityti knygų sąrašus? g.gif Na mane stebina ir viskas, tuo labiau, kad tai ne geriausia Remarko knyga.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 12 13, 23:55)
Kiek mokėjai? Gal kokia akcija šiai knygai?

Radau „Parkas Outlet“ paskutinė buvo, 14lt mokėjau.

Mano blog'o statistikoje „Musių valdovas“ ir „Gyvulių ūkis“ populiariausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 14 gruodžio 2011 - 02:24
QUOTE(Gegytė @ 2011 12 14, 02:23)
Radau „Parkas Outlet“ paskutinė buvo, 14lt mokėjau.

Mano blog'o statistikoje „Musių valdovas“ ir „Gyvulių ūkis“ populiariausi biggrin.gif

Tai ten gi yra Pegaso išparduotuvė man rodos g.gif O dėl knygų tai nesistebiu ir džiaugiuosi tongue.gif Tuo labiau, kad abi patenka į įvairius geriausių knygų sąrašus, tai pagal paiešką, visai normalu. Aš nesistebėčiau, jeigu iš Remarko domintų VFNN.

Beje, pamenu per "šeši nuliai milijonas" prieš gerus aštuonis (labai bijau sumeluoti, bet mano jaunystė) metus buvo klausimas: " Kuriame fronte nebuvo nieko naujo"? Pasirinkimai: RYTŲ ir VAKARŲ. Nu manau nereikia klausti, ar atspėjo biggrin.gif (kas nežino, tai pasakė, kad rytų)
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 12 14, 01:17)

atejau cia su klausimu, mama zada man kokia knyga nupirkt is knygyno ir liepe issirinkt. galvoju apie McCullough "Per daug zmogzudysciu", kas skaitet ar patiko? verta pirkt ar nelabai? smile.gif

žinok,ji daug geresnių knygų parašė nei šita smile.gif man nepatiko,net ir nebaigiau.
Atsakyti
Sveikos,

Sakitinėju po truputuką, bet vis laiko mažokai lieka. Rankdarbiauju Kalėdoms dovanas, tad knygos guli ir kantriai manęs laukia smile.gif

yahoo.gif štai ką tik atėjo paštininkė ir įteikė man siuntinuką, kurį su didžiuliu nekantrumu išpakavau ir vualia thumbup.gif
Paigirsiu, pasidžiaugsiu savo laukta dovana clap.gif
user posted image

Labai labai Ačiū Creed už intriguojančią knygą ir nuoširdų sveikinimą friends.gif assa.gif

Manoji dovana taip pat vakar iškeliavo ir tikiuosi jau ryt poryt pasiek adresatą 4u.gif

Geros dienos visoms ir tokios pat nuotaikos kaip dabar manoji - apsipatenkinusios biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif friends.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerinha: 14 gruodžio 2011 - 10:06
QUOTE(Ebru @ 2011 12 14, 01:17)

Pritariu eliss - nors man si autore labai patinka, knygos net nebaigiau.
Atsakyti