Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*68 Namučiai...

Viešnia iš šiaurės

Pagaliau baigiau wub.gif
Atsakyti

Labas rytas mirksiukas.gif

Mano paskutiniai skaitiniai:

Mark Mills "Žiaurusis sodas". Ne itin patiko, vietomis tikrai buvo labai nuobodu skaityti, kaip jau minėjau anksčiau, jaučiausi tarsi skaityčiau vadovėlį skirtą būsimiems architektams ar meno istorijos žinovams. Pati sodo ir jo statulų, statinių simbolika tikrai įdomi, bet gal pateikta kiek sausokai ir moksliškai, bent jau man taip pasirodė.

David Baldacci "Žaidimas su laiku". Susiskaitė pakankamai greitai ir įdomiai, tačiau vietomis visgi kliuvo tam tikros šabloniškos frazės, pasakomos standartinėse vietose ir situacijose. Nieko baisiai ypatingo, pakankamai įprasta ir standartiška, toks lengvas, greitas skaitalas.

Maggie Stiefvater "Dabar ir visados". Sakiau, kad nepirksiu šios knygos, bet smalsumas nugalėjo. Perskaičiau vienu prisėdimu, per dieną. Tikrai norėjosi sužinoti kuo viskas baigsis, kaip viskas išsirutulios. Labai dažnai aplankydavo stiprus deža vu jausmas ir iškildavo asociacijos su Saulėlydžio sagos pagrindiniais herojais - Bela ir Edvardu, jų meile ir ypač su vilkais, jų gyvenimu miško trobelėje. Taigi, perskaičiau, pabaigą žinau ir esu rami, trilogija pabaigta.

Dabar skaitau Sarah Waters "Svetimkūnis". Kol kas patinka, tik kiek sunkokas tekstas, ta prasme dėl kalbos ir sakinių konstrukcijos, gal net ir pačio dvaro, aplinkos aprašymų, lėtai skaitosi. Nėra taip, kad sakiniai natūraliai ir lengvai gintų vienas kitą, o akys tiesiog nestabdomai slystu tekstu.
Atsakyti
Laba ryta,

Dori, sugalvok laika ir vieta, kur sestadieni tinkames - prisitaikysim prie taves, kad jau busi lagaminais apsikrovus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu kaip smagu buvo šiandien gauti knygų siuntinėlį,knygos naujos ,kvepiančios smile.gif

Perskaičiau Lavastės "Skersgatvis dviem" ,įdomi knyga,įdomūs interviu smile.gif visgi kokie skirtingi yra žmonės ir jų požiūriai,kas vieniems yra šventa,kitam tai niekis.

O dabar taip noris imti kokią gautą knygutę,bet reik bibliotekines peržvelgt rolleyes.gif Beje,mano lentynos pasipildys dar viena laimėta knygute smile.gif
Atsakyti

QUOTE(eliss @ 2011 12 12, 12:52)
*Nu kaip smagu buvo šiandien gauti knygų siuntinėlį,knygos naujos ,kvepiančios smile.gif
**Beje,mano lentynos pasipildys dar viena laimėta knygute smile.gif
*Kas per knygos? bigsmile.gif
**Sveikinimai 4u.gif Ką laimėjai? rolleyes.gif
Atsakyti
Harris "Gervuovių vynas" ir "Penki ketvirčiai apelsino"
Cesco "Kriauklių šilkas"
Grandes "Permainingi vėjai" uch kokia galinga knyga smile.gif
Walz "Popiežių valdovė"
Meek "Meilės aktas"

O laimėjau "Sodo kerai" iš svajonių knygos smile.gif

Žodžiu ,patenkinta labai smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ieškau knygos „Klanų kariai: Ugnis ir ledas“ (2 knyga). Gali būti ir „dėvėta“, nes naujos, panašu, su žiburiu nerasiu. smile.gif

Ačiū už bet kokią informaciją!
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 12 12, 06:35)

Bet kaip man patiko ši knyga. Nu taip gražiai parašyta. Toks gražus stilius. wub.gif Džiaugėsi tiesiog širdis kiekvieną žodį beskaitydama.
Atsakyti
O aš sau "Viešnią iš Šiaurės" labai sukritikavau... Esu moteriška, sentimentali, man nesvetimas kitų skausmas ir t.t., bet čia visko buvo ryškiai per daug... to verkimo, gailesčio ir t.t., tiesiog bloga darės karsta.gif
Bet, aišku, smagu, kad kažkam sukėlė tokias gražias emocijas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Night_: 12 gruodžio 2011 - 17:43
QUOTE(_Night_ @ 2011 12 12, 17:40)
O aš sau "Viešnią iš Šiaurės" labai sukritikavau... Esu moteriška, sentimentali, man nesvetimas kitų skausmas ir t.t., bet čia visko buvo ryškiai per daug... to verkimo, gailesčio ir t.t., tiesiog bloga darės karsta.gif

Tai kad, įtariu, nemažai kam ji tokias emocijas sukėlė biggrin.gif Va pvz. man, muminukui smile.gif Lyg ir dar kažkuri ją gyrė ne taip jau ir seniai mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 gruodžio 2011 - 18:29
QUOTE(Ingėnas @ 2011 12 12, 18:29)
Tai kad,  įtariu, nemažai kam ji  tokias  emocijas sukėlė biggrin.gif

Na, ir pačiam Vienuoliui, aišku blush2.gif biggrin.gif Atsimenu, taip daug kas gyrė tą knygą, taip griebiau skaityt, galvoju, čia tai bus... Ir ką... pffff... blush2.gif Nors nežinau, kaip čia vertint... ar kūrinys "kaltas" dėl to, ar žmogus... vienam puikus, kitam - visiškas skystimėlis. Nors, kiek žinau, nuo kritikų šitas kūrinys yra gavęs "lupt". Ir net labai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Night_: 12 gruodžio 2011 - 19:00
QUOTE(_Night_ @ 2011 12 12, 17:40)

Man irgi buvo susidaręs toks įspūdis. Bet realybėje taip būna. Dažnai. mirksiukas.gif Dėl to smerkti nieko neketinu.
Atsakyti